Burçlar: 2010 yılında sizi neler bekliyor

2010 Koç Burcu Yorumları


İş ve aşk hayatınızın çok önemli bir noktasında bulunuyorsunuz. Hiçkuşkusuz çok çalışmanız ve mücadele etmeniz gereken bir yılıtamamladınız. Ancak hiç üzülmeyin! Bu etki geçtiğinde tümçalışmalarınızın birbirinden lezzetli meyvelerini topluyor olacaksınız.Ev sahibi olma isteğiniz de bu yıl artıyor. İşin en güzel tarafı, 2010bu düşünüzü gerçekleştirecek konumda olabilecek. Özel hayatınızda kiinsanla ciddi bir ilişki düşünüyorsanız Mayıs ayı girişimde bulunmakiçin en güzel ay olacak.

Koç bilinci, varlık bilincine karşıdan bakabilen, kendinin varlığı konusunda daha ılımlı bir çizgide olmanın bilincidir. Koç bilinci: tıpkı liderliğin gücü gibi kararlarının arkasındadurmaktadır. "yapsam mı, yapmasam mı ?" veya "söylesem mi, söylemesemmi ?" gibi bocalamaz

Bazen bir düşünce ağır basar, hemen arkasından diğer düşünceler,böylece Koç kararsızlık içinde olmaz. Çok hassas bir denge ilesağlanacak mükemmel kararlar verebilirler. Çünkü Koçlar, ahengin;kusursuzca güzelliğin temeli olduğunun bilincidir. Aslan' ın üstün nitelikler peşinde koşması, başağın kusursuzluğu enince ayrıntılarda aramasından sonra Koç bir şey keşfetmiştir. Kusursuzbir şey yoktur, ancak her şey uyumlu olduğu kadar güzeldir.

2010 yılı Siz Koçlar için, Şans, bereket ve genişleme imkanı getiren vekişiyi inancı açısından besleyen kuvvetlendiren Uranüs gezegeni, 15Şubat 2010 tarihine kadar sürecek bu dönemin siz Koçlara olan etkisi,içsel huzur ve güvenlik aradığınız en önemli yaşam alanının eviniz,aile yaşantınız, aileniz ve geçmişinizle alakalı konularda olacağınıgörmekteyiz. Uranüs oğlak burcunda sorumluluk, güvenilirlik,görevlerini yerine getirme hissi vereceği gibi, sınırlamalar getirerekbunları gönüllü olarak kabul etmeniz açısından da size etkileyecektir.Ne kadar modern düşünürseniz düşünün bu süreçte geleneksel kurallarönünüze gelebilir ve sizi belirli bir çerçeve içinde hareket etmekadına teşvik edici olabilir. Dürüstlük, ciddiyet, sadelik, disipliniçinde yaşamanız için içsel olarak size enerji sunar. Ailenizle alakalıkonularda sorumluluk almaya ve ruhsal olarak kendinizi güvendehissetmek adına eylemlerde bulunmaya çalışabilirsiniz. Tedbirli birşekilde yaşamak gerektiğini anlar ve daha dikkatli adımlar atmak içinözen gösterebilirsiniz.

Venüs gezegenin Başak burcundaki seyri ise sizler için, içselkorkularınızla yüzleşmek, mesleki konularda gelişim için sıkı çalışmak,kendinize olan güveninizi geliştirmek amaçlı deneyimlerle karşılaşmakdemektir. Sonunda, kendinizi yeniden keşfederek, olgunlaşmış,sorumluluklarınızın kesinlikle bilincinde olarak yeni bir yaşama adımatarak, bütün öğrendiklerinizi uygulamak isteğiyle dolu olabilirsiniz.Bu etki altında, içsel olarak yalnızlığa yatkın olmanıza rağmen, kimizamanlarda oldukça neşeli, fazlasıyla çalışan fakat hayatın eğlenceliyanlarını yaşamaktan hoşlanan biri gibi davranabilirsiniz, bununaltında yatan sebep ise, içinizdeki korkuları bastırmak ve etrafınızane kadar güvende ve mutlu olduğunuzu hissettirmektir. Bu bir yerde iyibir davranış olabilir ama sorunlarınızı paylaşmak istemediğiniz vebilinmesi durumunda aciz gözükeceğinizi düşünmeniz en büyükyanlışlardan biri olacağı için, yüreğinizdeki tutsaklık daha fazlayükselecek ve sonunda iyice yalnız kalabilirsiniz. Onun yerine,sevdiğiniz güvendiğiniz insanlara ruhunuzu paylaşıma açık tutmak,onların desteğini almak ve sorunlarınızı bölüşmek hem sizi boşluktankurtaracak hem de içsel olarak huzur verecektir.

