Antalya'nın TRT Caddesi'nde devriye görevi yapan motorsikletli polis ekibine bir otomobilden ateş açıldı. Olayda 3 polisin şehit olduğu bildirildi. Bir saldırgan öldürülürken diğeri aranıyor.

Alınan bilgiye göre, Muratpaşa'nın Yıldız Mahallesi'nde şüpheli bir minibüsü durdurmak isteyen polis ekibine, araçtan ateş açıldı. Minibüsün peşine düşen diğer polis ekipleri, Antalya-Kepez çıkışındaki cezaevi kavşağında minibüsü tekrar durdurmak istedi. Minibüste bulunanlar, yeniden ateş açarak kaçtı. Olayda, 3 polis memuru şehit oldu.
ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
Antalya'daki saldırıda şehit olan polis memurlarının Mehmet Çolak, Abdullah Bülbül ve Mustafa Kılıç olduğu öğrenildi.
VALİ: TERÖR HADİSESİ DEĞİL
Saldırgan Çağrı Danışman'ın aslen Burdurlu olduğunu, 2009 yılında şizofren raporu aldığını belirten Antalya Valisi Ahmet Altıparmak saldırının terör hadisesi olmadığını söyledi. Altıparmak "Olayda pompalı tüfek ve tabanca kullanılmış. Olayın nasıl olduğu, daha sonra detaylandırılacak. Şehitler için tören yapılacak, bunun zamanı daha sonra bildirilecek" dedi.
Altıparmak, "Arkadaşlarımız ihbar edilen noktaya gidiyorlar. O noktada şüpheli şahıs ateş açıyor. Bir arkadaşımız şehit oluyor. Daha sonra bir araçla başka bir istikamete gittikleri noktada, ikinci ekibimiz kontrol ediyor. Bu esnada da şahıslar araçtan iner inmez ateş açıyor. 2 polis arkadaşımızı da orada kaybediyoruz" dedi.
SALDIRGAN HASTANEDE ÖLDÜ

32 yaşındaki Çağrı Danışman, götürüldüğü Atatürk Devle Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Diğer saldırganı arama çalışmaları sürdürülüyor.