Dünya Mim Birliği Türkiye Temsilcisi Vedat ZAR tarafından verilecek olan kursun mayıs sonuna kadar devam etmesi ve kurs sonunda katılımcılarla bir gösteri yapılması planlanmaktadır.

Kurs katılımı için uygun olduğunuz gün ve saati [email protected] adresine "İstanbul Pantomim Kursu" başlığı ile göndermelisiniz.

Kursumuzun aylık ücreti 100 TL olup haftada 2 saat olarak düşünülmektedir.Gün ve saati talebe göre şekillendirilecektir.

FB:https://www.facebook.com/event.php?eid=194991347244262

KİMLER KATILABİLİR
- İş hayatında beden dilini etkin bir şekilde kullanmak isteyenler,
- Pantomim Sanatına ilgi duyanlar.
- Tüm eğitmenler
- Amatör ve Profesyonel tiyatro sanatçıları
- Okul Öncesi Öğretmenleri
- Dansçılar

Katılım koşullarını öğrenmek ve kurs ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için için 05376049290 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz..

Vedat Zar kimdir?

İlk mim oyununu ünlü mim sanatçısı Ofer Blum ile İstanbul Şehir Tiyatroları'nda oynadı.

Denizli,Batman,Ankara,İstanbul,Balıkesir vb. illerde sokak gösterilerinin yanında müze,kütüphane,huzurevi,çocuk esirgeme kurumu vb. yerlerde de oyunlarını sergiledi.

Ankara Üniversitesi Ziftt,Odtü Tiyatro Festivali,Denizli Amatör Tiyatro Festivali,Gapgenç Festivali,Taylıeli Kültür Sanat ve Tiyatro Festivali vb festivallerde pantomim sanatını tanıtmak amacıyla gösteriler yaptı..

Hırvatistan'ın turistik şehri Dubrovnik'te 6.sı düzenlenen Le Petit Uluslararası Kültür Sanat ve Tiyatro Festivali'nde Alman tiyatro,kabare ve performans sanatçısı Bridge Markland ile Türkiye Gecesi'nde sahneye çıktı.Bu festivale davet edilen ilk Türk oyuncudur.

Antalya'da Altın Portakal Film Festivali'nde düzenlenen "Halkın Portakalı" kısa film yarışmasında İşitme Engellilere dikkat çekmeyi amaçlayan "EVET" adlı kısa filmde rol aldı.

İlk olarak bu sanatla Eftal Gülbudak'ın mim atölyesi ile tanışan oyuncu çalışmalarına Cüneyt Uzunlar,Ulvi Arı,Ofer Blum,Albert Alel Kessler vb birçok sanatçının atölyeleriyle devam etti...

FB: https://www.facebook.com/vdtzr