İşte Beşiktaşlı duruşu

Formasına Kızılay reklamı alan Beşiktaş, Kurumsal Sosyal Sorumluluk ödülüne layık görülürken, ödül töreninde alkışlanacak sahneler yaşandı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, anlamlı ödülü, kongredeki rakibi Murat Aksu'yla birlikte aldı.

Beşiktaş Kulübü, futbol takımı formasında "Türk Kızılayı" reklamını taşıması sebebiyle Active Academy tarafından Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü'ne layık görüldü. "Krizden Sonra Yeni Finansal Mimari" başlıklı 7. Uluslararası Finans Zirvesi'nde verilen "Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri" kapsamında ödüle layık görülen Beşiktaş Kulübü'nün ödülünü başkan Yıldırım Demirören aldı. Jüri başkanı Prof. Dr. Salih Durer'den ödülü alan kulüp başkanı Demirören, yaptığı konuşmada, "Bu ödüle layık görülmek Beşiktaş'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunun göstergesidir. Bu ödülü yönetimim ve camiam adına alıyorum. Tabii ki sosyal sorumluluk çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki Fenerbahçe maçına, formamızda 'Mehmetçik Vakfı' yazısıyla çıkacağız" diye konuştu.

Bu arada, Ocak 2010'da yapılacak seçimli kongrede başkanlığa aday olan eski yöneticilerden Murat Aksu'yu da sahneye davet eden ve ödülü Aksu ile birlikte alan başkan Demirören, basın mensuplarına birlikte poz verdi.


Kaynak: Sabah