MICROSILVER PLUS DİŞ MACUNU


Microsilver, metalik gümüşün almış olduğu yenilikçi ve farklı bir fiziksel form. Yüksek saflıktaki elemental gümüş, süngerimsi yüzeye sahip mikron boyutunda parçacıklara dönüştürülerek antimikrobiyal etkisinden sonuna kadar faydalanılıyor.
Belki şöyle düşünenler olabilir; “ piyasada gümüş içeren bir sürü ürün var ve fiyatları da daha uygun, niye bunu kullanayım ki?” Buradaki fark, gümüş tuzları, nano-gümüş ya da kolloidal gümüşteki durumun aksine mikro-gümüşün sahip olduğu bu süngerimsi yapı sayesinde SÜREKLİ, KESİNTİSİZ ve UZUN SÜRELİ gümüş iyonları yayabiliyor olması. Bu da bize neyi getiriyor? Uzun süreli ve aktif bir bakteriyel korumayı!
Peki ağız ve diş sağlığı neden bu kadar önemli? Çünkü ağız içinde oluşan ve yerleşen enfeksiyonlar çok kolay bir şekilde tüm vücudumuza yayılarak diğer organlar (kalp, böbrek vb.) üzerinde tamiri mümkün olmayan hasarlar oluşturabiliyolar da ondan. Dişindeki çürük yüzünden böbreğini kaybeden insanların sayısı az değil maalesef.
Ağız ve diş sağlığı ile ilgili yapılan çalışmalara şöyle bir baktığımızda gözlerimiz neler görüyor hemen anlatalım;
- Microsilver teknolojisi sayesinde sürekli yayılan gümüş iyonları mantarlar ve özellikle de ANTİBİYOTİĞE DİRENÇ GÖSTEREN BAKTERİLER üzerinde oldukça etkili.
- Bu yüzden de Microsilver diş macunu ile fırçalanan dişler, yaklaşık 12 saat süren etkisi sayesinde tüm gece boyunca (gece işçileri olan bakterilerin en çok ve en rahat çalıştığı zaman dilimi) bakteri saldırılarından korunuyorlar.
- Yapılan enfes bir klinik çalışmanın sonucunu da buradan hemen paylaşalım; 6 hafta boyunca kullanılan microsilver içeren diş macunları sayesinde:
1- Antimikrobiyal Microsilver, diş eti iltihabının bir numaralı sebebi olan PLAK OLUŞUMUNU önlemiş ve böylece enflamasyonun önüne geçmiştir.
2- Microsilver diş macunu, gümüşün yanında içerdiği DEKSPANTENOL sayesinde dişetlerinin yenilenmesini ve güçlenmesini destekliyor.
3- Yine içerdiği ÇİNKO sayesinde anti-bakteriyel ve iltihap önleyici etkisini kat kat arttırıyor (Univ.-Prof. DR. Roland Frankenberger, Director of the Department of Operative Dentistry, Medical Center for ZMK, Philipps-University of Marburg and University Hospital Giessen and Marburg.).
Tüm bu verilerin gösterildiği grafiği aşağıda bulabilir ve inceleyebilirsiniz smile ifade simgesi
Demek ki “aman diş macunu işte hepsi aynı, niye daha fazla para veriyim ki” düşünce şeklinden bir an önce kurtulup, kendimizi ve ailemizi biraz daha fazla düşünerek diş macunundan öte bir sanat eseri niteliği taşıyan Microsilver Plus diş macununu denemeli.
ALINTI.

DÖRT GÖZLE MESAJINIZI BEKLİYORUM.