Tera copy 2.12



Windows İşletim Sistemi'nin en büyük sorunlarından birisi kopyalama hızının yavaş olması ve takılmaların yaşanması. Service Pack ler ile her ne kadar sorunlardan bazıları giderildiyse de zaman zaman 1KB'lık bir dosyanın aktarımı için süre hesaplanması insanı çileden çıkartabiliyor. Ayrıca kopyalamanın duraklatılamaması ve kopyalama veya taşıma sırasında çıkan problemlerde işlemin tamamen iptal edilmesiyse zaman kaybına yol açıyor. TeraCopy yazılımı, çoklu kopyalama ve taşıma, taşıma önbelleği belirleme, taşımayı duraklatma gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor.


TeraCopy kopyalama hatalarını ortadan kaldırmayı ve dosyaları daha hızlı kopyalamayı vaat eden bir yazılım. Windows İşletim Sistemi'ndeki hatalar ve gereksiz hesaplamalar nedeniyle yavaşlayan kopyalama işlemlerinden sıkılanlara kullanmalarını tavsiye ediyorum.

Eğer uzun bir kopyalama işlemi yapıyorsanız ve sisteminizin kaynakları yeterli değilse (yeterli ram ve cpu), kopyalama işlemi sırasında bilgisayarınız yavaşlar. Bu sırada önemli bir iş yapıyorsanız ve kopyalama işleminin önceliği yoksa, kopyalama işlemini bir süre için duraklatabilmek işlerinizi hızlandırmak için faydalı olacaktır. Windows'un standart kopyalama aracıyla aktarımı duraklatamazken, TeraCopy size bu esnekliği sağlıyor.

Kopyalama sırasında bir dosya kopyalanamadığında veya herhangi bir sorunla karşılaşıldığında bütün kopyalama işleminin iptal edildiği durumlar olurken, TereCopy herhangi bir sorunla karşılaştığında birkaç denemeden sonra sorunlu dosyayı atlayarak kopyalama işlemine devam ediyor veya o an kopyalanan dosyayı atlama imkanını size sunuyor.



Download :


https://www.onceokuloncesi.com/dosya...191f068b49.rar