Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu (23.07.2009)

Sağlığınız konusunda endişelenecek bir durum yok. Yanlız katılacağınız davetlerde veya arkadaş grubunuzla gezmeler sırasında beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz. Aburcubura eğilimli olursanız çeşitli sindirim sorunları yüksek olacaktır, beslenme konusunda sıkıntılarınız biraz sürecek ve bu sıkıntılar genelde kilo almaya yönelik olacak.
Aşk Yaşamı Günlük Burç Yorumu (23.07.2009)

Arkadaş çevrenizin ilişkiniz üzerinde fazla etkisi var ve bundan yarar görmüyorsunuz. Aşktaki çözümsüzlükleri bir mutlak olarak görmemeli, daha kararlı ve yumuşak bir anlama çabası içine girmelisiniz.

Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu (23.07.2009)

Başkalarının sözlerine inanarak, partnerinizi kırmamalısınız. Birlikteliğinizi kıskananlar var. Sözlerinizin arkasında durduğunuz sürece onu ve kendinizi mutlu edersiniz.
turk.net Günlük Burç Yorumu (23.07.2009)

Yaratıcı üretkenliğinizi sizin kadar önemseyip destekleyen biriyle verimli bir işbirliği içine gireceksiniz. Onun fikirlerinin daha çok belirleyici olması, bu ikili ilişkide sizi biraz rahatsız edebilir. Akraba ilişkilerinizde birtakım konularda zorlanmalarınız var. Özellikle bir kişinin bu ilişkilerdeki baskın tutumu sizde rahatsızlıklara yol açıyor.
İş Yaşamı Günlük Burç Yorumu (23.07.2009)

Arkadaşlarınızla yapmaya çalıştığınız işbirliği, istediğiniz ölçüde söz sahibi olmanıza, başka nedenlerle, elverişli görünmüyor. Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, baştan kayıpla başlayacağınızı düşünmeniz de biraz aceleci bir yargı.

Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu (23.07.2009)

Evle ilgili sorunlarınıza rağmen hızlı hareket edebilirsiniz. Özellikle onarım ve bakım işlerinizi tamamlamanız için zamanınız olacak. Ayrıca bir yere yerleşme gibi planlarınızı yeniden düşünebilirsiniz. Ev içindeki hareketlilikten uzaklaşmak ve kendi iç dünyanıza dönmek size rahatlık verecektir. Özel hayatınızı olumlu yönde etkileyen gelişmeler sizi mutlu edecek.
Güneş Gazetesi Günlük Burç Yorumu (23.07.2009)

Kişisel başarınızı arttırma yolunda yapacağınız olumlu gelişmeler sizi bekliyor.Partnerinizin sizden beklediği davranışlar konusunda çelişkili davranarak onun bazı tepkisel davranışlarına da hedef olabilirsiniz. 22 Mayıs-22 HaziranBugün istediğiniz şartları sağlamak için uygun değil. Sürekli bir değişim içindesiniz ve tepkileriniz süregelen şartlarınızı olumsuz etkiliyor. Kendiniz her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Kendinizi bir yerlere ait hissedemiyorsunuz.
Para Durumu Günlük Burç Yorumu (23.07.2009)

Aynı kazanç düzeyinde olduğunuz bazı yakınlarınızın yaşadığı çıkmazlar sizin sorununuz değil. Para işlerinde daha özenli, daha tutumlu olmayı bir suç gibi yaşamanız hiç gerekmiyor.
Dikkat Günlük Burç Yorumu (23.07.2009)

Bugünlerde, kritik bazı kararlarınızda değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz.
Vatan Gazetesi Günlük Burç Yorumu (23.07.2009)

Bulunduğunuz ortama canlılık ve mutluluk getireceksiniz. İçinden çıkamadığınız bir çok problemi bugün halledeceksiniz. Ailenizden maddi destek geliyor. İşinizdeki durgunluk bitiyor.