2010 yılında gündelik iş temponuzla alakalı konularda bakış açınızıdeğiştirmenizi sağlayacak gelişmeler yaşanabilir. Mesleki kariyeriniziyükseltmek için usta çırak ilişkisi tarzında, gündelik temponun yoğunolarak yaşandığı işler gündemde olabilir. sağlığınıza özellikle dikkatetmeli, rutin kontrollerinizi yaptırmalı ve stres yaratabilecekortamlarda çalışıyorsanız elinizden geldiğince sakin kalmaya özengöstermelisiniz. İşinizle ilgili beklenmedik değişimler de yine busürecin etkileridir. Satürn gezegeni ise 2010 yılında aşk hayatınız, çocuklarınızlailişkileriniz, hayatın keyifli yanlarını hissetmenizle alakalımevzularda bağımlılık yaratabilecek ilişkilere sebep olabilir. ilişkikurduğunuz insanlar ve diğer konularda hayalkırıklığı yaşamamak içintedbirli olmanız, sorunlara pembe gözlüklerle bakmamanız gerekmektedir.

Aşk ve İlişkiler

12 Ocak 2010- 17 Şubat 2010 arası yakın çevreyle ilişkiler veyolculuklar açısından etkili görünmekte. Değişik insanlarla tanışmak,haberleşmek yoğun bir şekilde görülebilir. Bağımlılık yaratabilecekilişkilerden kaçınabilirsiniz.

02 Mart- 22 Nisan dönemi aşkta şanslı bir dönem. İlginç ve sıradışıilişkiler yaşanabilir. Özgürlük konusunda oldukça dikkatlisinizdir.

16 Mayıs- 15 Haziran arası ciddi ilişkinizle alakalı konulardaçatışmalar ve anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Partnerinizin sizekarşı olan davranışlarında sertlikler ve bencillikler nedeniyletartışmalar yaşanabilir.

13 Temmuz- 30 Ağustos ilişkiler açısından oldukça şanslı bir dönem.Kendinizi pozitif bir şekilde ifade edeceğiniz güçlü bir dönem. Fizikiaçıdan güzellik, çekicilik ve kendinize olan güven duygunuzun yükselişisize aşk konusunda keyifli günler yaşatabilir.

05 Eylül-15 Aralık yakın çevrenizle güçlü ilişkiler, yolculuklar ve etkili girişimler.

Olumlu İlişkiler : Terazi, İkizler, yay

Zorlu ilişkiler : oğlak, Arslan

İş ve Kariyer


15 Şubat - 19 Nisan mesleki konularda aşırı hassasiyet içindeolacağınız bir dönem. Otoritelerle sorunlar yaşanabilir ve işinizlealakalı konularda kendinizi gergin hissedebilirsiniz.

30 Mayıs- 18 Haziran döneminde mesleki açıdan ve otorite konumundakikişilerle olan ilişkilerinizi dikkatli bir şekilde sürdürmeli.Güvenliğinizle alakalı mevzularda aşırı kırılganlıklar yerine dahagüçlü bir şekilde kendinizi ifade etmeye çalışmalısınız.

27 Haziran - 16 Ağustos dönemi hedeflerinizle alakalı konularda sosyalilişkileri ve ekip halinde çalışmalar, tanıtımlar ve liderliközelliklerinizi gösterebileceğiniz faaliyetler.

22 Eylül - 09 Kasım kendinizi ifade konularında etkili süreç olarak gözüküyor. Girişimlerde bulunmaya gönüllü olmalısınız. Parasal Konular

14 Mart- 03 Mayıs arası yönetici gezegeniniz Jüpiter evlilik, ortaklık,miras ve diğer yollardan finansal açıdan gelirleri göstermekte. 08 Ağustos - 29 Eylül arası tutumluluk ve para elde etme konusunda yaşanacak bazı olumsuzluklar.

17 Ekim - 22 Kasım dönemi parasal konularda dikkatli adımlar atılmalı,ödemelerinizle ilgili sorunlar yaşanmaması için harcamalarınızkonusunda da temkinli davranmanız gereken bir zaman dilimi.Başkalarından destek görmeye ihtiyacınız olabilir.


Sağlık

15 Şubat- 26 Mayıs beslenme düzeninize dikkat etmeli, kilo sorununuzlailgili belirli bir diyet programına dahil olmalısınız. İlişkilerinizeözen göstermeli, psikolojik yönden beklentilerinize uymayan durumlarınyaratacağı gerginlikler karşısında içinizdeki sevgi birliğini dengeiçinde tutmaya özen göstermelisiniz. Kilo sorunları ve lezzetliyiyeceklere düşkünlük konusunda perhiz yapmayı ihmal etmemelisiniz.

22 Haziran- 16 Temmuz yoğun çalışmanın veya iş problemleri nedeniyle oluşan stresler.

26 Temmuz-30 Ağustos herşeyi detaylamaya çalışmanız ve içsel olarakmükemmellik arayışınızın getirdiği stresler yaşanabilir. Bu dönemdeevliliğiniz veya ilişkinizle alakalı konularda yaşadığınız sıkıntılarsonucu doğal olarak kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz.

2010 yılının Siz Koçlar için, yüreğinizin içindeki tüm arzularıngerçekleşmesini diler, güven dolu, huzurlu, mutlu ve sağlıklı günlertemenni ederiz