sans_oyunu_fotokopi.rar

Fotokopi resimlerin büyük boyutları yukarıdaki dosyada








PRİZ OYUNU

GEREKLİ MALZEMELER
1 Toka(çiçekli taç da olur) - Bıyık(kalın keçeli kalem ile peçeteye çizilmiş bıyık resmi tek kat kesilip su ile dudak üstüne yapıştırılabilir)
2 Limon – kaşık
3 Temiz emzik
4 Bir tane ıslak mendil
5 İp atlama halatı
6 Beyaz kağıt – kalem
7 Bir tane şişirilmiş balon
8 Fotoğraf makinesi veya resim çeken telefon
9 Çocuk sandalyesi
10 Sticker
11 Kolonya
12 Küçük boyutta paketlenmiş hediyecikler
13 Yüz boyama kalemi
14 Bir tane peçete
15 Bir tane ince plastik kullan at bardak
16 Bir tane pinpon topu
17 Joker için uygun bir ödül ayarlanır(mesela bilgisayardaki eğitici programda 10 dk zaman geçirme veya sınıftaki özel bir oyuncakla belirli bir süre oynamak gibi)

Kurallar:
1 Herkes sıra ile Kâğıt çekecek.
2 Sırası gelen çocuk kâğıdı çekerken gözlerini kapatacak.
3 Çekilen kâğıtta hangi sürpriz yönerge yapılması gerekiyorsa o yapılacak. Bunu sadece kâğıdı çeken çocuk yapacak.
4 Oyun sırasında gürültü, kendi aranızda konuşma olmayacak.
5 Su ve tuvalet ihtiyacının oyun başlamadan giderilmesi gerek.
6 Oyun sırasında bazılarınız komik duruma düşeceği için arkadaşlarınız size gülebilir, bu durumu kabul ediyorsanız oynayın yok eğer kabul etmeyecekseniz oyundan çıkabilirsiniz.
7 Kâğıtlardan birinde sürpriz hediye var. O kâğıdı çeken çocuk küçük hediye paketlerinden birisini seçip çantasına koyar ve ancak eve götürdükten sonra açıp bakabilir. Bu günkü oyun süresince sadece bir kişiye hediye çıkacak, diğerleri hediye paketi alamayacaklar.

OYNANIŞI: Çocuklar halının üzerine veya sandalyelerle daire şeklinde otururlar. Oyun başlar ve kağıtlar bitinceye kadar devam eder. Uygun malzemesi olmayan kâğıtlar çekiliş kutusuna konulmaz. )Yemek tarifi gibi galiba)

NOT: Oyunu ilk kez bugün oynattım, çocuklar bayıldı. Tek bir sıkıntı yaşadık o da hediye idi. Hediye ile ilgili kuralları önceden anlatmama rağmen bazı çocuklar diğer hediye paketlerini almak istediler hatta eve gidince ağlayan olmuş. Bir daha ki sefere çocukların gözü önüne bir tane hediye paketi koymam gerekecek.