Teknolojinin en yeni akımlarını ve telefonlarını kullanıcılarıyla tanıştıran Türkiye'nin öncü mobil operatörü Avea İletişim , son olarak Black berry 10 işletim sistemine sahip akıllı telefon serisinin en yeni üyesi BlackBerry Q10’u ayda 33 TL’den başlayan fiyatlarla son kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Satışa çıkartıldığı birinci günden beri tüm dünyada ve Türkiye'de büyük ilgi ile karşılanan BlackBerry Q10’a sahip olmak isteyen teknoloji meraklılarına Avea İletişim , siyah ve beyaz renk seçeneklerinin yanında dört ayrı teklifle kişiye özgü paket yaratma ve seçme özgürlüğünü de sunuyor. Avealılar isterlerse internet paketi içinde ayda 78 TL'ye; isterlerse herşey dahil paketle 123 Türk Lirası'na, ister tarifeye ek aylık 33 YTL'ye veya 250 MB internet hediyesiyle beraber 1.999 Türk Lirası peşin fiyatına sahip olabilecekler, bunun için Avea İletişim blackberry Q10 internet sayfasını gözden geçirebilirsiniz.


Blackberry Q10 Akıllı telefon özgün dizaynının yanı sıra içinde barındırdığı özellikleriyle de akıllı cihaz deneyiminde yeni bir dönem başlatıyor.

Qwerty keyboardu, 3.1 inç boyutundaki dokunmatik özellikli ekran , çift çekirdekli 1.5GHz işlemci gücü ile çok daha konforlu ve pratik bir akıllı cihaz yaklaşımı getiren Blackberry Q10, günlük iş takibini de olabildiğince kolaylaştırıyor. Blackberry Q10’un 8MP çözünürlüklü kamerası, otomatik fokuslanma teknolojisi ile birlikte gündüz dış mekan ve iç mekan çekimlerinde geceyse karanlık fotoğaf ve film çekimlerinde kolaylık sağlıyor.