ÖĞRENCİMİN İLGİ ALANLARI


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

ÖĞRENCİMİN İLGİ ALANLARI

Like Tree2Likes
  • 2 Post By kase

Konu: ÖĞRENCİMİN İLGİ ALANLARI

  • #1
    kase - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    24.Mayıs.2009
    Mesajlar
    23
    @kase



    ÖĞRENCİMİN İLGİ ALANLARI





    Sosyal ilişki kurmaktan öğütler vermekten,anlatmaktan,anlaşmaktan hoşlanmaktadır.Dinleme becerisi yüksektir.Hafızası iyidir.Hayvanlara,açık havaya,çevreye,doğa olaylarına meraklıdır.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak; Sözel-Dilsel ve Doğa zekalarının olduğu düşünülmektedir.

    Soyut ve kavramsal düşünebilmektedir.Dinleme becerisi yüksektir.Hafızası iyidir.Bilgiler arasında bağlantı kurabilmektedir.Araştırma ve inceleme yapmaktan ve sportif hareketlerde bulunmaktan hoşlanır.Yaratıcı dans etmeyi ve resim yapmayı da çok sever.Öz saygısı yüksektir.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak; Matematiksel-Mantıksal, Bedensel-Kinestetik ve Sözel-Dilsel zekâlarının olduğu düşünülmektedir.


    Bilgiler arasında bağlantı kurabilmektedir.Dinleme becerisi yüksektir.Hafızası iyidir.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak;Sözel-Dilsel zekâsına sahip olduğu düşünülmektedir.


    Arkadaşlarına oranla daha fazla hayal kurmaktadır.Hamurla oynamayı sever.Hayvanlara,açık havaya,çevreye,doğa olaylarına meraklıdır.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak; Doğa zekâsına sahip olduğu düşünülmektedir.

    Soyut ve kavramsal düşünebilmektedir.Bilgiler arasında bağlantı kurabilmektedir.Güçlü ve zayıf yönlerini bilir.Öz saygısı yüksektir.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak;Matematiksel-Mantıksal zeka ve İçsel zekalarının olduğu düşünülmektedir.

    Dinleme becerisi yüksektir.Kelime dağarcığı zengindir.Hafızası iyidir.Güçlü ve zayıf yönlerini bilir,hatalarından başarılarından öğrenir.Kendi başına çalışmaktan hoşlanır.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak; Söze-Dilsel Zeka ve İçsel zekalalarının olduğu düşünülmektedir.

    Dinleme becerisi yüksektir.Kelime dağarcığı zengindir.Hafızası iyidir.Müzikten ve resimden hoşlanır.Sosyal ilişki kurmaktan,öğütler vermekten,anlatmaktan, anlaşmaktan hoşlanır.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak;Sözel-Dilsel ve Kişeler Arası zekalarının olduğu düşünülmektedir.


    Müzik etkinliğinden çok hoşlanır.Özgün şarkılar oluşturur.Araştırma ve inceleme yapmak hoşuna gider.Dinleme becerisi yüksektir.Kelime dağarcığı zengindir.Hafızası iyidir.Sportif hareketlerden hoşlanır.Yaratıcı dans eder.Öz saygısı yüksektir.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak;Bedensel-Kinestetik, Sözel-Dilsel ve Müziksel-Ritmik zekalarının olduğu düşünülmektedir.

    Soyut ve kavramsal düşünebilmektedir.Bilgiler arasında bağlantı kurabilmektedir.Öz saygısı yüksektir.
    Arkadaşlarına oranla daha fazla hayal kurmaktadır.Sunulardan ve resimli anlatımlardan hoşlanmaktadır.Resim yapmayı çok sever.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak; Matematiksel-Mantıksal,Görsel-Uzamsal,Sözel-Dilsel zekalarının olduğu düşünülmektedir.

    Arkadaşlarına oranla daha fazla hayal kurmaktadır.Hayvanlara,açık havaya,çevreye,doğa olaylarına meraklıdır.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak; Doğa zekâsına sahip olduğu düşünülmektedir.

    Dinleme becerisi yüksektir.Kelime dağarcığı zengindir.Hafızası iyidir.Müzik etkinliğinden çok hoşlanır.Özgün şarkılar oluşturur.Müziğe ilgisi yüksektir.Ritmik konuşur,mırıldanır,müzikle çalışır. 1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak; Sözel-Dilsel ve Müziksel-Ritmik zekalarının olduğu düşünülmektedir.
    Hayvanlara, açık havaya, çevreye, doğa olaylarına meraklıdır.Sosyal ilişki kurmaktan, öğütler vermekten, anlatmaktan, anlaşmaktan hoşlanmaktadır.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak; Kişiler Arası ve Doğa zekalarının olduğu düşünülmektedir.

