Galatasaray 4-Dinamo Bükreş 1


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Galatasaray 4-Dinamo Bükreş 1

  • #1
    Meltem YANIKOĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.Mart.2009
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    16,374
    @Meltem YANIKOĞLU



    Galatasaray 4-Dinamo Bükreş 1





    Avrupa'nın Fatihi

    Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi F Grubu 3. maçında Romanya'nın Dinamo Bükreş takımını Ali Sami Yen'de 4-1 mağlup etti.
    Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, güzel bir zafer elde ettiklerini belirterek, farklı galibiyeti hakettiklerini söyledi.
    Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Frank Rijkaard, farklı galibiyetten dolayı takımını kutlayarak, "Galip geldik ve bunu hakettiğimizi düşünüyorum. Dinamo Bükreş iyi organize olan bir ekip. Golleri doğru zamanda bulduk. Dinamo Bükreş kolay gol yemiyor. Bunun için attığımız 4 golün önemi büyük'' dedi.
    Hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe derbisi ile ilgili olarak Rijkaard, 9 maçlık kötü istatistiğin futbolcuları için ekstra bir motivasyon olacağını ifade ederek, takımını derbi maçı için kampa almak için henüz karar vermediğini ancak düzeni bozmayacağını söyledi.
    Rijkaard, Kadıköy'e gideceklerini belirterek, önemli bir maç oynayacaklarını ama yine ofansif oynayıp kazanmak istediklerini sözlerine ekledi.
    Dinamo Bükreş Teknik Direktörü Ion Marin ise, Galatasaray karşısında aldıkları 4-1'lik yenilginin kendileri için hayal kırıklığı olduğunu söyledi. Yakaladıkları gol fırsatlarını değerlendiremediklerini belirten Marin, ''Bu akşam maç 0-0 berabere giderken 2 büyük gol fırsatı kaçırdık. Galatasaray ise tüm fırsatları gole çevirdi. İkinci yarıda şeref golümüzü attık ve bundan sonra 2-3 fırsat daha kaçırdık, ama Galatasaray galibiyeti haketti. Bu skor, maçın gidişatına göre bayağı ağır oldu'' diyen Marin, ''Bükreş'te yapılacak maç seyircisiz yapılacak ve Avrupa'da ilkbaharda sürecek sezon için son derece belirleyici bir maç olacak'' dedi.
    Ali Sami Yen Stadı'ndaki atmosferin futbolcuları etikeyip etkilemediği sorusuna Rumen teknik adam, ''Böyle bir atmosfer sizi engellemez, yalnızca iyi futbol oynamaya teşvik eder'' yanıtını verdi.
    Türk futbolunun büyük gelişme sağladığını dile getiren Marin, ''Benim zamanımda Türkiye'ye gelip maç kazanıyorduk. Çok zaman geçti. Türkiye bu yılları çok iyi değerlendirdi. Türk ekipleri altyapıya ve çok büyük oyunculara büyük yatırımlar yaptı. Oyunun ve ekibin kalitesini yükseltti. Bunu gruptada görüyoruz. Grubun en iyi takımıyla karşılaştık. Bu grupta ilk sıradaki takım Galatasaray. İkinci sırada ise Dinamo Bükreş'i görmek isterim'' diyerek sözlerini tamamladı.
    Galatasaray'ın golcü futbolcusu Shabani Nonda, Dinamo Bükreş'i farklı mağlup ederek, Fenerbahçe derbisi öncesi moral bulduklarını söyledi.
    Maçın ardından açıklamalarda bulunan Nonda, Dinamo Bükreş karşısında takım olarak çok iyi olduklarını belirtirken, ''Grupta 3 puana ihtiyacımız vardı. Yine hafta sonundaki Fenerbahçe maçı için de morale ihtiyacımız vardı ve gerekeni yaptık'' dedi.
    Nonda, maçta 2 gol atması ile ilgili olarak, ''Benim iyi olmam dışında, takımın da iyi olması bu durumu oluşturuyor. Herşey yolunda gidiyor'' diye konuştu.
    Fenerbahçe derbisi öncesi herşeyin yolunda gittiğini ifade eden golcü oyuncu, geçen hafta Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi ve kendilerinin Trabzonspor'u yenmesiyle puan farkını 2'ye indirdiklerini hatırlatarak, "Oraya yine puan almak için gideceğiz. Amacımız kazanmak ve Fenerbahçe'nin önüne geçmek. Önemli olan, orada iyi bir sonuç almak'' şeklinde konuştu.
    Sarı-kırmızılı takımın tecrübeli futbolcusu Ayhan Akman ise Dinamo Bükreş karşısında iyi oyunla güzel bir galibiyet aldıklarını ancak bu maçın geride kaldığını artık önlerinde Fenerbahçe maçına konsantre olacaklarını söyledi. Ayhan, Fenerbahçe maçının önemine dikkat çekerek, rakipleri karşısında ellerinden geleni yapıp Kadıköy'den galibiyetle dönmek istediklerini sözlerine ekledi.


    (mtv spor haberleri)

  • #2
    Arz
    Arz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.Mart.2009
    Nereden
    harikalar diyarı...
    Mesajlar
    7,853
    @Arz







    Tebrikler Galatasarayımız..
    Aslanlarımız Gol atmaya devam ediyor...
    En güzel şeylerden biri unutmak . Unuttum gitti lafı vardır. Unutulan şey gider hakikaten. Solar, üzerine su serpilmemiş sebzeler gibi porsur. Çocuk gibi kalırsın. Bugünü bilirsin. Bazı şeyleri hatırlayamıyorum, en azından duygusunu. Temize çekmişim defterleri. Temizim. Herkes unutsa, hep yeniden başlansa. Çünkü her şey değişiyor zaten. Unutmamak demode oluyor bir şekilde . . .

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. Ve Şampiyon Galatasaray
      Konu Sahibi Pragmatist Forum SPOR
      Cevap: 2
      Son Mesaj : 13.Mayıs.2012, 00:08
    2. Galatasaray 1 İBB 1
      Konu Sahibi Tuba KALAYCI (tuba07-1903) Forum SPOR
      Cevap: 2
      Son Mesaj : 07.Aralık.2009, 01:14
    3. Steaua Bükreş - Fenerbahçe
      Konu Sahibi fatos34 Forum SPOR
      Cevap: 1
      Son Mesaj : 23.Ekim.2009, 01:09
    4. Galatasaray Doludizgin:4-1
      Konu Sahibi Arz Forum SPOR
      Cevap: 7
      Son Mesaj : 25.Ağustos.2009, 22:14
    5. GALATASARAY
      Konu Sahibi modern çöpcü 44 Forum SPOR
      Cevap: 2
      Son Mesaj : 20.Mayıs.2009, 17:32

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş