Koç
Koç erkeği: Ona hazır lokma olmayın uğraştırın peşinizden koşturun. Her zaman seksi görünün. Ne dediğinizi bilin lider ruhlu davranın.Onunla başedebilecek kadını sever.
Koç kadını: Cesur atak bonkör dürüst davranın. Şık ve pahalı hediyeleri sever. Hareketli sportif hafta sonu planları ve renkli planlarla onu cezbedin.

Boğa
Boğa erkeği: Akıllı bakımlı hanımefendi olun hafif seksapele hayır demeyecektir. Bırakın sanatsal konuşmalarını rahatça yapabilsin sizde ilgi alanlarını biraz araştırın.
Boğa kadını: Olduğunuz gibi davranın ona güzel sözler söyleyin hoş parfümler alın bol bol kültür sanat programı yapın bonkör olun güzel bir araba ve lüks bir ev alın yanınızdan ayrılmayacaktır.

İkizler
İkizler erkeği: Seksi spor bakımsızbakımlı ama mutlaka akıllı kadını sever.Eğlenceli olmaya hızlı hareket etmeye dikkat edin. Yoksa siz start alana kadar o çoktan tatile çıkmıştır.
İkizler kadını: Para harcamayı sevmiyorsanız yanına yaklaşmayın tek düze bir hayatınız varsa uzak durun. Her zaman şık ve bakımlı görünmeye dikkat edin.

Yengeç
Yengeç erkeği: Akıllı zarif duygusal sevgi dolu şefkatli heryerde destek olan alttan alan kadını sever. İnatçı sabırsız ve maymun iştahlı iseniz aşkınız çok sürmez uzak durun.
Yengeç kadını: Sahip çıkan sevgisini belli eden hoş hatırlatıcı armağanlar alan erkekleri tercih eder. Aradığı yaslanacak bir omuzdur.

Aslan
Aslan erkeği: Gösterişli bakımlı trendy abartılı karizmatik yanında gururla taşıyabileceği havasını atabileceği kadınları sever. Hemen alışverişe çıkın ve kuaförünüze uğrayın.
Aslan kadını: Gösterişli kendinden emin karizmatik kendi işi olan bol para harcayan pahalı hediyeler alansürekli iltifat eden biriyseniz ömür boyu sizi bırakmayacaktır.

Başak
Başak erkeği: Bakımlı hanımefendi sıcak düz abartısız kadınları sever. İddaalı iddaacı ve inatçı iseniz meydan savaşına hazır olun ve bilin ki ufukta zafer görünmüyor.

Başak kadını: Zarif dengeli bakımlı ve şık doğaya kültürel faliyetlere önem veren insan ilişkileri gelişmiş akıllı erkekleri tercih eder.

Terazi
Terazi erkeği: Güzel estetik bakımlı akıllı entellektüel sevgi dolu sevgisini gösteren kadın ideal kadını. Sporcu Sorbonne mezunu iseniz ve Afrodit'e benziyorsanız durmayın harekete geçin.
Terazi kadını: Dürüst zarif dengeli bol bol iltifat eden akıllı entellektüel yalan söylemeyen eğitimli tipleri tercih eder.

Akrep
Akrep erkeği: Seksi ateşli itaate hazır vefalı özverili bilgili mitolojik kadın tipi ilgisini çeker.Çok para harcayan abartılı bir kadınsanız geçireceğiniz iki günün keyfini çıkarın çünkü çok uzun sürmeyecek
Akrep kadını: Ateşli erkeksi iş sahibi sahip çıkan sadık kültürlü kaba olabilir ama onu ezmeyecek erkek bir de hoşuna gidecek armağanlar alıyorsa birlikte olabilir.

Yay
Yay erkeği: Onu eğlendirin güldürün gezdirin aklını meşgul edin şaka yapın. Asla yalan söylemeyin asla oyun oynamayın. Sadace iki tüyo dürüst ve eğlenceli kadını sever.
Yay kadını: Eğlenceli konuşkan akıllı entellektüel sosyal sportif doğaya meraklı felsefeye edebiyata ilgi duyan her konuda fikri olan dürüst erkekleri tercih eder.

Oğlak
Oğlak erkeği: Vefalı bilgili illede özverili mutlaka özverili duyarlı şevkatli dürüst planlı dayanıklı kadını sever. Zordur ama Oğlak'a değer.
Oğlak kadını: Aileye düşkün sadık efendi görünümlü iş sahibi erkeksi çocukları seven insan sevgisi olan para kazanmasını bilen onu hatırlayan erkek onun tipidir.

Kova
Kova erkeği: Uçuk akıllı entellektüel trendy hatta tuhaf merak uyandıran hümanist dünyadaki gelişmelere duyarlı eğlenceli teknolojiye yatkınsanız tamam Kova'yı kaptınız.
Kova kadını: Akıllı uçuk sosyal konuşkan kültürlü her ortama uyum sağlayabilen bonkör eğitimli erkekleri sever. Bir de bol bol tatil programı yaparsanız o sizin...

Balık
Balık erkeği: Güzelbakımlı estetik gözleri parlayan şevkatli sevgisini vermeye hazır trendy kültürlü kadın ideal kadınıdır. Onu her zaman kollayacak destek olacaksanız o da sizinle olacak.
Balık kadını: Ona her zaman hoş sözler söyleyin yalanda olsa hoşuna gider. Hoş ortamlarda romantik yemekler kırmızı güller çikolatalar renkli haftasonları tam ona göredir.
__________________
alıntı