Benim Annem Bir Melek


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Benim Annem Bir Melek

  • #1
    Ayşe Turan BAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    27.Şubat.2009
    Nereden
    Türkiye'nin kalbinden
    Mesajlar
    12,566
    @Ayşe Turan BAL



    Benim Annem Bir Melek





    En eğlenceli aile Star'a transfer oldu

    Star TV, başarılı bir transfer gerçekleştirerek ekranların en eğlenceli ailesini izleyiciyle buluşturacak. “Benim Annem Bir Melek dizisi”, her pazartesi saat 20:00'de Star TV’de ekrana geliyor.

    BAŞARILI bir transfere imza atan Star TV, “Benim Annem Bir Melek” dizisi çok yakında izleyiciyle buluşturacak. Cadı ama bir o kadar da tatlı, ev hanımı anne Neriman (Oya Başar) ve gelini Ece’nin (Dolunay Soysert) etrafında şekillenen olayları konu alan “Benim Annem Bir Melek”, izleyicilerini tipik bir gelin-kaynana hikâyesine ve kahkaha dolu bir aile komedisine tanık ediyor. Biricik oğlu Çetin muğruna tüm dünyayı karşısına almaya hazır olan Neriman Hanım, her Türk annesi gibi çocuklarının üzerine titreyen bir melek olarak karşımıza çıkıyor. Çok sevdiği kaynanasının karşısında kâh korkudan kâh sinir bozukluğundan tir tir titreyen Ece’nin verdiği geçim savaşı ise çoğu zaman genç kadının aleyhine sonuçlanıyor. Emekli dolmuş şoförü baba Cahit (Tarık Ünlüoğlu), ailenin baba mesleğini devam ettiren ve hâlâ ailesiyle yaşayan büyük oğlu Metin (Şehsuvar Aktaş), karşı dairede oturan küçük oğlan Çetin(Ali Sunal) ve Metin’in nişanlısı Nalân da, bir yandan kendi hayatlarıyla bir yandan da durmaksızın birbirleriyle çekişen gelin ve kaynanayla baş etmeye çalışıyorlar.


    Oya Başar: Yuvama döndüm

    Usta tiyatrocu Oya Başar'ın performansıyla reyting listelerinde zirveyi zorlayan "Benim Annem Bir Melek", pazartesi akşamları Star TV'de yayınıyor. "Yuvama döndüm" diyen Başar ile ekran yolculuğunu, tedavi sürecini ve yeni projelerini konuştuk.

    İki yıl önce göğüs kanseri teşhisi konan Oya Başar, rahatsızlığına rağmen “Benim Annem Bir Melek” dizisinde başrol oynadı, ekran başındakilere keyif dolu saatler yaşattı. Usta tiyatrocunun başrolde olduğu dizi, bu akşamdan itibaren Star TV'de yayınlanacak. “Yuvama döndüm” diyen Başar ile ekran yolculuğunu ve tedavi sürecini konuştuk.

    * “Benim Annem Bir Melek” artık Star TV'de yayınlanacak. Yeni kanalınıza hoş geldiniz diyelim önce...

    - Eski yuvama döndüm diyelim. Star TV yeni kanalım değil, bu dizi ile ilk defa Star TV'ye geliyoruz. Bunun benim için nostaljik bir duygusu var yani. Tekrar burada olmak, bana enteresan bir keyif verdi.

    * Reytingler konusunda ne düşünüyorsunuz? Kanal değişikliği nasıl etkiler izleyiciyi?

    - “Benim Annem Bir Melek”, rüştünü ispat etmiş bir dizi. 41'inci bölümümüz yayınlanacak şimdi. Çok yüksek reytingler alarak bugünlere geldik. Yoksa üç haftada yok ederler diziyi. 40 bölümdür büyük keyifle izleniyorsak, bir güzelliğimiz vardır.

    *Kaynana Neriman yeni bölümlerde yumuşayacak mı biraz?

    - Neriman sert biri değil. şahsına münhasır bir kadın. Onu izlemek lazım aslında. Maraz bir sevgisi var çocuklarına karşı, o yüzden birtakım sorunlar yaşanıyor. Evinin efendisi. Türkiye'yi yönetiyormuşçasına evdeki her şeyden kendini sorumlu hissediyor. Çok dominant bir kadın. Kıvrak bir zekası var. O zekasıyla her konunun altından kalkmayı başarıyor. Neriman'ı izleyip, “Ben olsaydım daha fazlasını yapardım” diyenler de var.

    *Var mı gerçekten böyle insanlar?

    - Karikatürize ettiğimiz karakterler aslında çevremizden gözlemlediğimiz kişiler. Biz sadece biraz altını çiziyoruz.

    OĞLUM ‘BENİ 30'UMDAN ÖNCE EVLENDİRME' DİYOR

    *Sizin kayınvalidenizle aranız nasıldı?

    - Bizim hiç sorunumuz olmadı. Allah rahmet eylesin, çok severdim onu. Gelin-kaynana ilişkisi, dünyanın her yerinde aynıdır. “Kaynana kötülük yapıyor, cadı kaynana” diyoruz ama biraz önyargısız bakmak lazım. Her anne çocuğunu çok sever, ona çok iyi baktığını düşünür. Çocuğu evlendiği zaman, karısının da ona kendisinin baktığı gibi bakmasını ister.

    *Aslında tüm sorunlar tecrübe farklılığından kaynaklanıyor yani...

    - Elbette! Kayınvalide tecrübesi fazla olduğundan, neyi nasıl yapması gerektiğini, annesinden öğrendiği gibi gelinine söyler. Tabi ki biz burada komedi yapıyoruz. Neriman'ın çok daha fazlasını yapan kayınvalideler vardır.

    *Siz ne zaman kayınvalide olacaksınız?

    - Şimdiki zamanda insanlar geç evlenmek istiyor. Eskiden buluşmak bile zordu, şimdiyse her şey rahat. Evlenip, ev mesuliyetini üstüne almak istemiyorlar. Benim oğlum da “Dur anne, 30 yaşından önce beni evlendirme” diyor.

    BİZDEN SONRA PAZAR EKRANI AİLE DİZİLERİYLE DOLDU

    * Senaryoya sizin de katkınız oluyor mu?

    - Senaristimiz Vasıf Küçükoruç. Gerçekten çok yetenekli ve donanımlı bir arkadaşımız. Onunla 20 yıl birlikte çalıştık. Bu proje benimdi, Vasıf vücuda getirdi. Konularımızı birlikte saptıyoruz. Birebir gündemi takip etmiyoruz ama Türkiye'de yaşananları evimizin içinde yaşatmaya çalışıyoruz.

    *“Benim Annem Bir Melek”ten önce ekranda pek aile dizisi yoktu, fark ettiniz mi?

    - Evet, ekran şiddetten geçilmiyordu. Bu projeyi hazırlarken, dizinin özellikle pazar günü yayınlanmasını ben çok istedim. Hemen itiraz geldi, “Pazar günü herkes futbol izliyor” dediler, “Maç izlemeyenler bu diziyi izler” dedim. Ben böyle bir alternatif sundum. Önce olmaz diyorlardı ama şimdi görüyorum ki pazar günleri ekran aile dizileriyle dolu. Çünkü aile, dünyanın her yerinde insanları yakalayan bir hikâyedir.

    *Çekimleri büyük bir platoda yapıyorsunuz...

    - Sürekli mekân hazırlıyoruz. Bu konuda çok ince eleyip sık dokuyoruz. Bizde açılım fazla! Çok eğlenen, çok güzel bir ekibiz. Biz eğlenerek çekim yaptığımız için, bizi izleyenler de eğleniyor.

    Bu yıl sizi tiyatroda izleyebilecek miyiz?

    - Ocak ayında bir oyunumuz olacak. BKM'de başlıyoruz...

    KANSER KONUSUNDA UZMAN GÖRÜYORLAR

    * Göğüs kanseri tedaviniz devam ediyor mu?

    - İlaç tedavim sürüyor.

    *Bu yoğun iş temposu rahatsızlığınızı etkilemiyor mu?

    - Çalışmak bana her zaman hayat verdi. Yıllardır çalışıyorum ve bununla ayakta duruyorum. Hastalık dönemimde çalışmam da bana muhteşem bir güç verdi. Biz çok keyif aldığımız bir iş yapıyoruz. Tiyatrocu olmanın bir artısı da, ölene kadar sahnede olabilmek.

    * Göğüs kanseri konulu sosyal sorumluluk projelerine destek veriyor musunuz?

    - Kuaförde, markette, beni nerede bulurlarsa kanser hakkında soru soruyorlar. Uzman bir doktor gibi oldum! Elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. ızmir Rotary Kulübü, ücretsiz mamografi taraması yapacak. Onların kampanyasını duyuracağız.

    *Kadınlar bu konuyu hep ikinci plana atıyorlar değil mi?

    - İnsan, kendisi hariç her konuda çok titiz. Ama yangından ilk kurtarılacak mal, kendimiziz. Önce biz sağlıklı olacağız ki, başkalarına yardımcı olabilelim.

    .ALINTIDIR.

  • #2
    kırkpare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.Kasım.2009
    Mesajlar
    434
    @kırkpare







    çok hoş diziydi

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. ışıl ışıl gelişim raporlu doyalarımız(melek öğretmenin ve benim)
      Konu Sahibi 32sude Forum GELİŞİM RAPORU DOSYALARI
      Cevap: 4
      Son Mesaj : 22.Ocak.2013, 23:44
    2. 'Benim Annem' Şarkısı...:
      Konu Sahibi Gülçin PEKMEZCİ Forum ÇOCUK ŞARKILARI (MP3)
      Cevap: 1
      Son Mesaj : 07.Kasım.2012, 22:15
    3. annem- babam- kardeşim, hepside canım benim, yuvam denince bana , onlar gelir aklıma.
      Konu Sahibi büyük bıldırcın Forum KOSTÜMLER VE MASKELER
      Cevap: 6
      Son Mesaj : 03.Kasım.2012, 03:27
    4. benim annem..(küçücükken baş ucumda)
      Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum ÇOCUK ŞARKILARI (MP3)
      Cevap: 18
      Son Mesaj : 09.Mayıs.2011, 20:42
    5. benim annem şarkısı mp3 ???
      Konu Sahibi hkaran Forum ŞARKI-MÜZİK İSTEK
      Cevap: 2
      Son Mesaj : 18.Nisan.2010, 23:55

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş