Volkan maçtan sonra fena patladı. Başarılı kaleci, "Sayılmayan golümüziçin bana birisinin cevap vermesi lazım. Artık yeter. Hakikaten yeter artık. Her şeye rağmen şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel karşılaşmadan sonra resmen isyan etti. Sarı-lacivertli file bekçisi, son dakikada ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gol nedeniyle hakemlere büyük tepki gösterirken, "Artık yeter" dedi.

Başarılı eldiven, "Hakemler son dakikaya kadar mükemmel bir maç yönetti. Ancak son dakikada verilmeyen golümüzle ilgili hakkımızı arıyorum. Semih pozisyonda görünmüyor bile. Birisinin bana bunun cevabını verilmesi lazım. Yeter artık. Hakikaten yeter artık... Her gün anamız ağlıyor bazı şeylerle uğraşmaktan. Hiç olmazsa bizim hakkımızı yemeyin. Böyle şeylere maruz kalsak da ayaktayız. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Volkan, tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım'ı önceki gün ziyaret ettiğini de bildirdi.

Sarı-lacivertli eldiven, "Başkanımız ile görüştüm. Saat 15.35'te girdim, 16.30'da çıktım. Yanından çıkasım gelmedi. Hatta, 'Hadi git artık' dedi. Haksız veya haklı insanlar içeride yatıyor. Biz başkanımızı çok seviyoruz. Maçlarda böyle şeyler karşımıza çıkınca hakkımızı aramakta zorlanıyoruz. Başkanımız çok büyük bir insandır. Başkanın bizimle yaptığı konuşmaları, onunla konuşmalarımızı, bağırmasını bile özledik" diye konuştu.