1. -houston, ahmet kalemimi aldi vermiyor.
2. -houston, abi uykum kacti ordaysaniz muhabbet edelim.
3. -houston.. -evet? -deniyorum abi orda misiniz diye. yok bi sey.
4. - hüsto abi ruslarla kenetlenme olayi vardi ya. - evet canim vardi, burda yaziyo raporda. - hah iste mehmet ruslara nah yapti camdan,herifler kenetlenmeyiz diyo. - aferin canim.. ben ariyorum konsolosu.
5. -houston, amirim diyo ki bi kisi daha yollicakmisiniz boyle okey oynayamiyomusuz. -tamam raporunuzda belirtin siz.
6. -deneme 1..2.. deneme.. puff pufffff -yuzbasi volkan napiyorsunuz? -bi karisma be guzelim. benim dayioglu tesisatcida calisiyo. biliyoruz da yapiyoruz.
7. -hüstiiiinn, lan biz hakkaten uzayda miyiz simdi? -apollo 31, onaylandi. teknolojiye bak bee.
8. -houston we have a problem -nasi guzelim? neyini kurcaladiniz yine aletin? ellemeyin arkadasim her yerine. bana zimmetli alet ben ugrasicam sonra.
10. -houston, fener maci kac kac?
11. - hauston - yine ne var - ne guzel ismin varmis senin be. hey allahim be..
12. - hauston, kina gecesi ne zamandi
13. -apollo 31 napiyosunuz orda bu duman da ne? -mangal yakiyoruz guzel kardesim. hapla olmaz ki bu beslenme isi bilememissiniz siz. -karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal sondurun. -$$. delikanli adama bi sey olmaz.
14. - hauston, cekirdekleri nereye atayim - sagda bi bo$luk var - oeaehae yok oldu bu hauston. david copperfield gibi
15. - huston..abi oyun yok bu alette ?!? - anla$ilmadi ka$if 12.. - yok abi ha$im diil.. $evki ben.. hani tani$mi$tik kokteylde.. - ne diosun karde$im ? - oyun diyorum abi.. af buyur kicikirik telefonlarda bile snake, var, raket var.. ayip valla.. - cikip istop oynayin siz, anca keser.. hadi bakim..
16. -houston, sanirim koaksiyel atesleme sisteminin duplikasyon bolumunde yakit sıkısmasindan kaynaklanan bir hata var. -gemi gidiyor mu genc? -onaylandi houston. -devam et o zaman devaaam.
17. -houston, usudum olm ben gunese yaklasicam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarar verebilirsin. -ne degerli geminiz varmis skicem yaa.
18. -yuzbasi volkan geminin yuzeyinde napiyorsun durumunu bildir hemen? -hoca daraldim gezinmeye ciktim biraz. -dikkatli ol en ufak hatada gemi yuzeyinden kopabilirsin. -ooo iyice cocuk yaptiniz hoca siz de bizi.olmuyo boyle.
19. -houston, usta telefon cekmiyo mu burda? hatuna msg aticaktim soz vermistim. -olumsuz apollo. -ya arkadasim cekmiyo de, telefonun bozuktur de. olumsuz ne oluyo oyle.ben seni biliyorum sen beni biliyosun. ayip yani.
20. -alo hüston. kible ne tarafta kaliyo simdi ?
21. -yuzbasi volkan ne yapiyorsunuz!!?? -cam aciyorum abi sicak oldu cok burasi -cam actiginizda basinctan olusan girdap molekullerinize ayrilmaniza neden olabilir. -haaa dogru.
22. -hüztin, simdi bu alet isik hizina cikabiliyo mu. zaman makinasi tadi yasayabiliyoz mu bununla? hani diyorum 2-3 at yarisi falan yapsak. -hayir zaten oyle bir sey mumkun olsaydi bile buna izin vermezdik, zaman kirilmasi olurdu. -baba neyi kirdiysak oderdik parasini. simdi kesin olmuyor mu o olay? -olumsuz.
24. -houston? -sole guzelim? -guzelim diyen dillerini yirim ben senin! -demiyim $u halde..
25. -höstun.. -arkadasim uzaya gittin hala ogrenemedin ama olmuyo bak. hüstin diceksin, hüstin. -hüston. -hay senin dilini yaa. ne var soyle ?
26. - huztin..ehhe siz varya keksiniz - dikkatli konu$ - milyonlarca dolar harcayip uzayda yazi yazabilmek icin tukenmez kalem icat ettiniz ya - evet.. cok gururluyuz - ehehe mehmet kur$un kalem getirmi$, onla yaziyo ehehh ehehehe
27. -huso. kopyaliyormusunuz? -ne var be ne var ? -abi biz sirius besteyiz -bizde caddebostandayiz nevar? -abi bisey diycem ama kizmayin. -naaptiniz lan yine -abi esli king oynadik alien'larla. bizim gemiyi kaybettik -lan hasta misiniz tas toplayin diye yolluyoruz bi de ütülüyorsunuz. -abi bi de yedekte bi gemi daha getirin beraberinizde -o niye o ?!? -ya kingde kaybedince borcu kapatalim diye kalkis yarisi yaptik yörüngede, onu da seettik -dit dit dit diiiit dit dit dit diiit -alo hüso?
28. -turkship 1a22bc23 motorlari kapattiniz, bi sorun mu var ? -yok be hostoncigim jupiter cekiyo zaten bosa aldim fazla yakmasin alet
30. - alo houston.. - ye what? - hadiiii bunlar ingilizce konusuyo oolum...
31. - alo houston lan, imambayildi lekesini cikarmak icin naapmak lazim?
33. -brek brek houston, sampuana ayri sac kremine ayri zaman mi? -anlasilmadi apollo, tekrar edin lutfen. -ehiehi yok hoca bi sey takilin siz.


Alıntı