Burçlara Göre Çocuk Karakterleri


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

Burçlara Göre Çocuk Karakterleri

Like Tree12Likes
  • 3 Post By GÜL JİYAN
  • 2 Post By goncafiliz
  • 3 Post By Minimalist
  • 2 Post By GÜL JİYAN
  • 1 Post By goncafiliz
  • 1 Post By Emine TURAN TUNÇ

Konu: Burçlara Göre Çocuk Karakterleri

  • #1
    GÜL JİYAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.Nisan.2011
    Nereden
    bilinmeyenlerden
    Mesajlar
    12,310
    @GÜL JİYAN



    Burçlara Göre Çocuk Karakterleri





    Koç Burcu Çocukları
    Çocuk Koçlar
    Düz Duvara Tırmanırlar!
    Çok erken konuşur ve yürürler.
    Doğduğu andan itibaren evin komutasını eline alır, karınları acıktıysa doyana kadar deli gibi ağlarlar. Doyduktan sonra çehreleri değişir, etrafına gülücükler dağıtmaya başlarlar. Sevmediği mamayı yemeyecek kadar inatçıdırlar. Diğer burçlardaki bebeklere göre çok erken konuşur ve yürürler. Doğuştan itibaren müthiş enerjik davranırlar. Hareketli, atılgan ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen çocuklardır. İstemediği bir şeyi yapması neredeyse imkansızdır.Koç çocukları çok çabuk gelişirler. Sabırsız ve acelecidirler. Yerinde duramazlar, sık sık kavga edip yaralanabilirler. Ancak dayanıklı ve güçlü çocuklardır. Kendilerini çabuk toparlarlar. Büyür büyümez, her şeyi şevkle yapmaya başlarlar. Başladıkları işe olan ilgilerini sürdürmek onlar için güçtür. İçlerindeki öncü ve ilk olma arzusu daha küçük yaşlarda kendisini gösterir. Her işlerini kendi başlarına halletmeyi severler. İnanılmaz bir hayal güçleri vardır. Düşlediklerine bir süre sonra kendisi de inanır hale gelebilir.
    Onlara ceza vermek pek işe yaramaz, aksine hırçınlaşırlar. Tatlı ve yumuşak bir dille konuşmak daha etkili bir yöntem olacaktır.
    Arkadaş canlısı olan Koç çocukları için değer verdikleri dostları da gerçek aile fertleri sayılırlar. Onların yanında kendilerini mutlu ve rahat hissederler.
    AİLE HAYATI
    Koç Çocukları ailelerinden sürekli ilgi beklerler.
    Her yaştaki Koç çocuğu, kendi istekleriyle çatışmadığı sürece ailesinin tüm arzularını yerine getirmeye çalışır. Genelde bencil bir yapısı vardır. Bu nedenle başlangıçta aile atmosferinin karşılıksızca veren ve alan ortamından yararlanmaya çalışır, ancak zamanla diğer aile bireylerinin isteklerine de önem vermeyi öğrenir.
    Koç çocukları, ailesinden hep ilgi bekler, onların tüm enerji ve vakitlerinin kendisi için harcanmasını isterler. Aileler başlangıçta bu çok bekleyen çocukla iletişim kurmakta zorlanabilir. Ama çocuk biraz büyüyünce bundan zevk almaya başlarlar. Çocuklarıyla birlikte oynamanın onların duygusal gelişimleri üzerinde çok etkili olduğunu düşünürler. Onunla oyun oynayan bir baba ile saatlerce hiç sıkılmadan vakit geçirebildiğini görürler. Anne veya baba, genç Koçlar’a değer verir, kendi çocukluk dönemlerini hatırlar ve buna göre davranışlarına yön verirse ergenlik çağını problemsiz atlatabilirler. Ama ebeveynler kendi istek ve kararlarını çocuklarına empoze etmeye çalışırlarsa inatçı Koç ile aralarında sürtüşme çıkabilir. Bu nedenle anne-babalar, herkesin kendi düşüncelerini ve hayat tarzını paylaşmak zorunda olmadığını kabul etmeli; bu durumun, çocuklarının ilerideki hayat mücadelesinde başarısız olmalarına neden olup hayatlarında yıkıcı bir etki yaratabileceğini unutmamaları gerekir.
    Pek çok hareket ve heyecanın yanında Koçlar, kardeşleri arasında gürültücü, enerjik ve heyecanlı yapılarıyla bir numara olmak isterler. Kalabalık bir ailenin içindeyse, her yaşta tüm kardeşlerin katılacağı yarışmalar yaparak hep birinci olmak için çaba sarfederler. Eğer işler yolunda gitmezse anne babalarından büyük bir destek beklerler. Bekledikleri desteği alamazlarsa küsebilirler.




    Boğa Burcu Çocukları
    Çocuk Boğalar
    Büyümüş de Küçülmüş
    Onun ruhuna giden yol sevgi, şefkat ve güzellikten geçer
    Boğa bebekleri genelde her şeyden memnun olan bir yaratılışa sahiptirler. Mutlu ve gülen ifadeleri ile herkese, kendilerini sevdirirler. Bebekliğinden itibaren dikkat çekici derecede kendilerinden emindirler. Bebeklere özgü olmayan sabırları vardır. Bu tutumları çoğu zaman anne-babaların şaşırmasına yol açabilir; çünkü onlar, karınlarının doyurulmasını sessizce bekler ya da gecenin bir vakti ellerinden geldiğince ağlamadan durup büyüklerinin kendileriyle ilgilenmesini beklerler. Beklediği ilgiyi göremezlerse avaz avaz bağırmaya başlarlar. Boğa çocuğu, cömert porsiyonlarla yemek isterler.

