Reiki Eğitimleri İzmir (Reiki 1-2-3)

REİKİ NEDİR;Reiki dünyada gerek şifa, gerekse ruhsal gelişim amacıyla kullanılan evrensel yaşam enerjisidir. Koşulsuz sevgi ile kullanılır.
Reiki en temel şekliyle, bu enerjiye açılmış (inisiye edilmiş) bir kişi tarafından, ellerini bedenin üstüne koyarak kendine ya da başkalarına aktarılması ile kullanılır.
Reiki iyi olma haline dayanan bir zihin – ruh – beden birlikteliğidir. Bizi evrensel yaşam enerjisinin farkındalığına ve şuurlu yaşamaya yöneltir. Yani Reiki; fiziksel ve ruhsal şifa tekniğidir. Tek ölçüt sevgi ile kullanmaktır. Son derece güçlü fakat bir o kadar da basit, güvenli olup bir (Reiki Master’ı tarafından insiye edilen)herkes tarafından kullanılır.
Reiki modern tıp yöntemlerinin yerine kullanılmaz. Ancak birlikte kullanıldığındabirçok bedensel, ruhsal, zihinsel sorunun çözümünde etkili olur.
REİKİ İLE NELER YAPABİLİRSİNİZ?
Hayatımdaki sıkıntılarımı halletmek için elime her türlü donanıma sahip bir alet edevat kutusu verilmişti. Bu kutuda neler mi vardı? Öncelikle bana her an doğruyu söyleyen, beni sevgiye, sevgiyle yönlendiren bir “içses”. Onun dışında Reiki, korkuları sevgi enerjisine döndürmek için yapılan meditasyonlar, negatif bilinçaltlarımı bulup yerlerine sevgi sözcükleri yerleştirmek, karma temizlikleri ve tabii affetme, yani geçmişte yaşadığım her anı sevgi enerjisine dönüştürmek. Hepsinin de özü sevgiydi. Hepsinin de özünde sevgiye ulaşmak vardı. Herhangi bir sıkıntım olduğunda alet edevat çantamı açıyor kullanmam gereken aletleri çıkartıyor ve sorunumu çözüyordum. Bazen tek bir alet yetiyordu. Eğer trafikte korna çalan taksiciye kızmışsam, arkadaşım ters bir laf etmişse, ya da işte bir terslik olduysa, o an buna neden olan zihni ya da korkuyu buluyor, anda çalışıyor, öfke, endişe gibi o andaki negatif duygum neyse sevgiye dönüştürüp ana devam ediyordum. Bazen de çantadaki tüm aletleri tek tek kullanarak daha uzun bir çalışma yapmam gerekiyordu.
İZMİR REİKİ EĞİTİMİ:
Eğitim 3 aşamadır.
1. DERECE REİKİ EĞİTİMİ: Reiki eğitiminin temelidir. Reiki 1. aşama insiasyonu kişiyi evrensel yaşam gücü enerjisine açar. Ellerdeki çakralar açılarak, ellerin şifa niyetiyle, sevgiyle enerji akıtması sağlanır.
2. DERECE REİKİ EĞİTİMİ :Kişinin şifa için aktardığı enerji artar. Bu aşamada Semboller yardımıyla uzağa şifa enerjisi gönderebilirsiniz.
3. DERECE REİKİ EĞİTİMİ: Öğretmenlik düzeyidir. Bu da iki aşamada alınır. Önce 3. dereceye inisiye edilir, sonra da “master”ı verilir.Bu aşamadan sonra artık siz de bir Reiki eğitmenisiniz ve başkalarını inisiye edebilirsiniz.
İZMİR REİKİ 1. DERECE SEMİNERİ
İZMİR REİKİ BİRİNCİ DERECE EĞİTİMİN İÇERİĞİ
• Evrensel enerjilere giriş
• Reikiye giriş
• Reiki tanım ve tarihçesi
• Çakralar
• Meditasyon kavramı
• Affetme meditasyonu uygulaması
• Bilinçaltı temizleme uygulaması
• Reiki 1 uyumlaması
• Kendine şifa uygulaması
• Grup şifası
• Şifada pratik ve çözüm odaklı yaklaşım geliştirmek
Program Yönetmeni : ÖNDER ERGİN (Kişisel Ve Kurumsal Gelişim Uzmanı)
NOTLAR;
© Eğitim yeri : İZMİR

EĞİTİM TARİHLERİ;

REİKİ 1 EĞİTİMİ
14 HAZİRAN 2010

İZMİR REİKİ 2 EĞİTİMİ
27 HAZİRAN 2010

İZMİR REİKİ 3 EĞİTİMİ
28 HAZİRAN 2010

İZMİR REİKİ 1 EĞİTİMİ
12 TEMMUZ 2010

İZMİR REİKİ 2 EĞİTİMİ
10 TEMMUZ 2010

İZMİR REİKİ 3 EĞİTİMİ
11 TEMMUZ 2010

İZMİR'DEKİ REİKİ KURSLARI- REİKİ EĞİTİMLERİ VE
SEMİNERLER İÇİN AYRINTILI BİLGİ:
SAYGIN NLP&INLPTA DANIŞMANLIK INTERNATIONAL
( İzmir Kişisel Ve Kurumsal Gelişim Akademisi)
Kıbrıs Şehitleri CAD. No: 30 EBRU APARTMANI Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224
© Bireysel ve en fazla 3 kişilik özel grup çalışmaları – En üst düzeyde başarı
©Not: Eğitime katılan herkese stres yönetimi hakkında kişiye özel olumlama cdleri hediye edilmektedir.
AYRINTILI BİLGİ İÇİN:

msn:[email protected]
Saygın NLP & Danışmanlık International,
İzmir reiki kursları


İzmir reiki kursları,reiki kursları İzmir, İzmir reiki eğitmeni, İzmir reiki 1 kursları, reiki 1 kursları İzmir, İzmir reiki 2 kursları, reiki 2 kursları İzmir, İzmir reiki 3 kursları, reiki 3 kursları İzmir, kundalini reiki, online reiki 1 eğitimi,reiki 1eğitimi online,online reiki 2 eğitimi,reiki 2 eğitimi online,online reiki 3 eğitimi,reiki 3 eğitimi online, uzaktan reiki kursları,m Ve reiki Programlarıyla ilgili tüm bilgileri buradan takip edebilirsiniz