Ev Botoksu (Facercise)


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Ev Botoksu (Facercise)

  • #1
    Meltem YANIKOĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.Mart.2009
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    16,374
    @Meltem YANIKOĞLU



    Ev Botoksu (Facercise)





    Uzmanlar, sağlıklı bir güzellik için, hem acı vermeyen hem de paranızın cebinizde kalmasını sağlayan ev botoksunu öneriyor. İşte kendi botoksunuzu kendinizin yapabilmesi için uzman önerileri…

    Yapmanız gereken tek şey ise günde 2 kez “Facercise” adı verilen ve 8 dakika süren bu egzersiz programına vakit ayırmak. İngiliz Güzellik Uzmanı Carole Maggio’ya göre 6 gün sonra karşılaşacağınız tablo çok farklı olacak. Egzersizler şöyle:

    Parmaklarınızı dümdüz olacak şekilde birbirine geçirin ve alnınıza yerleştirin. İşaret parmaklarınızı iki kaşınızın ortasına gelecek şekilde aşağıya indirin ve başparmaklarınızı iki gözünüzün yanına yerleştirin.

    Gözleriniz kapalı haldeyken işaret ve başparmaklarınızı geriye doğru çekerek yüzünüzü sıkıştırın. 40 saniye tutun.

    Parmak uçlarınızı alnınızın iki yanına yerleştirin. Parmaklarınızı aşağıya doğru iterken kaşlarınızı yukarı doğru kaldırın ve ters yönde bir gerginlik yaratın. 30 saniye tutun ve 3 kez tekrar edin.

    İşaret parmaklarınızı gözlerinizin altına yerleştirdikten sonra gözlerinizi kısarak yukarıya bakın. Yüzünüzü ileri, omuzlarınızı geriye doğru bastırın. 40 saniye tutun ve 3 kez tekrarlayın.

    İşaret parmaklarınızı burnun iki yanına yerleştirin ve dudaklarınız dişlerinizi kapatacak şekilde ağzınızı “O” harfi şeklinde açarak gülümsemeye çalışın. 20 kez tekrarlayın

    Bir elinizin işaret parmağıyla burnunuzun iki yanını tutun. Diğer elinizin işaret parmağıyla burnunuzun ucuna dokunun. Bir elinizle burnunuzu aşağıya, diğeriyle yukarı doğru itin. 40 kez tekrarlayın.

    İşaret parmaklarınızı alt dudağınızın iki yanına yerleştirin. Parmaklarınızı yukarı doğru iterken ağzınızla aşağıya baskı uygulayın. 40 saniye tutun.

    Bir elinizin işaret parmağını üst dudağınıza ve diğerini de aynı noktanın üstüne yerleştirin. Ters yönde basınç uygulayın. Yanma hissedince 20 kez hızlı dairesel hareketlerle ovmaya başlayın. 2 kez tekrarlayın

    Dudaklarınızı öne doğru çıkararak küçük bir “O” harfi yapın. İşaret parmaklarınızı dudağınızın iki yanına yerleştirin ve parmaklarınızı yavaşça burnunuza doğru itin ve çekin. 30 saniye tutun.

    Ağzınızı açın ve dudaklarınızı dişlerinizi kaplayacak şekilde içeri kıvırın. Ağzınızda dar bir boşluk oluşsun, ağzınızı yavaşça açın ve kapatın. 5 kez tekrarlayın.

    Bir elinizle boynunuzu ön taraftan tutun. Başınızı sağ ve sol omzunuzu görecek şekilde yana çevirin. Ağzınızı kapalı tutmayı ve dilinizle dişlerinize baskı uygulamayı unutmayın. 30 kez tekrarlayın.



    _Alıntıdır_

  • #2
    Cemile ÖZTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.Mart.2009
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    32,893
    @Cemile ÖZTÜRK







    çok teşekkürler...
    c i m i



    "Ben çocukken annem bana hep hayatın anahtarının mutluluk olduğunu anlatırdı. Okula gitmeye başladığım zaman, sınavda bana "Büyüyünce ne olmak istiyorsun?" diye sordular. Ben de onlara "Mutlu olmak istiyorum" diye cevap verdim.
    Onlar bana, soruyu anlamadığımı söylediler. Ben de onlara, asıl onların hayatı anlamadıklarını söyledim. "

    John Lennon

  • #3
    busemm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.Mart.2009
    Nereden
    Kocaeli
    Mesajlar
    10,755
    @busemm







    teşekkürler paylaşımınız için..
    Üzülme!.. Geceler hep kimsesiz mi geçecek?.. Gidenler dönmeyecek mi?.. Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede.. ...Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış... Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta... Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?.. “Hüzün olgunlaştırır” ...“Kaybetmek sabrı öğretir”... (Hz. Mevlana)

  • #4
    Kübra AKÇİMEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.Haziran.2009
    Nereden
    umut şehrii
    Mesajlar
    16,879
    @Kübra AKÇİMEN







    yapmaya çalışırken bile yoruldummm
    teşekkürlerr Meltem hocam...

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Bu Konu için Etiketler

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş