Renkleri Kullanmaktan Çekinmeyin!

Gözlerinizin güzelliği, tüm yüzünüze yansır. İyi yapılan göz makyajı, herkesin gözüne güzel görünür.


Makyajda renkleri denemekten korkmayın. Mavi gözlere gri, leylak ve pembe tonlar yakışır. Kahverenginin tonları da mavi gözleri vurgular. Koyu renk gözlerde ise, kahve tonları, siyah, badem ve şeftali tonları ayrı hava yaratır.

Makyaj malzemelerini iyi tanıyın:

Eyeliner kullanırken bilmeniz gereken detaylar vardır. Jel eyeliner pigment içerir. Bu yüzden çok dayanıklıdır. Bu tip ürünlerin fırçası ince olduğu için, çok ince ve net çizgi çekmek mümkündür. Önce kirpik diplerine küçük noktalar koyun, sonra bu noktaları birleştirin. Ayrıca bu eyeliner’ın suya dayanıklı modellerini de bulabilirsiniz.

Gözlerinize kalın bir çizgi çekmek istiyorsanız, pudralı eyeliner tercih edin. Yumuşak ve yoğun renkleri vardır. Sürülmeleri kolaydır. Gözkapağının iç kısmından başlayarak, dışına kadar çekin.

Kuyruklu çizgi çekmek için en ideali, sıvı eyeliner’dır. Ancak bu ürünü kullanırken elinizin titrememesine dikkat edin.

Sade bir göz makyajı istiyorsanız, kullanacağınız farı sürmek için, ince ve eğik uçlu bir aplikatör kullanın. Eğer önceden nemlendirirseniz, renk daha yoğun olacaktır.

Göz kalemi amatörler için idealdir. Kalemle çizgi çekmek yerine, kirpik diplerinizin dibine noktalar yapın ve bunu bir aplikatörle dağıtın. Buğulu bir görünüm vermiş olursunuz.

Renkli kalem veya eyeliner kullanarak hat çekilmiş gözler, beyaz yada siyah kıyafetle güzel bir kombin oluşturur.

Küçük, kuyruklu bir çizgi, gözlerinize modern bir hava verir.


.ALINTIDIR.