Hissettiğimizi mi düşünürüz, düşündüğümüzü mü hissederiz?

NPİSTANBUL Hastanesi Hipnoz Birimi Koordinatörü Ali Eşref Müezzinoğlu "İste-İnan-Değiş" isimli kitabıyla istenilen, düşlenen hayatın hiç de zor olmadığını, yollarıyla birlikte anlatıyor.

Tıbbi Hipnoz Derneği'nin de Başkanı olan Ali Eşref Müezzinoğlu'nun "İste-İnan-Değiş" kitabının yeni baskısı okuyucusuyla buluştu. Omnia yayınlarından basılan kitap hayata dair kişiye önemli bilgiler veriyor.

Ben ne yesem yarar, hemen kilo alırım. Bu sınavda kesinlikle başarılı olamam. O kadar başarılı adaylar vardı ki, işe beni almalarını beklemek hayal olur. Sigarayı bırakabileceğimi sanmıyorum. Benim zaten bağırsaklarım bile düzgün çalışmaz... Daha neler!

İste-İnan-Değiş, istediğimiz, düşlediğimiz gibi bir hayata ulaşmanın hiç de zor olmayacağını anlatıyor. Gerçekten isteyerek, yapabileceğinize yürekten inanarak değişimin kapılarını açabileceğinizi müjdeliyor. Kendine inanmanın önemini vurguluyor.

"Kelimelerin Gücü Anlaşılmadan İnsanların Gücü De Anlaşılmaz."

Konfüçyus

İste - İnan - Değiş ile yapabilecekleriniz:

-Sigara, alkol gibi kötü alışkanlıklardan kurtulursunuz...

- Aşırı yemez, kolayca kilo verirsiniz...

- Sıkılganlık, utangaçlık, fobi, kompleks, depresyon gibi psikolojik kökenli sorunlarınız geride kalır...

- Sınavlarda, iş görüşmelerinde, eğitimde önemli başarılar yakalarsınız.

Anımsar mısınız; Kipling'in Hintlileri, kendilerini insanlara ve eşyaya hâkim kılacak "tılsımlı kelime"yi arıyorlardı. Faust, ruhları ayağına getirecek yahut kovacak kudreti haiz tâbirleri bulmak için eski simya kitaplarını karıştırıyordu. Bin Bir Gece masallarında "susam" kelimesi dağdaki bir kapıyı açıyordu. Bu, bir masal, fakat doğru bir masal... Her insan cemiyetinde bazı kelimeler vardır ki, ya kapıları açar ya da fena ruhları çağırır. Her hatip, nafakasını bir iki susam kelimesiyle bulur; her kargaşa tılsımlı bir kelime ile başlar.

Bozuk paranın iki yönü vardır: birlikte yaşarlar, birlikte giderler. Bir kez varlığın bu gerçeğine girerseniz, o zaman büyük bir dönüşüm olur.
alıntı