Leylek Sepeti olak kreş kurulum işi yapacak müşterilerimize ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaktayız. Bu hizmetimiz hem kurulum esnasında yaşanabilecek izin problemlerini hem de malzeme seçimi esnasında doğru ürünün seçilmesi, sınıf dizaynı ve tasarım konularını da içermektedir.
Firmamız klasik tip satıcı firmalardan farklı olarak ekonomik kaygıları bir kenara bırakarak, doğru ürünün doğru yerde kullanılmasını sağlayıp uzun vadede kar etmeyi ve ettirmeyi hedeflemektedir. Yani biz müşterilerimizle bir defalık değil, bizim ve müşterimizin ticari faaliyetleri devam ettiği sürece çalışmak istiyoruz. Bunun yolunun da kar eden ve doğru yatırım yapan müşteriler olduğunun farkındayız. Ve sizlere bu şekilde bir ortam oluşturmak için yıllarca süren sektörel faaliyetimizden elde ettiğimiz tecrübelerimizi sizlerle paylaşmaya hazırız.

Sizlere bir telefon ya da mail gönderme butonu kadar yakınız.
Leylek Sepeti, Türkiye'de anaokulu malzemeleri ve kreş malzemeleri konusunda hem imalat ve ithalat yapan hem de bu ürünleri perakende pazarına sunan tek firmadır. İşte bu sebeple Türkiye'deki en uygun fiyatları Leylek Sepeti'nde bulabilirsiniz. Ürünlerimizin fiyatlarının uygun olması imalat ve ithalatını kendi firmamızın yapmasından kaynaklanmaktadır.Tüm ürünlerimiz sağlık ve güvenlik standartlarına uygun ürünler arasından seçilmektedir ve sizlere sunulmaktadır.
Firmamız anaokulu malzemeleri ve kreş malzemeleri konusunda sektörün en hızlı ve kararlı büyüyen firmasıdır. Teknoloji alanında yaptığı yatırımlarla satış hacmi olarak her yıl düzenli olarak artırmaktadır. Deneyimli kadromuzla müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz.