Öğretmenlerin 2016 Haziran Ayı Seminer Programı Belli Oldu. MEB tarafından gönderilen resmi yazıda okulöncesi, ilkokul, ortaokul ve lise için seminer programı yayımlandı.



Öğretmenlerin 2016 Haziran Ayı Seminer Programı Belli Oldu. MEB tarafından gönderilen resmi yazıda öğretmenlerin mesleki çalışma takvimi yayımlandı. Okulöncesi, ilkokul, ortaokul ve lise için seminer programı yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü’nün 08/05/2016 tarihli yazısı doğrultusunda Haziran 2016 döneminde öğretmenlerimizin yapacağı mesleki çalışmalar 20-30 Haziran 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

Öğretmenlerimiz mesleki çalışmalarının ilk haftasında okul müdürlüğünce hazırlanan program çerçevesinde kendi okullarında bu çalışmalarını yapacaklar, ikinci haftasında ise il,ilçe milli eğitim müdürlüklerince hazırlanan programa göre belirli merkez / merkezlerde alanları ile ilgili mesleki eğitime tabi tutulacaklardır.

MEB, 2016 Haziran döneminde öğretmenlerimizin istemeleri halinde ikinci hafta yapılacak eğitimleri farklı illerde ve ilçelerde alabileceklerini duyurmuştur. Farklı il ve ilçelerdeki çalışmalara katılacak öğretmenler katılacakları il ve ilçeyi önceden okullarına dilekçe ile bildirecekler ve katıldığı mesleki çalışmayı belgelendireceklerdir.

GÜN GÜN YAPILACAK ÇALIŞMALAR İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ;

https://www.onceokuloncesi.com/dosya...0dfcde77a8.rar