    Güçlü ve zayıf yönlerini bilir.Hobileri var.Hatalarından başarılarından öğrenir.Araştırma ve inceleme yapmak hoşuna gider.Fen ve doğa olaylarına ilgisi vardır.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak; İçsel ve Doğa zekalarının olduğu düşünülmektedir.
    Ritmik konuşur,mırıldanır,müzikle çalışır.Müzik etkinliğinden çok hoşlanır.Araştırma ve inceleme yapmak hoşuna gider.Hayvanlara,açık havaya,çevreye,doğa olaylarına meraklıdırHamurla oynamayı sever.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarark; Müziksel-Ritmik ve Doğa zekalarının olduğu düşünülmektedir.

    Dinleme becerisi yüksektir.Kelime dağarcığı zengindir.Hafızası iyidir. Arkadaşlarına oranla daha fazla hayal kurmaktadır.Müzik etkinliğinden çok hoşlanır.Özgün şarkılar oluşturur.Ritmik konuşur,mırıldanır,müzikle çalışır.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak; Sözel-Dilsel ve Müziksel-Ritmik zekalarının olduğu düşünülmektedir.

    Arkadaşlarına oranla daha fazla hayal kurmaktadır.Sunulardan ve resimli anlatımlardan hoşlanmaktadır.Müzik etkinliğinden çok hoşlanır.Özgün şarkılar oluşturur.Ritmik konuşur,mırıldanır.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak; Görsel-Uzamsal ve Müziksel-Ritmik zekalarının olduğu düşünülmektedir.

    Duygularını vücut dili ile anlatır.Kas gelişimi mükemmeldir.Yerinde duramaz.Sportif etkinlikerden hoşlanır.Deney,matematik,doğa olayları ilgili konularda meraklıdır.Bilgiler arasında bağlantı kurabilmektedir.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak; Matematiksel-Mantıksal, Bedensel-Kinestetik ve Doğa zekalarının olduğu düşünülmektedir.


    Dinleme becerisi yüksektir.Kelime dağarcığı zengindir.Hafızası iyidir. Arkadaşlarına oranla daha fazla hayal kurmaktadır.Güçlü ve zayıf yönlerini bilir.Hobileri var.Hatalarından başarılarından öğrenir. Kendi başına çalışmaktan hoşlanır. Öz saygısı yüksektir.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak; Sözel-Dilsel ve İçsel zekalarının olduğu düşünülmektedir.

    Arkadaşlarına oranla daha fazla hayal kurmaktadır.Sunulardan ve resimli anlatımlardan hoşlanmaktadır.Bilgiler arasında bağlantı kurabilmektedir.Araştırma ve inceleme yapmaktan ve sportif hareketlerde bulunmaktan hoşlanır.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak; Matematiksel-Mantıksal, Bedensel-Kinestetik ve Görsel-Uzamsal zekalarının olduğu düşünülmektedir.


    Soyut ve kavramsal düşünebilmektedir.Bilgiler arasında bağlantı kurabilmektedir.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak; Matematiksel-Mantıksal zekaya sahip olduğu düşünülmektedir.

    Duygularını vücut dili ile anlatır.Kas gelişimi iyidir.Yerinde duramaz.Hayvanlara, açık havaya, çevreye, doğa olaylarına meraklıdır.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak; Bedensel-Kinestetik ve Doğal zekalarının olduğu düşünülmektedir.

    Dinleme becerisi yüksektir.Kelime dağarcığı zengindir.Hafızası iyidir.Arkadaşlarına oranla daha fazla hayal kurmaktadır.Müzik etkinliğinden çok hoşlanır.Özgün şarkılar oluşturur.Ritmik konuşur,mırıldanır,müzikle çalışır.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak; Söze-Dilsel Zeka ve Müziksel-Ritmik zekalarının olduğu düşünülmektedir.

    Soyut ve kavramsal düşünebilmektedir.Bilgiler arasında bağlantı kurabilmektedir.Araştırma ve inceleme yapmaktan hoşlanır.Fen ve doğa olaylarına ilgisi yüksektir.Güçlü ve zayıf yönlerini bilir. Kendi başına çalışmaktan hoşlanır.Öz saygısı yüksektir.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak;Matematiksel-Mantıksal,İçsel ve Doğa zekalarının olduğu düşünülmektedir.

    Güçlü ve zayıf yönlerini bilir.Hobileri var.Hatalarından başarılarından öğrenir.Araştırma ve inceleme yapmak hoşuna gider.Fen ve doğa olaylarına ilgisi vardır.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak; İçsel ve Doğa zekalarının olduğu düşünülmektedir.

    Soyut ve kavramsal düşünebilmektedir.Bilgiler arasında bağlantı kurabilmektedir.Araştırma ve inceleme yapmak hoşuna gider.Fen ve doğa olaylarına ilgisi yüksektir.Arkadaşlarına oranla daha fazla hayal kurar.Dinleme becerisi yüksektir. Kelime dağarcığı zengindir.Hafızası iyidir.1. dönemde yapılan gözlemlerde Çoklu Zekâ kuramına uygun olarak;Matematiksel-Mantıksal,Sözel-Dilsel ve Doğa zekalarının olduğu düşünülmektedir.

