Künye

Vizyon Tarihi: 13.12.2013

Oyuncular: Özgü Namal, Engin Altan Düzyatan, Atiye, Emin Gürsoy, Gaye Gürsel, Ümit Erdim, Devrim Akın, Merve Ateş, Müge Boz ve Turgut Berkes ve Wilma Elles ve Polat Bilgin
Yönetmen: Ketche
Görüntü Yönetmeni: James Gucciardo
Senaryo: Burak Göral
Eser: Tuna Kiremitçi
Müzik: İskender Paydaş, Tarkan Gözübüyük
Yapımcı: Murat Akdilek
Uygulayıcı Yapımcı: Livyo Bmalku
Genel Koordinatör: Koray Somay
Süre: 122 dk
Dağıtım: Tiglon
Yapım: Fida Film

Film Hakkında

Fida Film tarafından yapımı üstlenilen, başrollerinde Özgü Namal ve Engin Altan Düzyatan’ın yer aldığı, yönetmenliğini Romantik Komedi filminin de yönetmeni olan Ketche’nin yaptığı “Bu İşte Bir Yalnızlık Var” filmi Vodafone Red’in katkılarıyla 13 Aralık’ta seyircisiyle buluşuyor.

Özgü Namal ve Engin Altan Düzyatan’ın yanı sıra; Emin Gürsoy, Gaye Gürsel, Ümit Erdim, Devrim Akın ve Merve Ateş’in de kadrosunda bulunduğu filmin konuk oyuncuları ise; Atiye, Turgut Berkes, Wilma Elles ve Polat Bilgin.

Tuna Kiremitçi’nin yüzbinlere ulaşan ve çok ses getiren aynı adlı romanından uyarlanan, senaryosunu Beni Unutma filminin de senaristi olan Burak Göral’ın yazdığı “Bu İşte Bir Yalnızlık Var” filmi merakla bekleniyor.

Müziklerini İskender Paydaş ve Tarkan Gözübüyük’ün yaptığı, çekimleri İstanbul, İzmir ve Adalar’da tamamlanan “Bu İşte Bir Yalnızlık Var” 13 Aralık’ta seyircisiyle buluşacak...
Konu

Birkaç yıl öncesine kadar bir rock grubunda çalan, besteler yapan ve zamanında parlak bir gelecek vaat eden, 30’larının sonlarındaki eski müzisyen Mehmet (Engin Altan Düzyatan), müzikten uzaklaşmış, boşanmış ve kıt kanaat geçinen bir adamdır artık... Geçimini gitar tamir ederek ve birkaç kişiye özel ders vererek sağlayabilmektedir.

Onu hayata bağlayan en önemli şey, haftada bir gün görüşebildiği 9 yaşındaki kızı Ezgi’dir.

Mehmet, boşandıktan sonra başka biriyle evlenen eski eşi Nazlı’yla (Gaye Gürsel) kızı için hala görüşmektedir. Büyük bir aşkla evlendikleri Nazlı’yla artık hiç anlaşamıyorlar ve sürekli atışıyorlardır.

Mehmet karısıyla evliyken de sık sık görüştükleri Ayşe (Özgü Namal) ve kocası Orhan’la (Polat Bilgin) aynı apartmanda oturuyordur. Ayşe ve Orhan’ın da evlilikleri son dönemde çatırdamaktadır.

Tartıştıkları bir akşam Orhan evi terk edince Mehmet, Ayşe’ye destek olur. Hiç kimseye gittiği yeri söylemeden evini terk eden Orhan kayıptır, günler geçtikçe de Ayşe’nin endişesi ve merakı artar. Mehmet Ayşe’ye kocasını bulmakta yardım etmeye karar verir. Bu arada çok sevdiği ve ona zamanında çok ağabeylik yapan Nihat’ı tam da o günlerde kaybetmesinin acısını yaşıyordur. Bu acı haberi ulaştıran eski arkadaşı Altan (Emin Gürsoy) ona popüler bir pop şarkıcısı olan Atiye’nin orkestrasında iş bulur... Mehmet kendi karakterine hiç uygun bulmadığı bu işi hiç istemeden, “mecburen” ve Altan’ın ısrarı yüzünden kabul eder.

Bütün bu karışık günlerin içinde Mehmet, Ayşe’yle kocasını aramak için geçirdiği zaman içinde bu hayatın böyle ‘yalnız’ daha nereye kadar gideceğini sorgulamaya ve gençliklerinden beri çok iyi anlaştığı Ayşe’den giderek daha fazla hoşlanmaya, hatta ona şiddetli bir aşk duymaya başlar...

Müziklerini İskender Paydaş ve Tarkan Gözübüyük’ün yaptığı, çekimleri İstanbul, İzmir ve Adalar’da tamamlanan “Bu İşte Bir Yalnızlık Var” 13 Aralık’ta seyircisiyle buluşacak…