Aylık burç yorumları Rezzan Kiraz 'dan

Koç Burcu ekim 2014 aylık yorumu
(21 Mart-19 Nisan)
Koç burcu eylül ayında yeni bir iş hayatınızın olabileceğinden söz etmiştik. Bunu gerçekleştirmiş olan Koç burcu bu ayla birlikte iş adaptasyonunu yakalamış görüşünüyor.
Ayın ikinci evresi ile birlikte aniden gelişme söz konusu olabilir. Ancak bu gelişmeler içinde bazı sorunlar olduğu gibi, sizi yeniden ayağa kaldıracak gücü de kazanmanızda faydalı olacaktır.

Koç burcunun aşk hayatına da yansıyacak olan bu gelişmeler, sizin toparlanmanız için ayın on sekizine kadar bir süre tanıyor.
Ekim ayının son beş gününe hem gönlünüz hem de aklınız rahat bir şekilde gireceksiniz. Çabalarınızın meyvesini en kısa sürede alacağınızı bilmeniz gerekir. Fakat problemlerin varlığını da inkar etmek onları bir kenarda tutmanıza yol açmasın.

Rezzan Kiraz Boğa Burcu ekim 2014 aylık yorumu
(20 Nisan-20 Mayıs)
Boğa burcu ekim ayı yılın en hareketli dönemi olacaktır. Olumlu yönlerin etrafında toparlanmaya başlaması ile hedeflerinize doğru giderken kariyet alanında yükselme yaşayacağınız söz konusu.
İş hayatınızda disiplinli olmanız, genel hayatınızı da aynı şekilde sürdürmeniz insanları etkilemeniz açısından sizin için her zaman bir alternatif olmuştur.
Eğer bekarsanız, bu ay içerisinde fazla gönül ilişkisine açıksınız demektir. Fakat bu ilişkilerin sizin için ne kadar doğru olacağı yönünde çelişkiyi de beraberinde getirebilir.
Evli boğalar için ay genelinde olumlu çizgi devam ediyor.
Ön tedbir almayı seven ve bilen Boğa burcu için bu ay verimli ve gerçekliğin tekrar ortaya çıkmasında kazanım veren bir dönem demek. Hayallerinizden bir parça da olsa sııyrılacağınız bu ay ile birlikte hemen hemen her konuda ayaklarınız yere daha sağlam basacak.