KOÇ: Yaz boyunca önce evinize ailenize sırayla kariyerinize sonra arkadaşlarınıza odaklanacaksınız. Dinlenmek sizin için aynı zamanda eğlenmek gülmek organizasyonlara katılmak demek. Bunun için Temmuz ayının son yarısı ile Ağustos ayının ilk yarısını seçmelisiniz. Ağustos başında hayatınızın aşkıyla tanışabilirsiniz.

BOĞA: Yakın çevrenize seyahatler Temmuz ayının ilk yarısında memnuniyet verebilir. Temmuz sonunda daha uzak yolları hedef almalısınız. Ağustos başında ailenize tüm enerjinizi vermeniz beklenecek. Ağustos ayı biterken gerginliğinizin nedeni kariyer planlarınızın gerçekleştirmek olacak. Yazı ağustos böceği kadar doğru değerlendireceksiniz.

İKİZLER: Temmuz ayı başında finansal konularda yeni başlangıçlar yapacak mecburi değişimlerin sonucunda mutlu ve kazançlı olacak ay sonunda gecikmiş ödemelerinizi tamamlayabileceksiniz. Ağustos ayını tatil planlarınız için değerlendirebilecek önce kardeş ve yakın akraba ziyaretleri sonra yurt dışı yada olabildiğince uzak yolculuklarla rahatlayacaksınız.

YENGEÇ: Temmuz başını kendinizi yenilemek ve görünüşünüzü tamamen değiştirmekle değerlendireceksiniz. Ay sonunda partnerinizle evlilik kararı alabilir yada aynı evde yaşama planınızı hayata geçirebilirsiniz. Ağustos başını büyük kazançlara imza atarak değerlendirmeniz şaşırtıcı olacak. Ağustos sonu telif ikramiyekredi gibi konularda da şansınızı değerlendirmelisiniz. Para ve evlilik şansınız yaz boyunca sürecek.

ASLAN: Temmuz başı dinlenmek ve içsel yolculuğunuza çıkabilmek için mükemmel. Temmuz sonunu hızla çalışma hayatına dalarak değerlendirmeyi seçeceksiniz. Ağustos başında burcunuzda gerçekleşen Güneş tutulması büyük bir sıçramaya hazırlanmanız gerektiğini vurguluyor. Yaşamınız tamamen değişecek çevreniz yenilenecek. Ağustos sonunda söz nişan evlilik planlayabilirsiniz. Evlilik konusunda yazın en şanslı burcusunuz.

BAŞAK: Temmuz başında yeni arkadaşlıklar kurmak yeni gruplara katılmak için büyük fırsatlar bulacaksınız. Yaz başında kuracağınız dostluklar geleceğinizi önemli ölçüde etkileyecek. Ay sonunda ise yumuşakça hayatınıza katılan yeni aşka merhaba diyeceksiniz. Ağustos iç dünyanızın allak bullak olacağı mutlu fırsatlar ayı olacak. Sezgiler dünyasına açılacak ve kötü alışkanlıklarınızı bırakacaksınız. Ağustos sonunda iş yaşamınızda her türlü değişikliğe hazır olun. Bu yazın aşk konusunda en şanslı burcusunuz.

TERAZİ: Temmuz başında kariyer ve evlilik konularında ciddi girişimler başlatabilirsiniz. Ay sonunda taşınma ve tadilat problemlerinizi çözmeye başlayacaksınız. Ağustos yakın arkadaşlıklar kurduğunuz ve sonra bu arkadaşlıkları aşka dönüştürdüğünüz sıcak ve hoş bir ay olabilir. Gerçekçi olmayı unutmayın.

AKREP: Temmuz başı tatil için ideal fırsatlar bulacaksınız. Yolculuklarınızı Temmuz sonuna kadar sürdürebilirsiniz. Önce uzak yollar sonra yakın çevre ziyaretleri ile tatil konusunda en şanslı burç olacaksınız. Ağustos da dinlenmişliğinde etkisiyle kariyerinize konsantre olabilir beklemediğiniz bir kademe alabilirsiniz. Ağustos sonunda evinizi değiştirmek mümkün olacak.

YAY: Temmuz başında kredi yada prim talebiniz karşılık bulabilir. Sürpriz bir ödeme alıp ay sonunda finansal yatırımlarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Ağustos finansal konulardan uzaklaşıp seyahate çıkabileceğiniz ay olacak. Uzun zamandır dilediğiniz ama fırsat bulamadığınız yolculuk ay içinde mümkün. Ay sonunda planda olmayan başka bir seyahat için hazırlıklı olmalısınız.

OĞLAK: Temmuz başında bekar Oğlaklar için yeni bir ilişkinin sorumluluğunu alma fırsatı doğacak. Partneriniz varsa ciddi bir ortaklığa dönüştürebilir evlenebilirsiniz. Evliyseniz duygularınızı anlatmakta zorlanabilirsiniz. Ağustos ayını inansal konularla ilgili çabalara ayıracaksınız. Tatilinizi Eylül’e ertelemeniz olası.

KOVA: Temmuz başında yeni iş anlaşmaları imzalamanız koşullar tam size göre olmasa da mümkün. İmzaladığınız her şeyi önemseyin. Ağustos bu önemli evrak üstüne kurulabilir ve ortak bir iş planına girebilirsiniz. Karşıt burcunuzda gerçekleşen Güneş tutulması Ağustos ayı boyunca evlilik planlarınızı gündeme getirebileceğinizi vurguluyor. Yaşamınızı baştan sona değiştirmeye gönüllü olacaksınız.

BALIK: Yeni bir romantik aşka yelken açmanız Temmuz başında mümkün. Kalbinizde kelebekler uçuşurken ay sonunda arkadaşlıklarınızı sınavdan geçirmek yararsızları ayırmak isteyeceksiniz. Ağustos işinize ve sağlığınıza odaklanmanız gereken bir ay. Tatilinizi sonbahara erteleyebilir yeni iş fırsatlarını değerlendirmeyi seçebilirsiniz
__________________