Erkeği Elde Etmenin ve Kendinize Bağlamanın Yolları:)


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Erkeği Elde Etmenin ve Kendinize Bağlamanın Yolları:)

  • #1
    ichiil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.Mart.2010
    Nereden
    iskenderun
    Mesajlar
    1,287
    @ichiil



    Erkeği Elde Etmenin ve Kendinize Bağlamanın Yolları:)





    Hemen hemen her bayanın elde etmek istedigi biri olmuştur, hep onunla elele tutşmayı, beraber sinemaya gitmeyi hayal edip durmuşuzdur. Ancak bu bayanlara özel yazımızda, erkeği nasıl elde edceğimizin ve erkek arkadaşımızı nasıl kendimize bağlayacağımızın 10 altın kuralını sizinle paylaşacagız. Bu kurallar neticesinde kesinlike gözde olacak ve istediginiz erkeği elde edeceksiniz. Ya da sahip oldugunuz erkek arkadaşınızı elinizde tutmanın yollarını ve kendinize bağlamanın yollarını öğrenceksiniz.
    Erkeği, erkek aradaşımızı kendimize bağlamanın 10 altın kuralı !

    1- Kendinize güvenin: Hiçbir şey, özgüven kadar etkileyici değildir. Arkadaşlarınızın fikirlerine kulağınızı tıkayın, özellikle de bayan arkadaşlarınızın ve kendine ne kadar güvendiğinizi ona hissettirin. Ancak sadece hissettirin.


    2- Samimi ve dürüst olmaktan korkmayın: Ona karşı olan duygularınızı açığa vurun, bilin ki bu sizi küçültmez, aksine yüceltir.


    3- Pozitif olun: Hiçbir erkek yanında sürekli mızmızlanan, her şeye bir kusur bulan bayanlardan hoşlanmaz ve o bayanlar vakit geçirmek istemez. Pozitif olmaya çalışın ve durum ne kadar kötü olsa da mutlu olmayı


    4- Aşırı makyajdan kaçının ve gösterişten uzak durun: Baylar hem güzel bayan hem de ilgi çekmeyen bayan isterler. İkisinin birarada olması anlaşılmaz ve mantıksız olsa da onların yapıları budur!


    5- Taklitçi olmayın: Amacınız onun dikkatini çekmek ve değerinizi artırmak olduğuna göre; giyim tarzınızla, konuşmanızla, tavırlarınızla, kendinize has olun. Başkalarını taklit etmeyin ve yapmacık olmayın.


    6- Görgü kurallarına dikkat edin: Argo sözcükler,abartılı kahkahalar ve balon yapılmış sakızınla imajınızı lekelemeyin, aksi takdirde sıradan bir bayan arkadaş olmaktan öteye gidemezsiniz!


    7- Kendinizi geliştirin: Eğer onunla beraberken konuşacak iki kelime bulamıyorsanız, hiç bu işe başlamayın dost olarak ilişkinizi devam ettirin. Çünkü entellektüel anlamda paylaşımınız olmazsa ilişkiniz kısa zamanda tıkanacak ve sizden sıkılacaktır. Hatta ondan bir adım önde oldugunuzu ortaya koyun. Tiyatroya davet edin, size okumak istedigniz bir kitabı almasını söyleyin.


    8- Kompleksli ve takıntılı olmayın: Kimse mükemmel yaratılmamıştır. Nasıl kendisi mükemmel değilse sizden de mükemmel olmanızı istemesine izin vermeyin. Ve hatta bu yaklaşım tarzı ile kepçe kulaklarınızı ya da benli yüzünüzü bir kusur olarak hissettirmek yerine bunun size farklılık kattığını hissettirin.


    9- Anlamlı bakmayı öğrenin: Bakışların büyüsünü ve cazibesini kullanın ancak onu bakışlarınızla utandırmayın ve taciz edercesini de bakmayın. Yerinde, zamanında ve de anlamlı, masum bakmaya çalışın. Bakışlarınızla onu begendiginizi hissettirin ama bu bakışlara onu alıştırmayın.


    10- Her zaman bakımlı olun: Kesinlikle bakımlı olun ancak bakımın sadece makyaj oldugunu da aklınızdan çıkarın. Bakımı bir bütün olarak düşünün; el, ayak, tırnak, cilt, saç, ağız bakımlarını ihmal etneyin ve her zaman temiz olun. Güzel kokular kullanın. Ve sık sık parfümlerinizi değiştirin. Eğer ekenomik gücünüz yetiyorsa 3-4 parfümü bir arada kullanın. Gece parfümünüz ayrı olsun gündüz parfümünüz ayrı olsun. Örneğin birlikte yürüşüyüşe çıkarken çok ağır kokular sürmeyin, ancak gece bir yere davetliyseniz rahatsız etmeyen acanak biraz ağır kokan parfümler kullanabilirsiniz

  • #2
    umut dalları - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.Şubat.2010
    Nereden
    Ağrı / fransa
    Mesajlar
    6,706
    @umut dalları







    bence erkeği elde etmenin en güzel yolu tatlı diliniz ,güler yüzünüz ve sadakatinizdir....paylaşım için teşekkürler

    3- Pozitif olun: Hiçbir erkek yanında sürekli mızmızlanan, her şeye bir kusur bulan bayanlardan hoşlanmaz ve o bayanlar vakit geçirmek istemez. Pozitif olmaya çalışın ve durum ne kadar kötü olsa da mutlu olmayı

    ayrıca bu maddede çok önemlidir böyle mızmızlanan herşeye kusur bulanları erkek bir yana hiç bir insan sevmez bende dail
    saraylar saltanatlar çöker
    kan susar birgün
    zulüm biter.
    menekşelerde açılır üstümüzde
    leylaklarda güler.
    bugünlerden geriye,
    bir yarına gidenler kalır
    bir de yarınlar için direnenler...


    ADNAN YÜCEL /yer yüzü aşkın yüzü oluncaya dek

  • #3
    DarkMagic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.Ağustos.2010
    Mesajlar
    3,636
    @DarkMagic







    Buraya bir erkek olarak yazı yazılabiliyor mu bilmiyorum fakat atladığınız bir konu var.Bırakın karşınızdaki kişi sizi,sizin doğal davranışlarınızla sevsin.Değişirseniz ilerleyen zamanlarda "ben seni böyle tanımıyordum" kelimesiyle karşı karşıya kalırsınız.

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. Yalnızlık erkeği yaşlandırıyor
      Konu Sahibi Zerrin KORKMAZ Forum SAĞLIK
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 23.Temmuz.2010, 21:46
    2. Baş ağrısıyla baş etmenin yolları
      Konu Sahibi Ayşe Turan BAL Forum SAĞLIK
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 26.Ocak.2010, 00:41
    3. Öfke kriziyle baş etmenin yolları
      Konu Sahibi Ayşe Turan BAL Forum KİŞİSEL GELİŞİM
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 26.Ocak.2010, 00:02
    4. Bebeklerdeki kabızlığı tedavi etmenin en iyi yolları
      Konu Sahibi Emine TURAN TUNÇ Forum ÇOCUK HASTALIKLARI
      Cevap: 2
      Son Mesaj : 19.Temmuz.2009, 20:24

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş