Aysal'ı çileden çıkartan haber


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Aysal'ı çileden çıkartan haber

  • #1
    MeganeCC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.Ağustos.2011
    Mesajlar
    449
    @MeganeCC



    Aysal'ı çileden çıkartan haber





    Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transfer harcamalarıyla ilgili eleştirilere Milliyet aracılığıyla yanıt verdi, “Elmalarla, armutlar karıştırılmasın. Geçen sezona göre bütçemiz düştü” dedi

    Teknik Direktör Fatih Terim ise “17 futbolcu gitti, 11 oyuncu geldi. Takımdan ayrılanlar neden hesap edilmiyor? Örneğin Arda’dan elde edilen kâr 30 milyon euro civarında” diye konuştu.

    Galatasaray’da transfer bitti, para tartışması başladı. Ünal Aysal’ın başkanlık koltuğuna oturmasından sonra, Fatih Terim’i takımın başına getiren Cim-Bom, toplamda 17 oyuncu ile yollarını ayırırken, 11 futbolcu transfer etti. Kasadan çıkan ve gelecek yıllarda çıkacak olan paranın miktarı ise eleştiri konusu oldu.

    Başkan Ünal Aysal, harcanan para ile ilgili yapılan yorumlara Milliyet aracılığıyla yanıt verdi. Her şeyi en ince detayları ile hesapladıklarına dikkat çeken Aysal, “Elmalarla, armutları karıştırmasınlar. Bir kere ortada dolaşan rakamlar abartılı. Biz de hesaplar yapıyoruz. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki bir sene öncesine göre bütçemiz düştü. Bu zararın azalması anlamına geliyor. Konuyla ilgili önümüzdeki günlerde ayrıntılı bilgilendirme yapacağız. Çünkü bazı konuları ele alırken, tek taraflı yaklaşmamak gerekir. Objektif şekilde, değerlendirme yapılmalı” dedi.
    Takımın toplam maliyetinin düştüğünü kaydeden Başkan Aysal, Fatih Terim’e destek vererek şunları söyledi:

    “Galatasaray camiası şunu bilmeli ki, hocamız pahalı transfere, yüksek ücretlere karşı oldu. Kulübün çıkarlarına göre ortak hareket ettik. Gelen-giden oyuncu giderlerine baktığım zaman içim rahat. Ayrıca bazı oyuncular için verilen bilgiler yanlış. Mesala, Ujfalusi için 1.5 milyon euro verdik. Muslera’nın bonservisi için yazılıp, çizildiği gibi 8 yerine, 4 milyon euro kasamızdan çıktı.”

    Teknik patron Fatih Terim de, kulübün çıkarlarını her zaman ön planda tutmalarına rağmen eleştiri aldıklarını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, “Transferlerin maliyeti ortada. Ödenen bonservisler, gelen-giden oyuncular arasındaki farklara baktığımız zaman gerçek rakamları görürsünüz. 17 futbolcu gitti, 11 oyuncu geldi. Bir oyuncu transfer ediyoruz, 5 sene sonra alacağı rakam dahi hesaplara ekleniyor. Peki giden oyunculardan bu takım ne kadar kâr etmiş? Örneğin Arda Turan... Bonservisi 12 milyon. Arda kalsa, ona ödenecek yıllık 3-3.5 milyon euro da var. Arda’dan edilen kâr 30 milyon euro civarında. Para konusunda ben hep hassasiyet gösterdim, ama beni nedense buradan vuruyorlar” ifadelerini kullandı. (Milliyet)



  • #2
    beşiktaşkımm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11.Mart.2010
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    438
    @beşiktaşkımm







    Galatsaray yeni stadının gelirine güvenerek çok para harcadı.Süper lig dışında başka kulvarlarda yarışacak olsaydı o zaman daha çok harcarlardı heralde

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. haber kağıdı
      Konu Sahibi fahriyekoska Forum ETKİNLİK İSTEKLERİNİZ
      Cevap: 8
      Son Mesaj : 22.Eylül.2013, 23:04
    2. Hacettepe'den acı haber
      Konu Sahibi Zerrin KORKMAZ Forum GÜNCEL HABERLER
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 28.Şubat.2012, 02:42
    3. KÖY ÇOCUKLARINDAN HABER VAR!...
      Konu Sahibi mamun Forum KARDEŞ OKUL VE YARDIMLAŞMALAR
      Cevap: 1
      Son Mesaj : 07.Ocak.2011, 11:36
    4. haber mektubu
      Konu Sahibi kardelennesli Forum ETKİNLİK İSTEKLERİNİZ
      Cevap: 2
      Son Mesaj : 02.Ocak.2011, 22:35
    5. çocuk gelişimciler bu haber doğru mu?(ESKİ HABER)
      Konu Sahibi gül23 Forum ÖNLİSANS (okul öncesi)
      Cevap: 25
      Son Mesaj : 14.Ekim.2010, 21:12

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş