Gelişen teknolojiyi göz önüne alırsak Sony adından Xperia modelleriyle oldukça fazla piyasada yer almaya başladı. Yeni çıkardığı Z2 Sony Xperia modelinde yeni özelliklere ve görselliğe önem gösterdiğini bu modeliyle belli etmiş oldu. Cep telefonu piyasasında çoğu zaman inişli çıkışlı zamanları olsada bu modeliyle adından oldukça söz ettireceğe benziyor.

Xperia Z2 özelliklerinde çok iddialı olduğunu gösteren Sony piyasada düşen yerini geri kazanabilecek gibi gözüküyor. Son teknoloji olarak kullandığı parçalarda özellikle birisi var ki çok dikkat çekiyor. Cep telefonun kamerası 20.7 Mp kamerasıyla müşterilerini fazlasıyla şaşırtan Sony bu konuda oldukça iddialı olacağınıda göstermiş oldu. Fotoğraf severseniz, fotoğraf çekinmeyi seviyorsanız bu cihazın kamerasıyla oldukça fazla resim çekebilirsiniz. Z2 Sony Xperia kameranın kalitesi bir yana ekran boyutuylada kullanıcılarına fazlasıyla seyir hali verecek nitelikte. 5.2" inç ebatındaki HD TRILUMINOS ekranı ile müşterilerine oldukça güzel görüntüler sağlıyor. Çekimlerinde 4K çözünürlüğüde sağlayan cihazda hemen hemen son teknoloji olarak yok yok gibi gözüküyor. Bu ürünün hedefi Sony Xperia adını kalıcı olarak kazımak olsa gerek. Cihazın satışında Avea öncülük etmekte olarak, kampanyalarında, paketlerinde ve tarifelerinde oldukça satmakta ısrarlı görünmekte. Cİhazın ne kadar kaliteli olduğuna dair bir önceki ürününü kullananlardan tecrübeye dair bilgilerini sorgulamalarını ve sağlamlığının ne kadar belirgin olduğunuda öğrenebilirler.Akıllı cihaz içerisinde uzunca bir zaman yer alacak gibi duran bu model için Sony oldukça fazla çaba sarfetmiş ve üzerinde ki kullanımı hakkında birden çok deneyim sağlamışlar.

Ürüne sahip olanlar dilediği gibi 20.7megapixel kamerasıyla çok canlı ve kaliteli fotoğraflar çekebilir, 4K teknoloji ile oluşan video desteği kaliteli videolar çekebilir ve ekran kalitesi büyüklüğüyle seyrine doyamadığınız filmlerinizi dizilerinizi izleyebilirsiniz. İsminden oldukça uzun zaman söz ettirecek olan Xperia Z2 için yaşayacağınız tecrübe sonucu vazgeçilmezliğini anladığınız zaman kullanım keyfi daha çok olacaktır.