24 Haziran’da yayınlanan 2013 KPSS/1 Tercih Kılavuzu’nda değişiklik yapıldı.

24 Haziran’da başlayan ve 3 Temmuz’da sona erecek olan KPSS tercihleri ile ilgili olarak ÖSYM bir duyuru yaptı. ÖSYM’nin internet sitesinde yer alan duyuruda 2013 KPSS/1 Tercih Kılavuzu’nda yer alan Tablo-3’de, Devlet Personel Başkanlığı tarafından değişiklik yapıldığı belirtildi. KPSS’de tercih yapacak adayların ÖSYM’nin sitesindeki duyuruları takip etmeleri uyarısı yapılırken tercih süresi içerisinde isterlerse adayların tercihlerini değiştirebileceği ifade edildi.
ÖSYM’den yapılan açıklama şöyle;
24 Haziran 2013 tarihinde ÖSYM’nin ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet adresinden yayımlanan KPSS-2013/1 Tercih Kılavuzunda yer alan Tablo-3’de, Devlet Personel Başkanlığı tarafından aşağıdaki düzeltme yapılmıştır.
2013/1 Tercih Kılavuzu, yeni haliyle ÖSYM’nin ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet adresinden yayımlanmıştır. Bu değişiklik nedeniyle tercihlerini değiştirmek isteyen adaylar tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir.
Adayların tercihlerini yaparken, Tercih Kılavuzunda yapılan düzenlemelere ve değişikliklere dikkat etmeleri gerekmektedir.
KPSS-2013/1’de tercih yapan/yapacak adaylara önemle duyurulur.