Arkadaşlar eş durumundan tayinim çıktı. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Yalnız bir sorum olacak. 28 inde yeni okulumuzda göreve başlamamız gerekiyormuş. Burdaki ilçe milli eğitimin dediği sözleşmemiz 31 inde sona eriyor ve bitene dek burda devam etmemizde sakınca yokmuş. İşlelerin daha kolay olması için 3 günlüğüne sözleşme yapmaya erek yokmuş.

Lakin gideceğim yerdeki ilçe ile görüşmemde 28 inde yeni okulumda olmam gerektiği, gelmeden öncede bura ile ilişiğimi kesmem gerektiği söylendi. burasıda bunun üzerine 28 inden önce gidemezsin diyor. Şaştım kaldım kafam allak bullak.

Hala yeni görev yerime atandığıma dair kararname veya onay gelmedi ilçe milli eğitime. Oysa bazılarınınki (başka yerde) gelmeye başlamış. Bilen varsa lütfen yardım etsin bizim onaylar ne zaman gelir ve sizce bu söylenenlerden hangisi doğrudur? Devletten maaş alan onca memur amir müdür her ne ise hiçbirinin konudan haberi yok. Her biri ayrı şeyler söylüyor. İlla takip etmemiz erekiyormuş. Peki bu işleri yürüten personel amirinden memuruna kadar ne iş yapıyorlar çok mera ediyorum!