Her Yaşta Güzel Kalın!

Doğru makyaj teknikleri ve renk seçimleriyle her yaşta güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. Özellikle menopoz dönemindeki kadınlar için etkili güzellik sırları

Makyaj Çantanızda Olması Gerekenler

Yaşınızın güzelliğini ortaya çıkaran, doğal görünümü destekleyen kozmetik ürünler makyaj çantanızda mutlaka bulunmalıdır.

Açık renkli göz farları

Gri ve mavi göz kalemleri

Nemlendirici özelliğe sahip rujlar

Dudak parlatıcısı ve şeftali tonlarında rujlar

Doğal görünümlü ve açık pembe ojeler

Pürüzsüz Görünüm

Yüzünüzdeki çizgileri yumuşatmak ve kusurları gizlemek için fondöten tercih edebilirsiniz. Yaşınıza uygun en ideal fondöten kullanımı; fondöten sürdükten sonra cilt tipinize uygun bir nemlendirici kremi parmak uçlarınızla göz altları, burun ve çene bölgesine hafifçe yedirerek sürün.

Dolgun Dudaklar

Dudaklarınızın daha dolgun görünmesini istiyorsanız doğal renkli rujlarla birlikte simli parlatıcıları tercih edebilirsiniz. Rujunuzun kremsi yapıda olması hem daha kolay sürülmesi hem de pürüzsüz görünmesini sağlar.

Hacimli Kirpikler

Kirpikleriniz eskiye oranla daha seyrek görünüyorsa bitkisel içerikli kirpik güçlendiricileri kullanabilirsiniz. Kısa sürede kirpiklerinizin daha hacimli olduğunu göreceksiniz.

Gece uyumadan önce göz makyajınızı temizlemeyi ihmal etmeyin. Özellikle kirpiklerinizde biriken rimel; temizlenmediği takdirde kirpiklerinizin dökülmesine neden olabilir.

İlgi Çekici Gözler

Gözlerinizin daha büyük, yüzünüzün daha aydınlık görünmesini istiyorsanız ihtiyacınız olan açık renkli, kremsi yapıda bir göz farıdır. Göz makyajınızı tamamladıktan sonra kaş çizginizin hemen altına açık renkli far uygulayın.

Canlı Görünüm

Yorgunluğunuzu gizlemek daha canlı görünmek istiyorsanız simli bir allığı elmacık kemiklerinizin üzerine ve alnınıza sürün. Anında daha zinde ve enerjik görüneceksiniz.


.ALINTIDIR.