Türkiye Okul Sporları Düzce Küçükler Badminton Müsabakaları, 18 Temmuz Spor Salonu'nda sona erdi. Müsabakalar sonunda takımlara kupaları verildi.



Okul Sporları Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Küçükler Badminton Müsabakaları sona erdi. Müsabakalar tek devre lig usulü oynanarak heyecan doruğa çıkarıldı. Müsabakalar neticesinde Küçük Erkeklerde İmam Hatip Ortaokulu birinci olurken, ikinci Cumhuriyet Ortaokulu ve Necmi Hoşver Ortaokulu üçüncü olarak kupalarını aldı.

Küçük Kızlar müsabakaları sonunda da Gümüşova Ortaokulu birinci, Cumhuriyet Ortaokulu ikinci ve İmam Hatip Ortaokulu üçüncü oldu. Müsabakalarda dereceye giren takımlara ödüllerini Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Ömer Faruk Başbuğ, Sevgi Evleri Müdürü Habib Aydın ve İmam Hatip Lisesi Müdürleri verdi.

Küçükler Badminton müsabakalarında Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Sevgi Evleri arasından yapılan protokol neticesinde çalıştırılan 5 sporcu da yer aldı.

Küçükler Badminton Müsabakalarında dereceye giren sporcular 4-6 Nisan tarihleri arasında Düzce’de düzenlenecek olan Küçükler Badminton Grup Müsabakalarında Düzce’yi temsil edecek.