TİVİBU


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

TİVİBU

Konu: TİVİBU

  • #1
    Meryem DURMUŞ (ermer) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.Mart.2009
    Nereden
    BOLU-SAMSUN-ELAZIĞ ŞİMDİ DE ÜNYE :)))
    Mesajlar
    9,925
    @Meryem DURMUŞ (ermer)



    TİVİBU





    TİVİBU

    TTNET Tivibu kaç para yani fiyatı nedir şimdi kampanyası var!

    Tivibu Standart ÜyelikYerli & Yabancı TV Kanalları Ayda sadece 1 TL

    Tivibu Standart Plus Üyelik Yerli - Yabancı TV Kanalları ve Seç-İzle Servisi Ayda sadece 4 TL Standart Plus Üyelik 30 Nisan’a kadar ayda sadece 1 TL.

    Seç - İzle servisi ile en beğenilen yerli ve yabancı filmleri, popüler dizileri, belgeselleri, çocuk ve yaşam-eğlence programlarını bir arada bulabilirsiniz. Bu servis ile TTNET Tivibu’nun geniş film arşivine istediğiniz zaman TTNET internet bağlantısı olan her yerden ulaşabilirsiniz.

    Tivibu Standard Plus paketinizle Tivibu Seç-İzle servisinde sunulan yerli ve yabancı birçok TV kanalını takip edebilir, farklı kategorilerde birçok programı herhangi bir ek ücret ödemeden defalarca izleyebilirsiniz.

    İstediğiniz her an erişebileceğiniz film arşivinden istediğiniz filmi, gün veya saat kısıtlaması olmadan defalarca izleyebilirsiniz. Üstelik izlemekte olduğunuz filmi dilediğiniz zaman durdurup, başlatabilir; dilediğinizde ileri-geri alabilirsiniz. Dahası Tivibu Seç-İzle servisi ile yarım bıraktığınız bir filmi daha sonra dönüp kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz..

    Tivibu Kirala-İzle servisi ile en çok ses getiren, en çok izlenen, oyuncuları, yönetmeni herkes tarafından bilinen, yerli ve yabancı ödüllü filmleri, film başına belirli bir ücret ödeyerek istediğiniz zaman istediğiniz yerde izleyebilirsiniz.

    Tivibu Kirala-İzle servisi ile geçmiş yıllarda vizyona girmiş yüzlerce popüler filmden oluşan arşive erişebilir ve kiraladığınız filmi 48 saat boyunca istediğiniz zaman, herhangi bir ek ücret ödemeden defalarca izleyebilirsiniz. Yılın en popüler filmleri vizyondan hemen sonra yine Tivibu Kirala-İzle servisi ile elinizin altında olacak. Bu filmleri de kiraladıktan sonra 24 saat boyunca istediğiniz zaman defalarca izleyebilirsiniz. Üstelik izlemekte olduğunuz filmi istediğiniz zaman durdurup, başlatıp ileri-geri alabilirsiniz. Dahası yarım bıraktığınız bir filmi daha sonra dönüp kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz.

    Bu servis ile dünyaca ünlü film stüdyoları tarafından yapımı gerçekleştirilen en popüler filmleri internetten indirme, DVD dükkânından kiralama, yasal olmayan yollardan kalitesiz korsan filmlere ulaşma çabasına girmeden istediğiniz anda hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz…

    Tivibu Tekrar-İzle servisi ile TV kanallarında yer alan ve en beğenilen yerli dizileri, flash haberleri, yerli eğlence / yarışma / spor programlarını yayınlanma tarihlerinden sonraki 1 hafta boyunca istediğiniz zaman, istediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Tivibu Tekrar İzle servisi ile popüler TV programlarını kaçırma derdi artık ortadan kalkar.

    TTNET Tivibu üyeleri beğendikleri bir TV programını istedikleri zaman seyretme özgürlüğüne sahiptir. Üstelik herhangi bir ek ücret ödemeden. Bu servis sayesinde TV’nin kontrolü artık TTNET Tivibu üyelerindedir. TTNET Tivibu üyeleri Tekrar-İzle servisi sayesinde kişisel programları ile TV programları arasında bir tercih yapmak zorunda kalmaz. Çünkü beğendikleri programlar TTNET Tivibu üyelerini bekler.

    TTNET Tivibu ile canlı televizyon yayınını durdurabilirsiniz. Hatta çok yakında izlediğiniz programı geri alabilir, sonra da tekrar ileri sarıp kaldığınız yerden televizyon keyfinize devam edebilirsiniz…

    TTNET abonesiyseniz, Tivibu‘ya kolayca üye olabilirsiniz, Tüm Türkiye’deki Türk Telekom Ofis ve Bayiileri 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri www.tivibu.com.tr adresinden daha ayrıntılı bilgi alınabilir..

    ALINTI

    ARKADAŞLAR 2 GÜNDÜR KULLANIYORUM TİVİBU YU TAVSYE EDERİM. ARADIĞINIZ HERŞEY VAR..
    <CENTER>
    </CENTER>

  • #2
    Arz
    Arz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.Mart.2009
    Nereden
    harikalar diyarı...
    Mesajlar
    7,853
    @Arz







    teşekkürler canım.
    test edilip onaylandı diyorsun.
    En güzel şeylerden biri unutmak . Unuttum gitti lafı vardır. Unutulan şey gider hakikaten. Solar, üzerine su serpilmemiş sebzeler gibi porsur. Çocuk gibi kalırsın. Bugünü bilirsin. Bazı şeyleri hatırlayamıyorum, en azından duygusunu. Temize çekmişim defterleri. Temizim. Herkes unutsa, hep yeniden başlansa. Çünkü her şey değişiyor zaten. Unutmamak demode oluyor bir şekilde . . .

  • #3
    Meryem DURMUŞ (ermer) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.Mart.2009
    Nereden
    BOLU-SAMSUN-ELAZIĞ ŞİMDİ DE ÜNYE :)))
    Mesajlar
    9,925
    @Meryem DURMUŞ (ermer)







    aynen öyle canım. fazla içerik yok. ama zamanla artış olucaktır
    <CENTER>
    </CENTER>

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş