Lock Folder XP v3.9 (Klasör Kilitleme ve Şifreleme Programı) | 7 MB

Lock Folder XP kendi belirlediğiniz bir şifre ile dosyalarınızı, klasörlerinizi ve sürücülerinizi gizleyip erişimini engelleyebiliyor.Korunan bir klasör içindekiler kopyalanamaz, erişilemez, taşınamaz, yeniden adlandırılamaz. Bilgisayarı ev ya da işte paylaşıyorsanız program sayesinde önemli dosyalarınızı kem gözlerden, kötü niyetli programlardan, virüs, truva atı veya istenmeyen erişim ya da kazara silinmeye karşı korumuş olursunuz. Ancak bu şekilde bir nebze de olsa dosya/klasör koruması sağlayabilirsiniz.

Eğer sık sık seyahet ediyorsanız dizüstü bilgisayarın kaybolması ya da çalınması durumunda özel ve kişisel bilgileriniz yabancıların eline geçmemiş olur.

Programı ilk çalıştırdığınızda parola oluşturma ekranı gelir. Buraya program parolanızı belirleyebilir ve bu sayede programın ana ekranına yetkisiz kişilerin girişini engelleyebilirsiniz. Daha sonra programın ana penceresi gelir. Burada hangi dosyanın parolayla korunacağına karar verebilirsiniz.

Program sayesinde zararlı diğer programlar veya virüsler dosyalarınıza zarar veremiyor ya da disklerinize bulaşamıyor. İstemediğiniz sürece yabancı kişiler bu kaynaklarınıza erişemiyor.

Özellikler:
# Administrator dahil tüm kullanıcıların sürücü, klasör, dosyaları gizlenebilir.
# Sınırsız sayıda koruma sağlar.
# Masaüstü kilitlenerek, masaüstündeki kısayol ve simgeler değiştiirlemez, silinemez ve eklenemez.
# Başlangıçta parola ile koruma sağlanır.
# Sistem tepsisinden program yönetilebilir.
# Türkçe hariç çoklu dil desteğine sahip.
# FAT 32 ve NTFS disk yapısını destekler.
# Yüksek düzeyde koruma sağlar.
# Sürükle bırak desteğine sahip.
# CD-ROM sürücüsünün çalışmasını engelleyebilir.

NOT: Şifre unutmaya karşı parolanızı mutlaka bir yere yazın ya da saklayın! Ayrıca programı kaldırmadan önce mutlaka korumalı dosya/klasörlerinizi eski konumuna getirin. Veri kaybı yaşamamak için hem yedekleme yapmakta hem de dikkatli olmakta fayda var.

https://www.wupload.com/file/73067855