    Büyümeye başladıklarında sevecen, cana yakın, kucaklanmaktan, sevilip okşanmaktan, öpülmekten çok hoşlanan afacanlar haline gelirler. Çok fazla sevgi ve ilgi beklerler. Eğer istediği ilgi ve sevgiyi buluyorsa ebeveynlerine hiçbir sorun çıkarmazlar. Boğa çocukları tensel temastan çok hoşlanır. Fiziksel dokunuşlarla onu ne kadar çok sevdiğinizi görmeye ihtiyaçları vardır.
    İlerleyen çağlarda sahiplenme istekleri su yüzüne çıkmaya başlar. Kendilerine ait olan eşyaların farkına varınca bunları paylaşma güçlüğü çekebilirler. Özellikle kendine ve ailesine ait eşyaları paylaşmaktan hoşlanmayabilirler. Genellikle çalışmaktan, okula gitmekten hoşlanmayan bu çocukları ikna etmek için güzel, renkli resimlerden, objelerden yararlanılabilir. Güzelliklere düşkün olan bu çocuklar yavaş yavaş okumaya ve çalışmaya alışacaklardır. Okula alıştıktan sonra ise birinciliği bırakmazlar. Disiplinli olan Boğalar’a ebeveynlerin “ders çalış” ikazında bulunmasına hiç gerek kalmaz.
    Boğa çocukları için para kavramı çabuk gelişir. Verilen harçlığı disiplinli bir şekilde harcamayı daha okula başlamadan kavrayabilir. Paranın kumbarada artması onu rahatlatır ve heyecanlandırır. Biriktirdiği paranın, istediği pahalı oyuncağa kavuşmanın en emin yolu olduğunu bilir. Boğa çocuklarını pahalı ve etkileyici hediyelerle mutlu etmek kolaydır.
    Boğa insanları akrabalarına sıkı sıkıya bağlıdırlar. Kız kardeş veya erkek kardeşlerle arası iyidir ama çoğu zaman katı bir tutum sergilerler. Bu durum zaman zaman sorunlar çıkartıp kopukluklarına yol açabilir; aslında söylemek istediğini bir türlü söylemediği için tatsızlıklar olur. Ailenin büyükleriyle de cana yakın tavırlarıyla iyi bir iletişim kurar. Aile kurumunun onun hayatındaki yeri yadsınamayacak kadar önemlidir.
    AİLE HAYATI
    Boğa çocukları, ailelerini, hayatlarında yer alan ciddi bir kurum olarak görürler. İnatçı tutumları ile uzlaşmayı öğrendikleri takdirde, aile içi anlaşmazlıklar en aza indirgenebilir. Boğalar, sevdikleri aile bireyleri ile birlikte olmaktan büyük huzur duyarlar..


    İkizler Burcu Çocukları
    Çocuk İkizler
    Yerinde Duramazlar…
    Parlak gözleriyle kısa zamanda etraflarıyla ilgilenmeye başlarlar.
    İkizler çocukları, dikkatini çeken yüksek yerlere bir şekilde ulaşıp dokunmaktan çok hoşlanırlar. Genelde az uyurlar. Bu, aile büyüklerinin, özellikle geceleri kalkıp iyi olup olmadıklarını kontrol etmelerine sebep olabilir. Onların çift karakterli olduğu söylenebilir; bu nedenle ebeveynleri onları anlamakta zorlanırlar. Bu burcun çocukları, çok neşeli ve güler yüzlü olurlar. Devamlı hareket halindedirler, bulundukları yerin altını üstüne getirmekte hiç vakit kaybetmezler. İkizler burcunda doğan çocukların sanata olan merakı küçük yaşlarda başlar. Resim, müzik ya da dansa karşı çok yeteneklidirler.
    Konuşmayı erken yaşta öğrenirler. Yeni kelimeleri büyük bir hızla hafızalarına yerleştirirler. İkizler çocuğu zeki ve kıskanç olur. Hiç durmadan sorular sorar. Kendilerine bilgisayar ya da boyama gibi türlü türlü uğraşlar edinirler. Genellikle sevgi dolu ve iyi huyludurlar ama disiplin gerektiği zaman bunun neden uygulandığını bilmeye ihtiyaları vardır. Okul hayatları, tembel oldukları için ebeveynleri için zor geçer. İlgisini çabuk kaybettiği için sürekli özel dersler almak zorunda kalabilirler. İkizler çocuğu isterse okul aktivitesinde başarılı olabilirler. İnsanlarla olan iyi ilişkileri onları hayatta hızla yükseltebilir.
    AİLE HAYATI
    Büyük ve mutlu bir ailenin parçası olmaktan çok hoşlanırlar.
    Çok hareketli ama hassas İkizler çocuğunun ailesinden beklediği, sürekli bir anlayış ve sevgidir. İlgi alanları çabuk değişen bu çocukları oyalamak gerekir. Konuşmak, ruhlarının derinliğine inmek ve onları dinlemek, hoşlarına gider. Tenkit yerine, doğruları başka bir metotla anlatmak daha iyi olabilir. Eleştirilmekten çok sıkılan bu çocuklar, dırdırcı ebeveyn karşısında ileride ailelerinden kopma eğilimi gösterebilirler. Eğlenceli ve destekleyici bir aile ortamı onlar için idealdir. Okul hayatında çıkabilecek sorunlarda da anne-babasından destek almak isterler. Okulda başarılı olmak istemelerine rağmen çalışmak istemezler, bu davranışlarını da haklı gösterebilecekleri yollar arar dururlar.

    Hızlı ve çok konuşan İkizler, kız ve erkek kardeşlerini sorularıyla bunaltabilir. Aile içinde hep onun sözü dinlensin, hep onun istedikleri yapılsın diye ön plana çıkarlar. Kalabalık bir aile toplantısında herkesin göz bebeği olmak isterler. Zeka oyunları oynamaktan hoşlanırlar. İyi bir ruh halinde başarılı bir tartışmacıdırlar. Çünkü kelimelerle araları çok iyidir ve onlara istedikleri şekli rahatlıkla verirler. Doğal olarak çok sosyaldirler. Her zaman yeni arkadaşlar edinirler. Mutluluklarını kız kardeş veya erkek kardeşleri ile paylaşmaktan haz duyarlar.

    Yengeç Burcu Çocukları.
    Çocuk Yengeçler
    İki Gözüm İki Çeşme
    Yengeç bebekleri tombul ve manalı bir surata sahiptirler. Bir günde pek çok duyguyu birden hissederler. Bir dakika önce agucuklar dağıtırken bir dakika sonra ne olduğu belirsiz bir surat ifadesi ile ağlamaya başlayabilirler. Sevdikleri insanlara karşı daha bebekliğinden itibaren iyi davranırlar. Onların kucağında oturmaya veya öpülüp kucaklanmaya ses çıkarmazlar. Fakat sevmedikleri bir insanın öpmesine bile tahammül edemeyip avaz avaz ağlarlar. Bitmek tükenmek bilmeyen bir iştahları vardır. Bu nedenle annelerinin “yemiyor” şikayetlerine asla maruz kalmazlar. Rahat bir koltuk veya su dolu bir küvette saatlerce gülücükler dağıtarak oynayabilirler.
    Sert tavırlar Yengeç çocuğunun içine kapanıp dış dünyayla ilişkisini kesmesine sebep olur. Bu da onu mutsuz eder. Çocukluğunda yeterince ilgi ve sevgi gösterilirse, dış dünyaya karşı daha güvenli olacağından, mizacındaki şüphe duygusu da zayıflayacaktır. Hayalperest ve yaratıcıdırlar. Kendilerini konuşmalarıyla, resimle ya da müzikle tanıtmak için, çok fazla teşvike ihtiyaç duyarlar. Her ne kadar gürültülü ve stresli ortamlara ayak uydurmakta güçlük çekseler de, okul onlar için çok faydalı olacaktır. Dünyadaki olaylara karşı çok hassastırlar. Hayvanlara karşı büyük bir sevgi beslerler. Yengeç çocukları sevgiye diğer çocuklardan daha çok ihtiyaç duyar. Sevgiyle yaklaşıp, şefkat gösterildiğinde çok rahat eğitilirler. Çok zengin olan hayal gücü, anlatılan masal hikaye ve oyunlarla zenginleştirilirse, çocuğun içindeki sanatçı ruh, daha kolay açığa çıkacaktır.
    MİZAÇ
    Yengeç burcu çocukları tıpkı büyük Yengeç gibi, neşeli mizaçlarına rağmen bir dakikaları bir dakikalarına uymaz. Çok hassas ve kırılgandırlar. Arkadaşlarıyla oynayıp eğlenirken, bir anda sessizleşip köşesine çekilebilir.
    AİLE HAYATI
    Yengeç çocukları, dayanışmanın fazla olduğu bir ailenin parçası olmaktan mutluluk duyarlar. Her ortamda kendini korumasını ve savunmasını bilen insanlardır. Hayat boyu sürecek güçlü bağlar kurarlar. Aile bireylerinin, arkadaşlarına güvenmesini beklerler. Yengeç çocukları çabuk panik olurlar. Küçücük bir problem bile, onlarda bomba etkisi yaratabilir. Kötü bir not veya arkadaşlar arasında bir kavga, uykusuz geçen gecelere sebep olabilir. Onlar, geçirdikleri kötü olayları tekrar tekrar yaşarlar. Bu durumlarda ailenin iyi gözlem yaparak çocuğunu dinlemesi ve onun ilgi alanını başka bir yöne kaydırması iyi olacaktır. Bu sayede onlar kendilerini güvende hissedebilirler.
    Yengeç çocukları, kız kardeş veya erkek kardeşleriyle iyi anlaşırlar. Eğer ruh halleri yerindeyse onlarla birlikte bir şeyler yapmaktan zevk alırlar ama çoğunlukla yalnız kalmayı tercih ederler. Hassastırlar. Bazen dışa dönük ve otoriter akrabalarıyla sorunlar yaşayabilirler.
    Yengeç çocukları evinde her yerde olduğundan daha fazla mutlu olur. Anneleri onlar için örnek alınacak bir modeldir. Onun tavır ve davranışlarını taklit ederler. Zor anlarında yanında bulmak istediği tek kişi annesidir. Eğer onların korumacı tavrı baskıya dönüşürse çocukta olumsuz etkiler bırakır. Küçük yaştan itibaren aile bireylerinin her birine çok fazla sevgi ve saygı göstermeye çalışırlar.


    Aslan Burcu Çocukları.
    Çocuk Aslanlar
    “Aslan Kral” Afacanlık Peşinde
    Bu burcun çocukları adeta bir enerji deposudur. Sürekli hareket halinde, oradan oraya koşturan bu minikler evin neşesidir. Aile büyüklerinin dikkatini çekene dek ağlayarak onların sabrını test ederler. Ebeveynler onları yuvalarının mutluluk kaynağı olarak görürler. Küçük yaştan itibaren ailenin merkezinde olmak için gösterdikleri çaba şaşırtıcı olabilir. Durum böyle olunca, her fırsatta göstereceğiniz ilgiyle onu şımartabilirsiniz. Bu küçük zorbalar, şirinliklerini, dramatik kabiliyetleriyle birleştirmeyi ve bu gücü son zerresine kadar kullanmayı o kadar iyi becerirler ki, muhatapları, ona boyun eğdiğini fark etmeksizin kayıtsız şartsız teslim olur. Bu yeteneklerini daha küçük yaşlarda etraflarındaki insanları yönetmekte kullanırlar. Arkadaşları, hatta anne-babaları farkında olmadan, küçük Aslan’ın onlara biçtiği rolü oynar.
    Tabii bu arada yaralanıp berelenmeyi de ihmal etmez. Açık havada oynanan hareketli oyunlardan zevk alan Aslan çocuğu, sık sık kavgalara tutuşacak, mahalledeki çocuk grubunun lideri olmaya çalışacaktır.
    Hayal güçleri zengin olan bu çocuklar, masal dinlemeyi ve anlatmayı severler. Zekaları ve tatlı dilleri sayesinde ihtiyaçları olan ilgiyi görmeyi hemen becerirler. Bu küçücük yumurcaklar, giriştiği boyundan büyük işlerle herkesin neşe kaynağı olur. Herkesi, her şeyi taklit eder. Onlar doğuştan rol yeteneğine sahiptir.
    Küçük yaşlarda anne ve babalarıyla flört ederler. Küçük Aslan kızı babasını, küçük Aslan erkeği de annesini taklit ederek, ilk aşklarını ebeveynleriyle yaşar. Çocuk Aslanlar, çevrelerindeki insanlardan farklı olduklarını düşünür ve kendilerini çok beğenirler. Onlar hiçbir zaman, mağazaya girip anne-babasının beğendiği cici bicileri giyen çocuklardan olmazlar, inatçıdırlar. Kendi istediklerini yapmak, giymek, oynamak, tam olarak göredir.
    AİLE HAYATI
    Aslan burcu çocukları, istek ve coşku dolu olduklarından aile bireyleriyle çok iyi ilişki kurarlar. Evlerinde sıcak bir atmosfer isterler. Zorlu kişilikleri vardır, bu nedenle zaman zaman ufak tartışmalara neden olan küçük Aslanlar’la ev hayatı, her zaman hareketli ve renkli yaşanır. Komiklikler yapabilir ve herkesi eğlendirmek için uğraşırlar. Daha küçük yaşta deneyimlerini diğer aile bireyleri ile paylaşmaktan zevk alırlar. Bu olumlu yaklaşımları, aile ilişkilerini iyi bir yönde etkileyecektir.
    Aslan çocukları küçücük yaşlarından itibaren ayakları üstünde durabilmeyi ve güçlü olmayı isterler. Gururlu ve mağrur bu çocuklar, davranışlarıyla aile fertlerini şaşırtırlar. Genç Aslanlar kendilerine bir star gibi davranılmasını isterler ama çoğu zaman bunu gerçekleştirmek güçtür. Onları zaman zaman frenleyecek sert ve otoriter davranışlar da gereklidir. Tatlı sert bir destekleme, gelecekleri açısından daha faydalı olacaktır. Çok gururludurlar, övgü ve rahatlamaya ihtiyaç duyarlar.
    Bitip tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahipmiş gibi görünürler. Hayatın her alanında çok aktiftirler. Her an, her çeşit maceraya atılmak için beklerler. Onlarla iyi geçinen, sözlerine saygı duyan ve yanında kavga etmeyen anne-babaya güvenirler. Güçlü karakterli bu çocukların ebeveynleri ile iyi geçinmeleri kolaydır. Ama yüksek sesle çıkışlar ve tenkit, onları olumsuz yönde etkileyip aile ile iletişim kopukluğuna yol açabilir.
    Aslan çocukları, kardeşler arasında lider özelliğiyle öne çıkmak ister. Fakat gerçek amaçları, onlara ukalalık yapmak değil, sadece korumaktır. Okulda veya özel hayatlarında gözler hep üzerlerinde olur. Genellikle diğer akrabalarıyla da arkadaş gibidirler.


    Başak Burcu Çocukları.
    Çocuk Başaklar
    “Bana Oyuncak Alırsan İstediğini Yaparım”
    Maddenin verdiği güven ve gücü okul sıralarında keşfederler.
    Başak bebekleri oldukça sessizdirler. Eğer doğru bir şekilde beslenirlerse bütün bir gece hiç ses çıkarmadan uyurlar. Küçük yaşlardan itibaren beyinleri yüksek bir tempoda çalışmaya başlar. Tembel ve dağınık halleriyle etrafını şaşkına çevirebilir. Tüm sorunları, çevrelerinde olup bitenleri hızla analiz ederler. Yüksek bir kavrama güçleri vardır. Ama kendilerine olan güvenlerinde birtakım eksiklikler olabilir, bu nedenle teşviğe ihtiyaç duyacaklardır.
    Büyüdükçe sevimlileşen bu çocuklar doğayı sever, açık havada oynanan oyunları tercih ederler. Zekalarından kaynaklanan bitmek tükenmek bilmeyen sorunlarına, daha küçükken ciddiye alıp titizlikle cevap verilmelidir. Aksi takdirde çocuk, önemsenmediğini düşünerek, içine kapanır ve zaten doğasında olan güvensizliği perçinlenir. Zihinleri, tıpkı İkizler çocukları gibi, çok hızlı çalıştığından, konudan konuya atlar, konsantrasyon zorluğu yaşayabilirler. İlgiyi sürdürebilecek konular, yöntemler bulunduğunda, çocuk bunu ciddiye alarak, üzerinde derinlemesine duracaktır. Konsantrasyonu sağladıktan sonra en gürültülü ortamda bile yazı yazabilir veya ders çalışabilir.

    Ders çalışmayı sevmeyen Başak çocuğu, ödüllendirme metodu ile okulu sevip başarılı olabilenlerin arasına girecektir. Bu ödülün ve teşvikin derecesini ayarlamak anne-babalara düşer. Biraz sessiz, sakin görünen bu çocuklar aslında dost canlısı ve sıcaktır. Okul dışında yapacakları uğraşlar bulmak yüksek potansiyellerinin değerlendirilmelerini sağlar. Doğru bir destekleme ve alakayla her alanda dikkate değer bir gelişme gösterebilirler. Hayvanları çok seven bu çocuklara, küçük yaşta ona ait olan bir hayvanı almak, duygusal yönünün gelişmesini sağlar.
    AİLE HAYATI
    Başaklar, ailesine sevgi ile yaklaşan insanlardır.
    Başak çocukları, aile hayatında uyumlu ve söz dinleyen tavırlarıyla dikkat çeker. Düzenli bir evde yaşamak isterler. Onlar için aile, anne-baba ve kardeşlerle sınırlı bir kavram değildir. Tüm akrabalar hatta arkadaşlar o evin bir parçasıdır. Becerikli, çok yönlü, organizatör ruhlu ebeveynler onları çok kolay çekip çevirebilirler.
    Başak çocuğu, çeşitli aktivitelere beraber katılacağı bir babayla uzun ve neşeli saatler geçirebilir. İyi bir iletişim onlar için önemlidir. Onların dostluğuna, arkadaşlığına ve güvenine ihtiyaçları vardır. Soğuk ve çekingen dursalar bile ailesine içten içe büyük sevgi beslerler. Yardımsever, arkadaşça ve genellikle organize etme yeteneği yüksek çocuklardır. Eğer dağınık biriyseniz bu, onların canını biraz sıkabilir ve tartışmaya sebep yaratabilir.
    Genellikle kendilerine pek çok değişik ilgi alanı bulur, ailesi ile paylaşmaktan mutluluk duyarlar. Düşünceleri net ve açıktır. Kardeşleriyle duygularını paylaşmaya özen gösterirler. Yardımsever ve işbirlikçidirler. Ev işlerinde diğer aile bireylerine yardım ederler.


    Terazi Burcu Çocukları.
    Çocuk Teraziler
    Sevgim Dolup Taşıyor
    Çok yönlü Teraziler, çocukluk yıllarında epey çekingendirler. Problemsiz bir bebeklik geçirirler. Uslu, yemek problemi olmayan ve fazla ağlamayan bebeklerdir. Rahatları yerinde ve gürültüsüz bir ortamda dakikalarca kendi kendilerine vakit geçirebilirler. Hislerini kolay kolay açmayan Terazi çocukları, aslında sürekli sevgi beklerler. Anne-babanın çok anlayışlı ve sabırlı olmasıyla bu mecburiyetten sıyrılabilir. Bu çocuk, güzelliklere düşkün, duygulu, nazik, terbiyeli bir tiptir. Erken yaşta onun hangi konuya kabiliyeti olduğunu anlamak ve onu bu yönde geliştirmek çok yararlıdır. Özellikle anne-çocuğuna çok itina etmeli ve gelişme çağında ona sevgi, seks vs. gibi konularda bilgi ve öğüt vermelidir. Böylece çocuk, duygularıyla mantığı arasında daha iyi denge kurabilir. Bu sayede ergenlik çağında duygusal konularda hata yapması da önlenir. Terazi burcunda doğan çocuk, iyi yetiştirilir, ailesi tarafından takdir ve sevgi görürse, ileride çok başarılı olabilir.
    Terazi çocukları genelde iyi huyludurlar. Barışçı yaklaşımları ve doğal çekicilikleriyle başkalarının da sevgilerini kazanırlar. Genellikle ağlamak yerine uyumayı tercih ederler. Uyandıkları zaman yüz mimiklerinden tatlı bir rüya gördüklerini anlamanız hiç de güç olmaz. Teraziler çevrelerine karşı çok hassastırlar. Sürekli bağıran ve tartışa aile büyüklerinden rahatsızlık duyar, hayal kırıklığına uğrarlar. Zekaları çok çabuk gelişir. Kısa zamanda geniş bir kelime hafızası oluştururlar. Terazi çocukları, sosyalleşmeye okul yıllarında başlar, pek çok arkadaşını eve getirirler. Kararsızdırlar. Bu nedenle hızlı düşünmek ve karar vermek için desteğe ihtiyaçları varıdır. Sınırlarını doğru belirlemeleri, kendilerine olan güvenlerini ve karar verme yeteneklerini artıracaktır.
    AİLE HAYATI
    Politik davranmayı çok iyi bildiklerinden tüm aile bireyleriyle iyi anlaşırlar. Her şeyin yolunda gitmesini isteyen Teraziler, aile hayatında da belli bir uyum ister. Parlak, eğlenceli ve barış dolu bir hayat onlar için önemlidir. İyi bir üslupla yaklaşılsa bile her çocuk gibi eleştiriden hoşlanmayan bir tavır sergilerler. Eleştirilmekten hiç hoşlanmadıkları için karşısındakinin yaşına bakmaksızın aniden küstahça cevap verebilirler. Bu nedenle ailelerin, Terazi çocuklarına nasıl yaklaşılması gerektiğini bilmeleri zor olabilir. Ceza, disiplin getirse de bir süre sonra fayda etmemeye başlar. Çünkü o da ailenin ona duydukları sevgiyi gizli silah olarak kullanabilir. “Beni cezalandırdığınıza göre beni sevmiyorsunuz” diyerek odaya kapanabilir. Oldukça hassas ve alıngan olan Terazi çocuklarını doğru yönlendirmek ve disipline etmek biraz zordur.


    Akrep Burcu Çocukları.
    Çocuk Akrepler
    Yere Bakan Yürek Yakan
    Akrep bebekleri genellikle çekingendir ve olaylara seyirci kalmayı tercih ederler. Fakat iş beslenmeye gelince, zamanında karınlarını doyurmanızı tavsiye ederiz. Aksi takdirde gözyaşları yanaklarından sel gibi akabilir.
    Akrep çocukları yalnızlığı sever, kendini oylamayı başarır. Fakat bu yalnız kalmak isteği ileride başka sorunları beraberinde getirecektir. Bazen güzel gözleri, yaşlarına göre çok ciddi ve hüzünlü görülebilir. Biraz uzak ve soğuk izlenimi bırakırlar, aslında sevgiye çok ihtiyaç duyarlar. Ona ilgi gösterdiğine inandıkları kişilerle kolay iletişim kurarlar. Sevimli ve sıcak olurlar. Sevdiklerine karşı kapris yapmayı çok iyi becerirler. Bu tutumları yüzünden, çevreleri tarafından mızmız diye nitelenebilirler.
    Konuşmayı çok çabuk öğrenirler. Sezgileri çok güçlüdür, etraflarında olan biteni, insanların neler düşünüp hissettiklerini, büyüklerin tahmin edebileceğinden çok daha iyi algılarlar. Çocuk Akrepler bile özel hayatın gizliliğine önem verir. Her zaman kimsenin haberi olmadığı, günlük tuttuğu defterleri, çekmeceleri olur. Gizli bırakmak istedikleri, bir başkası tarafından keşfedilirse çok üzülüp ağlayabilirler.
    Bu küçük detektiflerden bir şey gizlememek en mantıklısıdır. Eninde sonunda kendilerinden saklanan her neyse bulurlar. Bunun ardından da öfke ve kin duygusu gelir ki Akrepler daha küçük yaşlarda bu duygunun tadını almasalar iyi ederler. Yüksek fiziksel, zihinsel, duygusal enerjileri yararlı konulara yönlendirilirse, ileride çok başarılı ve güçlü insan olabilirler.
    AİLE HAYATI
    Ailelerinden anlayış ve yardım beklerler.
    Akrep çocuğu için aile çok önemlidir. Büyümeye başladığı andan itibaren, onlardan destek beklemez tavırları ile dikkat çekse de içten içe ebeveynlerinin sevgisine ihtiyaç duyarlar. İnatçı ve huysuz kişiliğiyle kimseyle anlaşamaz görünen bu çocuklar, özellikle annelerine çok düşkün olurlar. Çocukların kaprisli tutumları çoğu ailenin şımarık Akrepler yetiştirmesine sebep olur. Onun kaprisinin altında yatan nedenlere inen bir anne-baba, Akrep çocuğunu keşfettikçe altındaki güzelliğe ulaşacaktır. Sabırlı bir psikolog onu dinleyen, onun sorunlarına çözüm arayan ebeveynler çocukları büyüdükleri zaman da sıkıntı çekmezler.
    Zeki ve yaratıcı bu çocukları eğitim çağında doğru yönlendirilmelidir. Okul arkadaşlarıyla problemleri olsa da genelde başarılı öğrencilerdir. Akrep burcu çocukları için, mevcut imkanları paylaşmak, gerekli bir hayat dersidir. Gerçekten de yardımlaşma ve destek onlar için çok yararlı olacaktır.
    Anne-babaya düşen görev, onları topluma açık, dışa dönük, kardeşleriyle oyun oynarken paylaşımcı davranışlar sergileyen çocuklar olarak yetiştirmektir. Kız veya Erkek kardeşlerine karşı çok dikkatlidirler; yine de özel hayatlarında saygı beklerler. Kendilerinin kaptanlarıdır ve ihtiraslıdır, paraya düşkün olabilir. Ama harçlığını savuran ve çok harcayan çocuklar olmazlar.


    Yay Burcu Çocukları.
    Çocuk Yaylar
    Hayat Gülmek Demektir!
    Yay bebekleri dikkat çekici ve hayat doludurlar. Değerli uykuları büyük bir ihtimalle onun bitip tükenmek bilmeyen istekleri yüzünden pek çok kez bölünebilir. Aralıklarla mama isterler, uyanınca birisini görmekten mutlu olurlar. Büyüdüklerinde hareketlilikleri ve yaramazlıkları durulmaz. Yay çocuklarını teşhis etmek çok kolaydır. Bir şey istediklerinde ya da istedikleri yapılmadığında ağızlarını açıp avaz avaz bağırmaktan çekinmezler. Muzip ifadeleriyle ortalığı karıştırmayı çok severler. Evde sessizlik varsa, bilin ki o bir yaramazlık peşindedir. Tüm çocuklarda var olan patavatsızlık, Yay çocuklarında had safhadadır. Sık sık anne-babasının yaptığı dedikoduları etrafa yetiştirerek büyüklerini zor durumda bırakabilirler. Ama her halleriyle sevimli ve cana yakındırlar. Hiç tanımasalarda, heyecanla karşısındakinin boynuna atlayıp tatlı tatlı gülümseyen, saç baş çeken çocukların çoğu Yay’dır.
    Konuşmayı çabuk öğrenirler, sonra da büyüklerini inanılmaz sorularla bunaltırlar. Yeni kavramaya başladıkları dünya, onlar için fantastik bir yerdir. Yay çocukları, okulun sosyal ve zeki insanlarıdır. Spor aktivitelerinde çok başarılıdırlar. Kolay uyum sağlarlar ama ders çalışmayı pek sevmezler. Okuldaki başarı oranları vasattır. Yaratıcılıkla ilgili dallara teşvik edilmeleri iyi olur. Keskin hayal güçlerini serbest bırakmaları onları ileri götürecektir. O zaman gerçekten çalışkan çocuklar haline gelirler. Yaramaz ve meraklıdırlar, fakat mantıklı bir açıklama getirildiğinde, neden öyle davranmamaları gerektiğini anlar, inatçılık etmezler. Bu çocuklar sınırları zorlamya şiddetli isteklidirler. Biraz disiplin edilmeleri gerekir. Ancak bu sayede sorumluluk sahibi olmasını öğrenecektir.
    AİLE HAYATI
    Ev, onları için lunapark kadar eğlencelidir.
    Yay çocukları, aile yaşamlarında sevimli, dürüst ve eğlencelidirler. Özgür ve sevgi dolu Yay çocuklarını basmakalıp kurallarla yetiştirmek yanlış olacaktır. Sevgi dolu halleriyle aile içinde gerçek sıcaklığın, güçlü bir mizaç anlayışının oluşmasını sağladıkları için, aynı ilgiyi ailenin diğer üyelerinden de beklerler. Kişisel hürriyetleri olduğunu daha küçük yaşta kavrarlar. Sorumluluk almayı sevmeseler de yapılması gerekenin ne olduğunu bilirler. Evde kurallar ve bol yasaklar yoksa ondan mutlusu yoktur.
    Yaylar, diğer kardeşlerine göre oldukça gürültücüdür ve bir numara olmaktan hoşlanırlar. Her an hareket halinde olan bu çocukları zapt etmek zor olabilir. Kız kardeş veya erkek kardeşleriyle sağlıklı ilişkileri vardır. Dikkatlidirler ve onlarla yakından ilgilenirler. Yay çocukları, anne-babasının ondan istediği şeyi kardeşlerine yaptıracak kadar uyanıktır. Yay çocukları, akrabalarını, dünyanın öbür ucunda da olsa, ziyaret etmek için elinden gelen çabayı sarf edecektir.
    Hareketli ve yerinde duramayan Yay çocukları, evlerinin arı kovanı gibi olmasından hoşlanırlar. Annelerine sormadan, eve arkadaşlarını hatta akrabalarını bile davet ederler. Bu tutumları karşısında ebeveynleri ters tepki verirlerse kırılırlar fakat tutumlarından da vazgeçmezler. Hep beraber tatile çıkmaktan, macera peşinde koşmaktan çok hoşlanırlar. Ailesiyle ilişkisi kuvvetli Yay çocuklarının büyüdükleri zaman ebeveynleriyle aralarında sürtüşmeler çıkabilir. Çünkü çocuklarına fazlasıyla alışmış anne-babanın onu bir başkasıyla paylaşması zor olacaktır


    Oğlak Burcu Çocukları.
    Çocuk Oğlaklar
    Süt Dökmüş Kedi Gibi…
    Oğlak çocukları genelde sessiz, sakin, akıllı çocuklardır.
    Uslu ve düzenli bebeklerdir. Mama saatleri geciktiği zaman o sessiz çocuk bir anda çehre değiştirip huysuzlaşabilir. Duygularını gözyaşlarıyla belli ederler. Eğer rutin bir düzene alıştırırsanız, uykunuzun sıkça bölünmeyeceğinden emin olabilirsiniz.
    Zeki Oğlak çocuğunu oyalamak çok kolaydır. Renkli oyuncaklarla dolu bir oda onlar için yeterli olabilir. Dakikalarca hiç sesi çıkmadan oyalanabilir. Küçük gülücüklerle etrafına mutluluk dağıtır. Oğlak çocuğu, anne-babasının sözünden çıkmamaya özen gösterir. İletişim konusunda herkese karşı sevecenliğini göstermeyen bu çocuklar, sevdikleri kişilere karşı açık ve güler yüzlü davranır. Oğlak çocuğu okumaya çok heveslidir. Yeni bir şey öğrenmekten zevk alır. Genelde kendisinden büyük çocuklarla oynamayı tercih eder. Biraz içine kapanık olan Oğlak çocukları bazen bir çocuk için fazla ciddi görünebilir. Oynamaya, eğlenmeye, paylaşmaya teşvik edilirse daha sosyal olur.
    Hırsları inanılmazdır, daha küçük yaşta, gelecek ve kariyer planları yapmaya başlarlar. Büyümeye fazla heveslidir. Ergenlik döneminde ikilemlere düşebilir ama bu dönemi atlatmaları zor olmayacaktır. Ailesinin desteğini alan Oğlaklar, daha başarılı olurlar. İyi bir arkadaş grubu ve yeteneklerini gösterebilecek bir alanda yetiştirilirse kendine olan güvenleri artar. Şımarmaya çok yatkın, özellikle kız Oğlaklar çok konuşkan olabilirler.
    AİLE HAYATI
    Sevgi ve saygıya dayalı geleneksel aile ortamını ararlar.
    Hassas bir dayanışma içinde hem kendilerine hem de ailelerine büyük saygı gösterilmesini isterler. Oğlak çocukları, küçük yaşlardan itibaren aile kökenlerini araştırıp ortaya çıkarmaya ve hatta görüşmedikleri akrabalarına bile ulaşmaya çabalayabilirler. Oğlak burcu çocukları çekingen ve içe dönük olurlar. Kontrol altına alınmaya çalışıldıkça evde gergin bir ortam yaratabilirler. Onlar büyüklerine karşı söz söylemektense surat asıp küsmeyi tercih ederler. Bu davranışları, karşılarındakini bir süre sonra çileden çıkarabilir.
    Daha çok, burunlarını kitaplara gömmeyi tercih ederler. İnsanlarla sessiz ve nazik bir ilişki kurmaya özen gösterirler. Konu ne olursa olsun sıkı bir destekleyicidirler. Sadıktırlar. Büyüdükten sonra aile toplantılarına ayrı bir önem verir ve bunu, bir mirasın paylaşımı olarak görürler. Aynı zamanda aile kurumunun büyüklüğüne ve devamına yürekten inanırlar. Kız kardeş veya erkek kardeşiyle ilişkileri çok olumludur; fakat şakalara pek tahammülleri yoktur.
    Gururuyla oynandığını zanneden bu çocukların, hayatta her şeyin istedikleri gibi gitmeyeceğini öğrenmeleri biraz zaman alabilir. Oğlak çocukları hayatta karşılarına çıkan her fırsatı değerlendirmek isterler. Zaten ebeveynleri de onların eğitimine ayrı bir özen gösterir. Oğlak çocuğunun babası çok dikkatli olmalı ve fazla sert davranmamalıdır. Zamanla aile içi problemler çözülecek ve ilişkiler daha iyi bir hal alacaktır. Bunun için ebeveynler hatalardan ders almalı ve anlayışlı davranmalıdır.

    Kova Burcu Çocukları.
    Çocuk Kovalar
    Özgürlüğün Diğer Adı…
    Küçük dahiler aynı zamanda çok afacandırlar.
    Kova bebeklerinin saati saatine uymaz. Ruh halleri sıcak veya soğuk gibi değişim gösterebilir. Bu da ebeveynlerde şaşkınlığa sebep olabilir. Bir gece deliksiz uyuyorsa iki gece tüm aileyi seferber edecek kadar huysuz davranabilir. Kova çocuğunu belli bir düzen ve disiplinde yetiştirmek bir hayli zordur. Genel kurallar bu çocuklar için geçerli olmayabilir.
    Anne-babaları onlara her şeyi sebep ve sonuçlarıyla anlatırlarsa, hoşlarına gitse de gitmese de anlayış gösterecek, yaşından beklenmeyen bir olgunlukla karşılayacaktır. Küçük yaşta elektronik eşyalara, bilgisayarlara merak sararlar. Sesin nereden geldiğini anlamaya çalışan, radyonun içini dışına çıkaran küçük Kova’ya kim kızabilir! Ailesi Kova çocuklarını çok iyi eğitmelidir. Onun hümanist yanlarını geliştirmesine izin vermeli. Kısıtlamaya çalışarak isyankar yanını ön plana çıkarmamalıdır.
    Olgun, cömert ve yetenekli çocuklar olabilirler. Okulda arkadaşları arasında dikkat çekicidirler. Tuhaf bir çalışma programları vardır. Eğer öğretmen ya da ailesi, bu özgür çalışma programını kısıtlamaya ve baskı uygulamaya kalkarsa onlara kesinlikle meydan okuyacaklardır. Başkalarıyla iletişim kurmasını kolaylaştıracak, onu teşvik eden bir çevreye ihtiyaçları vardır. Takıntılı huyları olan bu çocuklar, sevdikleri bir şey için tüm parasını ve eşyasını verebilecek kadar cesurdur. Herkese aynı davranmadığı gibi başkalarından, özellikle anne-babalarından hep özverili olmalarını beklerler. Yaptıkları şımarıklığa göz yumacak, her istediğini ona alacak, her ağladığı zaman kucaklayacak bir ilişki isterler. Anne-babaya düşen görev, onun ısrarlı sevgi istismarına kanmayıp, paylaşmayı ve parayı nasıl kullanacağını öğretmek olmalıdır.
    AİLE HAYATI
    Geleneksel aile düzeninden farklı anlayışta ev hayatları olsun isterler.
    Küçük yaştan itibaren bağımsız olduklarına inanırlar. Akıllarına gelen ve inandıkları konu üzerinde sonuna kadar mücadeleci bir tavır sergilerler. Aile, bir kısıtlama veya özgüvenini kırıcı bir tavır göstermişse, sivri dilli, içi dışında bir çocuk olur. Enerjik ve akıllı bu çocukların, ailenin desteğinin yanı sıra iyi bir eğitim de alması gerekir. Eğitim sürecini yüksek performansları sonucu başarıyla tamamlayabilirler. Yeterli ilgi, şefkat ve destek görmezlerse, gizli gizli bir güvensizlik oluşabilir. Arkadaş tavrıyla yaklaşan özgür bir ailede yetişen Kova çocukları büyüyünce çok başarılı olurlar.
    Zamanlarının büyük bir bölümünü aile fertlerinden uzak, kendi başlarına geçirirler. Bazen üzüntülü görülebilirler. Kova çocukları için herkesin aynı şekilde düşünmediğini anlamak çok güçtür. Ne yapacağını bilmez, kimseyle konuşmaktan hoşlanmaz, hayatı kendi akışına bırakır, başkalarının fikirlerine hiç aldırış etmezler.

    İlişkileri arkadaşçadır. Yeni yetişmekte olan bu çocuk içinin rahatlatılmasına ve samimiyete ihtiyaç duyar. Bağımsızlığını yeni kazanmaya başladığında güvenilir, destekleyici, onu eleştirmeyen, arkadaş bir anne-babaya ihtiyacı vardır. Genellikle gelişme çağları bu sayede sakin geçer.