    25 ÖĞRENCİMİN İLGİ ALANLARINI BU ŞEKİLDE YAZDIM.Sizce çoklu alan kısmını çıkarayım mı? Yazılanlarda tutarsızlık var mı. Siz de paylaşırsanız sevinirim.Bu şekilde bırakmayı düşünüyorum.Yönetici ve üyeler.Yorumlarınızı fikirlerinizi yardımlarınızı bekliyorum. Sizler de son şekliyle yollarsanız sevinirim.. Belki deişiklik yapabilirim o zaman..
    SAYGILAR...
    hi-lal and alpişko like this.

  • #2
    HALE GAMZE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.Mart.2009
    Nereden
    İzmir-İstanbul-İspanya-İtalya ( i lerden gidiyorum,hayırdır... :)
    Mesajlar
    31,583
    @HALE GAMZE







    paylaşım için teşekkürler arkadaşım...
    81gamze81



    Önce Okul Öncesi Ekibi sizlerin de desteğiyle 10 yıldır okul öncesi eğitime destek vermektedir.
    10. yaşımız kutlu olsun!!!


  • #3
    gülay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.Nisan.2009
    Nereden
    Ankara
    Mesajlar
    73
    @gülay







    Harika olmuş ellerinize sağlık

  • #4
    Emel Hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.Mart.2009
    Nereden
    Eskişehir
    Mesajlar
    13,302
    @Emel Hoca







    BU YORUMLAR BENİM PAYLAŞTIĞIM BİÇİMDE.

  • #5
    kase - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    24.Mayıs.2009
    Mesajlar
    23
    @kase







    Merhabalar. Bu şekilde beğendinize sevindim.
    Ben ocak ayında giricem 1. dönemin gelişim raporlarını. Geç olmaz deil mi?
    Şu an kayıt edilemio. Ama bi kaç gün önce ölesine baktımda açıktı. Neden olabilir*
    Aunı şekilde devamsızlık girişi de öle.
    Geçen sene 25 öğrencim vardı. Bu sene de 23. Bu ilgi alanlarında farklı cümleler ya da yazılabilecek, çıkarılabilecekler varsa paylaşır mısınız? Büyüyünce ne olmak istiyor gibi bi şey yazmıyorum ben. Burda örneklerde vardı onu çıkarmıştım. Zate yazma kapasitemiz de sınırlı.
    Ayrıca gelişim ve ilgi alanlarında link var mı hiç yeni eklenen..

    TEŞEKKÜRLER..

  • #6
    yasminnehir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    27.Eylül.2009
    Mesajlar
    23
    @yasminnehir







    çok güzel olmuş hocam ellerinize sağlık bundanda güzel olamazdı

  • #7
    emrymr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29.Aralık.2009
    Mesajlar
    30
    @emrymr







    elinize sağlık hocam. teşekkürler paylaşımın için. ben de aşşağı yukarı aynı şeyleri yazıyorum. büyüyünce ne olmak istediği sorusuna verilen cevapları 2. dönem yazıyorum

  • #8
    Emine TURAN TUNÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.Mart.2009
    Nereden
    İSTANBUL
    Mesajlar
    28,261
    @Emine TURAN TUNÇ







    teşekkürler

  • #9
    mintyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.Mayıs.2009
    Mesajlar
    14
    @mintyy







    hocam harika olmuş. paylaşım için teşekkürler bende meslekleri 2. dönem yazacağım.

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. E-OKULDA İLGİ ALANLARINA NE YAZILMALI?
      Konu Sahibi Emel Hoca Forum E-OKUL YARDIM VE DESTEK BÖLÜMÜ
      Cevap: 126
      Son Mesaj : 30.Mayıs.2014, 20:55
    2. İLGİ KÖŞELERİ KALIPLARI
      Konu Sahibi guliz42 Forum ÖĞRENME MERKEZLERİ
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 09.Şubat.2012, 19:38
    3. İŞTE SEVGİLİ ÖĞRENCİMİN ELLERİNE VERDİĞİM ŞEKİLLER=)
      Konu Sahibi gulcinnnnn Forum BASKI-BOYA ÇALIŞMALARI
      Cevap: 13
      Son Mesaj : 27.Temmuz.2010, 15:18
    4. *İLGİ ALANLARI*:038
      Konu Sahibi TOPRAĞA_SÖZLÜ Forum GELİŞİM ve GÖZLEM FORMLARI
      Cevap: 4
      Son Mesaj : 11.Mayıs.2010, 21:37
    5. OKULÖNCESİ EĞİTİME İLGİ ARTTI...
      Konu Sahibi burcu09 Forum GÜNCEL EĞİTİM HABERLERİ
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 07.Aralık.2009, 20:14

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş