arkadaşlar merak ediyorum ücretli öğtermenliktemi kaldırıldı yok kaldırılmadıysa başvurular için hangi şartlar aranıyor??
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar merak ediyorum ücretli öğtermenliktemi kaldırıldı yok kaldırılmadıysa başvurular için hangi şartlar aranıyor??
birde ikisi aynı şeymi??
İkisi aynı şeydi aslında.Usta öğretici, ücretli öğretmenlerin çalışma ölçütlerine göre çalışıyordu.İsim kaldırıldı diyelim sadece...Laf kalabalığı temizlendi kısaca :) Benim bilgilerime göre böyle :)
usta öğretici konumunda lise mezunları ve 2 yıllıklarda çalışabiliyordu şimdi o kalktı normal branşlardaki gibi ücretli öğretmen yanı 4 yıllık fakülte mezunu veya açk öğretim 3 ve 4 . sınıf olman yeterli oldu 3. sınıftan aşasını kabul etmiyolar
başvuru içinde yıl içinde(sınırlama yok ) ilçe yada il milli eğitime dilekçe vermen yeterli sıra gelince arıyolar
mümkünatı varsa daha çok bilgi istiyorum:((
hocam bölüm farkı yok.her bölümde ücretli öğretmenler çalışabiliyor.(şahsen gördüm arkadaşlarım var)okulun açık bölümü varsa ücretli alınır.maaş;ders saati üzerinden yatar.sigorta artık 2 aydır 30 günden yatıyor.evraklar ilçe veya il milli eğitime verilir.bence ikisine de.okul ihtiyacı olursa ilçeden evraklarınızı ister ve sizi göreve çağırır.
mrb... 2yıllık mezunları da ücretli olarak çalışıyorlar.arkadaşlarımın geneli 2 yıllık mezunu ve ücretli öğretmenler :))
arkadaşlar ben sordum öğrendim şartlar uyuyor ünv olarak ama lisede çocuk gelişimi okuma şartı koyuyorlar malesef diplomam yetişmediği için başvuramadım ayrıca ünv şartı yok arkadaşlar ilimizde açık çok olduğu için lise mezunlarıda yapabiliyor şuanda
ben iki yıllık farklı bi bölüm mezunuyum..aynı zaman da usta öğretici belgem var,ve ücretli öğretmenlik yapabiliyorum..lise mezunları başvuramadığını biliyorum..herhangi bölümden önlisans mezunu olmak ve ustaöğretici olmak şimdilik başvuru için yeterli oluyor
Bulunduğum ilçedeki ilçe milli eğitime başvurmak zorunda mıyım yoksa başka ilçeden yada ilden başvuru yapabilir miyim önümüzdeki sene için ?
evet bendebaska ilde basvuru yapıcam ve bildiğim kadarıyla 2 ayrı ildede basvuru yapabiliyorsun
hmmm 2 ayrı il peki ilçeyi biliyormusunuz ?
lise mezunları başvuramıyor arkadaşım...