    Balık Burcu Çocukları.
    Çocuk Balıklar
    Sessiz Durduğuna Bakmayın
    Konuşmayı çok erken öğrenirler. Masal dinlemek çok hoşlarına gider, okumayı öğrenir öğrenmez hikaye kitaplarına sarılırlar, edebiyat tutkunu kişiler olabilirler. Okudukları ve dinledikleri hikayelerden
    yola çıkarak yenilerini uydurabilirler. Zengin hayal dünyaları gerçekle hayal olanı karıştırmalarına neden olabilir. Kendilerini kandırma eğilimleri olabilir ama bu bir çeşit savunma mekanizmasıdır. Doğru kararı verebilmek için sakin, destekleyici bir ortama ihtiyaç duyarlar. Balık çocukları dürüsttürler ayrıca açık fikirli ve duygularını kelimelerle anlatma kabiliyetleri vardır. İnsan ve hayvanlara karşı dikkatli ve naziktirler. Genellikle kolay incinen saf çocuklardır. Bu nedenle onları dünyanın kötülüklerine karşı eğitmek gerekir. Yaratıcı ve güçlü duyguları, onları her zaman ailesine, çevresine bağlı ve sorumlu kılar.
    AİLE HAYATI
    Hareketleri ve davranışlarıyla aile içinde etkilerini hissettirirler. Duygularını açıkça gösterirler. Yanaklarından dökülen gözyaşları, birden bastıran yağmurun ardından çıkan gökkuşağı gibi parlak bir gülümsemeye dönüşebilir. Sakin bir ortamda rahat, etkili ve verimli olabilir.
    Balık çocukları sevgi dolu ve sabırsızdırlar. Onların üzerinde otorite kurmak hayli zordur. Anne-babaları onlarla iletişim kurmaya başladıkları an, zayıf noktalarını çabuk bulup onları parmaklarının ucunda döndürebileceklerini öğrenirler.
    Balık, ailesinden her zaman sevgi ve güven bekler. Onunla oyun oynanmasını ve sürekli bir şeyler anlatılmasını ister. Sihirli dünyalarında anne, baba ve kardeşlerin büyük önemi vardır. Daha küçük yaştan onları sahiplenir ve kimseyle paylaşmak istemezler. Kız kardeş veya erkek kardeşlerine karşı oldukça koruyucu ve duygusal açıdan bağlıdırlar.
    Evinde aile arasında ilişkilerin güçlü olmasını isterler. Sorumluluklarını bilen bu afacanlar, büyüdüklerinde de ailesinin her zor anında yanında olacaklarının sinyalleri daha küçükken verir.
    Destekleyici ve anlayışlı bir aile ile birlikte, iyi bir eğitim alırsa tüm öğrenim hayatı boyunca problem çıkarmazlar. Balık çocuklarının fantastik bir dünyaları vardır. Bu nedenle bazen onlarla geçinmek güç olabilir. Okulda yaşadıkları tecrübelerden dolayı zaman zaman kırılabilirler, fakat geniş hayal güçleri onlara artılar kazandırabilir.

  • #2
    goncafiliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.Haziran.2009
    Nereden
    adana
    Mesajlar
    6,083
    @goncafiliz







    benim kızlar; yengeç, balık ve oğlak. ama sadece balık uydu. diğerleri hiç uymadı..
    umut dalları and GÜL JİYAN like this.
    Rabbim...

    Benliğimin gururundan uzak eyle beni...

    AMIN...

  • #3
    Minimalist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.Ocak.2011
    Mesajlar
    1,371
    @Minimalist







    Benimkiii çok fena tuttu
    herşeyde kendime dair çok şey gördüm hala büyüyemeyen çocuk kalan ben, hiç değişmemişim

  • #4
    GÜL JİYAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.Nisan.2011
    Nereden
    bilinmeyenlerden
    Mesajlar
    12,310
    @GÜL JİYAN







    Alıntı goncafiliz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim kızlar; yengeç, balık ve oğlak. ama sadece balık uydu. diğerleri hiç uymadı..
    seninkiler fena ya duygusaldır kızların özellikle balık ve yengeç
    oğlakta hayalperesttir kesin


    Alıntı MAŞUK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimkiii çok fena tuttu
    herşeyde kendime dair çok şey gördüm hala büyüyemeyen çocuk kalan ben, hiç değişmemişim
    öyle çocuğuummm

    benimkide koç tuttu
    goncafiliz and Minimalist like this.

  • #5
    goncafiliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.Haziran.2009
    Nereden
    adana
    Mesajlar
    6,083
    @goncafiliz







    Alıntı GÜL JİYAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seninkiler fena ya duygusaldır kızların özellikle balık ve yengeç
    oğlakta hayalperesttir kesin
    duygusallıkları hayalperestlikleri tuttu da, o yemek yeme ve uslulukla ilgili olanlar ı ıh!
    GÜL JİYAN likes this.
    Rabbim...

    Benliğimin gururundan uzak eyle beni...

    AMIN...

  • #6
    GÜL JİYAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.Nisan.2011
    Nereden
    bilinmeyenlerden
    Mesajlar
    12,310
    @GÜL JİYAN







    çünkü ilk söylediklerimi ben tecrübelerimle yazdım

  • #7
    Emine TURAN TUNÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.Mart.2009
    Nereden
    İSTANBUL
    Mesajlar
    28,261
    @Emine TURAN TUNÇ







    Kızım ikizler, oğlum oğlak... oğlak sakinmiş ama benim ki değiiiilllll
    GÜL JİYAN likes this.

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. burçlara göre periniz!!!
      Konu Sahibi LL_MeraL Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 11
      Son Mesaj : 22.Eylül.2009, 19:47
    2. Burçlara göre Gıdıklanma
      Konu Sahibi Rabia PEKKAN (rpekkan) Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 6
      Son Mesaj : 25.Temmuz.2009, 19:50
    3. Burçlara Göre Anneler
      Konu Sahibi Rabia PEKKAN (rpekkan) Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 1
      Son Mesaj : 21.Temmuz.2009, 16:24
    4. Burçlara göre eğlenme
      Konu Sahibi Rabia PEKKAN (rpekkan) Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 1
      Son Mesaj : 21.Temmuz.2009, 16:23
    5. Burçlara göre erkekler
      Konu Sahibi Rabia PEKKAN (rpekkan) Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 21.Temmuz.2009, 15:45

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş