:035: arkadaşlar meb sıralamalarıda yayınlamış mutlaka bakın durum çok fena :(
Yazdırılabilir Görünüm
:035: arkadaşlar meb sıralamalarıda yayınlamış mutlaka bakın durum çok fena :(
yaaaaaaaaa puanım 58 sözleşmelide sıram 2793 acaba kaç kontenjan alırlar atanabilirmiyimm:(
hocam ben baktım ama iç açıcı değil. daha bunun dışında kalan 2009 kpss ile tercih yapacaklar var :S
KADRO 69 KÜSURDA KAPANACAK BANA GÖRE ARKADAŞLAR.69.1 PUAN 3000. SIRAYI GÖSTERİYOR.ARADA TERCİH ETMEYENLERİ GÖZÖNÜNDE BULUNDURURSAK YAKLAŞIK BU PUANDA KAPATIR.PUANLARIN DÜŞMESİNDEN HERKES ŞİKAYETÇİ AMA PUANLAR HEP YÜKSEK,ANLAMADIM.
Bu meb ne kadar saçma bi iş yaptı.2009 eylülde 10.000 okul öncesi öğretmeni alıp taban puanı 45 lere düşürene kadar bu alımı bi kaç seneye yaysaydı ya.Haksızlık değil midir bu?Sen önce ne kadar mezun varsa topla bir sene içinde,sonraki senelerde sınava girenler için kontenjanı 2000 küsür yap taban puan 70 e çıksın.Atanamayanlar için büyük haksızlık.
ya benmde puanım 45.466 :s:s keşke ya keşke alım çok olsada bende atansam. bide sıralamada kadrolu alım için 20705 sözleşmeli alım içinse 6318 diyor. pek bişey anlamadım bizden sınava giren 18bin kişi var die biliyordum ben. anlayan varsa bana açıklayabilirmi arkadaşlar.
şimdi baktım sıralamama önümde 753 kişi varmış çok sevindim. kadrolu olucak inşallah..darısı atama bekleyen arkadaşların başına
arkadaşlar puanım 69 2009luyum sözleşmeliyim kadro gelir mi sizce? ayrıca ben bu sıralamayı anlamadm :S
benım de 69 ama 2308 kısının içinde degılım.olmaz kadro
puan : 75,842 683 kişi var önümde inşallah istedigim yerler olur
arkadaşlar hangi siteden baktınız adresi yazarmısınız?
Puanım 70 ama sıralamada değilim:(((((((((((((((
en yüksek puan 94 .deneyerek buldum.80 puanda 252 kadrolu varmış.
ben yeni mezunum ikinci sınavda 101,25 eğitim netim vardı ama matematik yapmadıgım için puanım böyle geldi.hocamm kaynak olarak ben konyada bir dersaneye gitmiştim ordan kitap vermişlerdi ilk sınava onlarla çalıştım ama ikinci sınavda yargının çözümlü soru bankasını kaynak niyetine kullandım ayrıca çözümlü deneme öneririm ilk sınavda 83 netim vardı 1 ayda 60 deneme çözdüm ve 101,25 netim var.uzman kariyer ve yediiklim çözümlü denemelerini kesinlikle tavsiye ederim.
Ah hocam ah ben de yargıdan çalıştım ve 4_5 yayının denemesini çözdüm hep. 2. sınavdada dediğiniz gibi uzman ve yediiklimin çözümlüsünü aldım,çözdüm(hepsini bitirememiştim) ama puanım çok düşük.Artık çalışma isteğim hiç yok.Ben de bu sene mezun oldum ve gecen yazdan başlamıştm çalışmaya ii bir puan alıyım diye yani 14 ay kadar çalıştım ,sınavda biraz stres oluyorm ne yaparsam yapayım rahat olamıyorum.nasıl çalışacağımı şaşırdım artık,calışma tekniğim yanlış demekki ama ne yanlış hiç bilmiyorum.Son 4 ay oturup çalışan arkadaşlarım 77_78 aldı.Ben onlardan 3 kat daha fazla çalıştım ama puanım çook düşük geldi,canım çook yanıyor bu açıdan ve çalışmaya başlamaya çok korkuyorum nedendir bilemiyorum.
sözleşmeliler kendi ileerinde kontenjan varsa kendi okullarını seçebileceklermiş... okullar sadece kendilerine görünecekmiş.. yani şansları çok büyük ama burda bir haksızlık var.. benim bulunduğum ile okulöncesinde hiç atama yok, ben bundan yararlanamıyorum o zaman...
şükürler olsun.....
1.Öncelik 81.061 puan ve üzeri "Kadrolu Atama İçin" 191 aday bulunmaktadır.
şükürler olsunn...
Yüksek puan alan arkadaşlar umarım hepiniz atanırsınız... Gerçekten hak edenler,çalışanlar atansınlar... 75, 81 kolay alınmıyor... Tebrik ediyorum hepinizi..
sıram 525 puanım da 76,967 ama doğru mu acaba bu sıralama artık inanasım da gelmio