Meridyen Dizisi’nden Yeni Bir Polisiye: Temiz Kalpliler

Yapı Kredi Yayınları, Temiz Kalpliler adlı polisiye kitabı yayımladı. Susan Hill’in yazdığı kitap İngiltere’nin ufak bir katedral kasabası olan Lafferton’da geçen, gizemli Başmüfettiş Simon Serrailler romanlarının ikincisi.

Sırtında çantası, evinin kapısının önünde onu okula götürecek olan aracı bekleyen küçük bir oğlan çocuğu kaçırılır. Ciddi anlamda bedensel özrü olan bir kadın ölümle yaşam arasında gidip gelir. Eski bir suçlu bir türlü suçtan uzak duramaz… Akıldan çıkmayan ve gerçekçi, heyecan verici ve inandırıcı, Temiz Kalpliler yalnızca heyecan dolu bir kitap ya da bir suçlu kim polisiyesi değil, karakter ve olaylardan doğan etkileyici bir suç romanı.

Meridyen Dizisi kendi alanlarında önemli ve heyecan verici ürünler vermiş seçkin yazarları Türkçe’de ağırlayıp Türkiye’ye tanıtıyor. “Meridyen” kitaplarında okurlar, gerilimin, polisiyenin ve tarihi maceranın en sürükleyici, en keyifli örnekleriyle tanışıyorlar. Dünya yayıncılığının ses getiren, kaliteli ‘çok satanlarını Türkiye’deki kitapseverlerle buluşturmayı hedefleyen “Meridyen” kitapları, “elden bırakılamayacak türden” romanlarla, ilk sayfada başlayıp son sayfada biten bir macera ve gerilim vaat ediyor okurlara.

Temiz Kalpliler / Susan Hill

464 sayfa, 17 TL