GÖRME ENGELLİ ÇOCUKLAR yararına - ÇOCUK FESTİVALİ

Hep Beraber Engelleri Kaldıralım….

Tarih:04 Haziran 2009 Perşembe
Zaman:12:30 - 18:30
Yerİzmir Swiss Otel Grand Efes
Cadde/Sokak:ALSANCAK
Şehir/Kasaba:Izmir, Turkey
Telefon:05324560056
E-posta:[email protected]

İzmir Swiss Otel Grand Efes
04 Haziran 2009 Perşembe
12:30-18:30
Bilet için : 0 532 456 00 56 - 0 232 421 00 60

****************************************


Hep Beraber Engelleri Kaldıralım….
Anne olmak , çocuğun için en iyiyi, en güzeli, en doğru olanı istemek bunu ne olduğunu çoğu zaman tam olarak bilememek, anne olmak dünyanın en güzel duygusu , bunu bu hafta sonu bir kez daha hissettik. Ama anne olmaktan öte başka bir şey var bence insan olmak ve başka insan evladı içinde bir şeyler yapmayı , en küçüğünden en büyüğüne istemek, çabalamak.Uzun zamandır size ne yazılarımla bir şeyler aktarabildim , belki de aranızda olan çoğu arkadaşımı ,dostumu, akrabamı ihmal ettim.

Arkadaşlar ben bir yola çıktım, doğrusu , yanlışı, eğrisi, düzü bilmeden belki biraz deli cesareti ile ,ertelemeden.Bunların peşinde koşarken yorulduğum, reddolduğum anlarda dahi vazgeçmeden.İnsan olmak dedim ya, yerine koymak ,yerinde olmak ..Yerine koyduğunlar için bir noktada olsa bir şeyler yapabilmek gücünün yettiğince…Eleştiriye açık, öneriye aç,yardıma muhtaç halde..Ben 5 çocuk tanıdım ve bu beş çocuğun geniş yürekli , kocaman cesaretli kahraman aileleri.Daha nice çocuklar gibi dünyayı hiç görmemiş gözlerle bakan, görmedikleri dünya içinde nice hayallere , geniş yüreklere ve sonsuz hedeflere sahip bu koca yürekli cesur insanlar.Kör gözümü fark ettim, hayatta onların yürekleri ile gördüğü nicelerimizin ne kadar kör olduğunu gördüm.Bazınız belki de beni eleştirecek bazınız ağzı olan konuşuyor diyecek ama gözünü kapatıp yüreğinin gözünü açan nicemiz belki de görmek isteyecek.

Amacım kimseyi üzmek , vicdan azabı hissettirmek yada acıtmak değil.Onların istediği zaten hiç bu değil.Onların istediği fark edilmek, yok sayılmamak, var sayılmak, saygı gösterilmek ve toplumun içinde olmak bu sebeple biz engelleri kaldır, topluma kazandır dedik, bir noktayı bin noktaya çıkar diyene bir omuzda biz verelim dedik ve 04 Haziran’da tüm çocuklar ve aileleri için hepimizin fark gözetmeden duyarlılığa davet ettik.

Onları hem eğlendirirken , hem bir birey olduklarını desteklemek adına yola çıktık.Elimde bir sihirli değnek yok , ne benim ne sizin ama yapabileceğimizde çok şeyler var.

Bu çocuklar için tüm çocuklar için 04 Haziran görme engelli tüm çocuklar için engellilere biz engelsizlerin engel teşkil etmeyeceği duyarlılığa sizi davet ediyorum.

İzmir Swiss Otel’in geniş yeşillikler içinde ki atmosferine…
Hala zamanımız var bu projenin içinde var olup bize destek olmak isteyecek herkese kapımız açık..

Bu projenin burada kalmamasını istiyoruz.

Her 04 Haziran’da her engeli kaldırabileceğimiz projeler yaratmak için sizlerin gücüne ihtiyacımız var annelerin gücüne kadınların gücüne…
Desteğinizi bekliyorum mail adresim

[email protected]

Bu mailı bu grubun içinde olup olmayan
tüm dostlarınıza gönderin lütfen ..
Bir nokta bin nokta yaratacak…….


Sevgilerimle,

Sinem ÖZUSTA