HTC Sense 6 ile tasarlanmış One M8, tek parça metal kasası ve ayrıca Akıllı Sensör Hub teknolojisi ile kullanıcının gereksinimlerini öngörerek günlük işlerini kolaylaştıran Motion Launch özelliliniği kullanıyor. One M8, yeni ikili kamera teknolojisiyle profesyonel ve yaratıcı kamera kalitesinde çekim yaparken, BoomSound ile akıllı telefonlardaki yeni ses kalite standartlarını tekrar belirliyor.

Tasarım ve kalitede bir dönüm noktası olan yeni One M8, daha farklı ulaşması mümkün bir görüntü için yeni bir ustalıkla oluşturulmuş kasasıyla dikkat çekiyor. Zarif, dayanıklı ve yüksek kaliteli gövdesi tek parça metal beş inç 1080p ekranı sararken, kenarlara doğru da inceliyor. Daha da pürüzsüz ve kavisli yumuşak ve doğal bir tutuş sağlıyor.

2300 Mhz dört çekirdekli Krait CPU’ya sahip Qualcomm Snapdragon 801 işlemci ve entegre 4G LTE’ye sahip yeni HTC M8, en son sürüm Android versiyonu olan Kitkat işletim sistemiyle destekleniyor. Yeni One M8 yepyeni HTC Sense 6 ile aynı anda geliyor. Daha net ve daha nitelikli bir görsel tarz sunması amacıyla tamamen baştan tasarlanan HTC Sense 6 görkemli ve istenildiği gibi renk renk görseller bulunduruyor ve daha çok istenilebilen kullanıcı deneyimi sunuyor.

Yeni bir heyecanlandıran görüntüler oluşturmak için farklı etkinlik yerleri arasında bulunan galeri düzenlemesini öncelik olarak atayan HTC Sense tasarlayanlar One M8’de belirli bir objeyi içeren tüm fotoğrafları sezgisel olarak tek bir albüme taşıyan, görsel bir search bar bulunduran Image Match’i de müşterilerine sunuyor. Son olarak ağır çekim modunu da bünyesinde bulunduran yeni One M8, bu fotoğraf modu ile HD niteliğinde ağır çekim videolar çekmenizi ve önce ki zamanlar da çektiğiniz videoları istediğiniz özellikleri katarak yavaşlatmanızıda sağlıyabiliyor. Yeni olan bu özellik de çektiğiniz videolarınıza daha kuvvetli bir drama duygusu vermenizi ya da istediğiniz anları ön plana çıkarmanıza imkan veriyor.

Avea aboneleri faturalı hat ya da faturasız hat sahiplerine aylık-50 TL ek ücretle sahip olabilirsiniz.