SANAT dünyasının ünlüleri, 3 Mart’ta vefat eden arabesk müziğin babası Müslüm Gürses’in anısına hazırlanacak albüm için stüdyoya giriyor. 45 ünlü isim, Gürses’in 45 hit şarkısını seslendirecek. Eflatun Müzik’in sahibi Medeni Uçar’ın başlattığı, koordinatörlüğünü Derya Karaoğlu’nun yaptığı projeye dahil olan isimler arasında Nazan Öncel, Hayko Cepkin, Rafet El Roman, Hakan Aysev, Şevval Sam, Haktan, Ömür Gedik, Yeşim Salkım, Seda Sayan, Uğur Polat, Zara, Kubat, Fettah Can, Alex, Genco Arı, Pelin Yılmaz ve Ebru Yaşar’ın yanı sıra Okan Bayülgen, Semih Saygıner, Bay J, Mustafa Üstündağ ve Ahmet Kural’ın da adı geçiyor. 3 CD’den oluşacak albüm, 1 Mayıs’ta “45 Yıllık Baba Şarkılar” adıyla piyasaya çıkacak. Arşivlik çalışmanın lansmanı, Müslüm Gürses’in doğum günü olan 7 Mayıs’ta yapılacak.

Projeye başlayamadı
Müslüm Gürses, Eflatun Müzik’le bu albüm için anlaşma yapmıştı. Gürses albüme başlayamadan vefat edince, yapım şirketi projeyi hayata geçirme kararı aldı.

Müslüm Gürses, müzikal anlamda son işbirliğini Ardem’le yapmış, genç şarkıcıyla “Vazgeçmek Kolay mı?” şarkısını seslendirmişti. Sanatçı, düetin klibinde de rol almıştı.

sanata bu kadar emek vermiş bir üstada yakışacak bir albüm.....geçte olsa..