Konservatuar mezunu ve alanlarında uzman hocalardan eğitim almak istiyorsanız en uygun fiyata,kaliteli sanat eğitimi sunuyoruz.Derslerin gün ve saatlerini seçebiliyorsunuz. Ayrıca enstrüman konusunda da sizlere yardımcı oluyoruz .


Eğitim Sistemimiz
Bostancı Sanat olarak temel eğitim felsefemiz, çağdaş ve akademik metodlar ışığında konservatuvar seviyesinde, kaliteli ve profesyonel bir enstrüman eğitimi vermektir.


Eğitim kadromuz
Tamamı devlet konservatuvarlı, branşlarında uzman, pedagojik formasyon almış, tecrübe ve birikim sahibi, konservatuvar düzeyinde kaliteli ve köklü bir eğitim sunabilecek öğretmenlerden oluşmaktadır.

TÜM ÇALGI VE SES EĞİTİMİ DERSLERİMİZE EK OLARAK HAFTADA BİR GÜN BİR SAAT TOPLU SOLFEJ DERSLERİMİZ , DİLEYEN ÖĞRENCİLERİMİZE ÜCRETSİZ OLARAK VERİLMEKTEDİR.

0 507 311 94 17
0 216 489 43 73
www.bostancisanat.com

Bostancı Sanat

maltepe keman dersi, bostancı keman dersi, küçükyalı keman dersi, maltepe piyano dersi, bostancı piyano dersi, küçükyalı piyano dersi, maltepe gitar dersi, bostancı gitar dersi, küçükyalı gitar dersi, göztepe, ders, özel ders, kurs, keman kursu, gitar kursu, piyano kursu, bağlama kursu