2010 Balık Burcu Yorumları


             

Ä°letiÅŸim


 05xx xxx xx xx


vbnetron


[email protected]

×

2010 Balık Burcu Yorumları

  • #1
    Gülşah MUTLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15.Mart.2009
    Nereden
    Tekirdağ ve İstanbul=)
    Mesajlar
    32,039
    @Gülşah MUTLU



    2010 Balık Burcu Yorumları





    2010 Balık Burcu Yorumları

    Bu yıl içinde bulunduğunuz ilişkiyi sorguladığınız bir yıl olacak.Ancak Mayıs ayında ortaya çıkacak, tutku dolu yeni biriyleyaşayacağınız gizli aşkın kısa sürmesi sonucu, asıl ilişkinizin vepartnerinizin değerini daha iyi anlayacaksınız. İş hayatınız ilk iki ayhariç, son üç yılla kıyaslanırsa daha sönük geçecek ama 2010,hayatınızın en güzel yıllarından birisi olmaya aday!

    Balık burcu, temizliğin, yardım severlik ve çalışkanlığın burcudur. Tümbu iyi yönlerinin yanında en soğuk, eleştirici ve sosyal uyum konusundasıkıntılı burç olduğu kabul edilir.

    Balık bilinci, ayırt etme ve ayrıntıyı sezme kabiliyetinde birbilinçtir. Bir şeyi diğerinden ayıran, kusurlu veya üstün kılan herayrıntı, balığın dikkatini çekmekte gözünden kaçmamaktadır. Aslan'ınüstünlük bilinci, detayları değil, genel muhtevanın üzerine hakimken,balığın kusur bilinci her ayrıntıyı yakalamaktadır. Balık burcuna ismini veren deniz ve göllerin uçsuz bucaksızderinlikleri, dengeli bir şekilde oluşan yaşam ve çeşitlilik,değerlendirilince insanlık için farklı sahalarda kullanılan çok yararlıbir metadır. Balık bilinci de, olgunlaştıkça tevazu kazanmanınsembolüdür.

    2010 yılı Siz Balıklar için, kendinizi güçlü hissetmek, değerli veetkileyici bulmak istediğiniz alanların başında, aşk hayatınız veyaşamın güzelliklerinin tadını çıkarmak konuları başta gelecektir.Sabırlı davranmanız, eleştirel bakış açınızı biraz daha düzene koymanızve mükemmellik ölçünüzü belirli sınırlar içinde tutabileceğiniz bir yılönünüzde sizi bekliyor. Aşkta mutluluğu yakalamak için her şeyden önceyaşamınızın sorumluluklarına her zamanki sahip çıkmayı başarmalı,güvence dolu bir iş hayatı sayesinde maddi olanaklara kavuşmanın sizikarşı cins üzerinde etkili kılabileceğini bilmelisiniz. Bu yorumbakterim.com sitesinde yayınlanmaktadır. Siz ayaklarınızın üstündedurduğunuz müddetçe hem hayatın güzelliklerini yaşayabilir hem dedüzgün, seviyeli ve aklı başında kişilerle oldukça mutlu ilişkileryaşayabilirsiniz.

    Satürn gezegeni, eğitici ve öğretici deneyimleriyle, kendinizi dışdünyada ifade edebilmeniz, girişimlerinizde daha başarılı olabilmenizve yeni bir düzen kurabilmeniz adına sizi geliştirmeye devam edeceği2010 yılında, kendinizi hakkında son derece gerçekçi bir gözlemdebulanmanız gerekebilir. Yeni bir dünya kurabilmek için oldukça fazlasorumluluklar alabilir, kimi zaman yaşınızdan daha fazlaolgunlaştığınızı hissedebilirsiniz. Fiziki açıdan eskiye oranlafarklılıklar oluşabilir ve siz hayatı başarmak adına ayakları üstündedurabilen ve kendi kararlarını almaya çalışırken, dışarıdan gelebilecektüm zorluklarla baş etmeye çalışan bir kimliğe sahip olabilirsiniz. 2010 yılında özgürlük ihtiyacı duyacağınız alan evlilik, ciddiilişkiler ve ortaklık konularında görülebilir. Aşk konusunda olumlusayılabilecek bir yıl olduğu halde, bunu evliliğe dönüştürme konusundaisteksizlikler görülmeye devam edebilir. Kimi Balıklar ise tam tersinebir takım nedenlerle aniden evliliğe karar verebilirler. Evli olanlarise bu süreçte bazı ani gelişmelerle karşılaşabilir, sorunlaryaşayabilir ve aralarındaki özgürlük mücadeleleri veya görüşfarklılıkları sebebiyle karşı karşıya gelmeye devam edebilirler. Buyorum bakterim.com sitemizde yayınlanmaktadır.

    Aşk ve İlişkiler

    14 Ocak-27 Şubat aşkta ciddi düşünceler içinde, oldukça seçicidavranacağınız bir dönem. Daha olgun ve tecrübeli kişilere karşıyönelebilir, bazı sorunlarla uğraşabilirsiniz. Yine de olumlu bir dönemdenilebilir.

    23 Mart- 2 Nisan ciddi ilişkiler açısından eşinize veya partnerinizekarşı daha bağımlılık duyma, romantik paylaşımlar içinde olmaya gayretetme. Bazı sorunları aşmak adına etkili bir dönem olarak gözükmekte.

    3 Ağustos- 19 Ağustos duygusal konularda seçici davranacağınız ve dışdünyada kendinizi belirli bir mesafe koyarak ifade etmekten hoşlansanızda olumlu bir süreç olarak gözükmekte.

    15 Kasım- 18 Aralık aşk konusunda yine dikkatli hareket etmeye ve ciddi ilişkiler kurmaya hevesli olacağınız bir süreç.

    Olumlu İlişkiler : oğlak, yengeç, boğa

    Zorlu ilişkiler : yay, ikizler, başak

    İş ve Kariyer

    22 Aralık 2009- 14 Mart iş girişimleri açısından kendinizi güçlühissedeceğiniz bir dönem. Yalnız Mars geri hareketi nedeniyle 20 Ocaktarihine kadar dikkatli düşünmekte fayda var.

    24 Şubat- 19 Mart işinizle alakalı konularda sıradışı kişilerletanışma, dostluk ilişkileri vasıtasıyla bazı gelişmeler vehedeflerinizle alakalı konularda organize işlere daha fazlayönelebilirsiniz.

    28 Nisan- 19 Mayıs arası mesleki açıdan akademik kariyer yapma veyolculuklar aracılığıyla yeni insanlarla tanışma ve işinizle alakalıher konuda kendinizi maddi ve manevi anlamda tatmin edebileceğiniz birdönem.

    21 Mayıs- 19 Haziran otorite konumundaki kişilerle yoğun görüşmeler,işinizle alakalı faaliyetler ve aynı anda iki işle birden uğraşmalar.Mesleki açıdan kurulabilecek yoğun irtibatlar, yolculuklar vehaberleşme yoluyla gelişmeler yaşanabilir.

    11 Haziran- 12 Temmuz içsel güvenceniz açısından, ilerisi adınabelirlediğiniz hedeflerinizi güçlendirici ilişkiler ağı ve sosyalaktiviteler aracılığıyla kendinizi göstermeye çalışmanız gereken birdönem.

    16 Temmuz- 23 Ağustos aktif ve girişimcilik enerjisi. Gündelik işhayatınızla ilgili konularda daha hırslı olacağınız bir dönem. 3 yılsürmesi beklenen yeni bir dönem için ilk startın verilmesi.

    Parasal Konular

    2 Nisan- 26 Nisan arası parasal konularda ilişkilerinize dikkat etmeli,masraflarınızı belirli bir dengede tutmaya özen göstermelisiniz.Düşünmeden kararlar almamalı, ödemelerinizi zamanında halletmelisiniz.

    23 Ağustos- 14 Ekim maddi açıdan aktif ve girişimcilik enerjisinin hakim olacağı bir dönem.

    27 Ağustos-17 Eylül arası dönemde ortaklık ve ilişkiler yoluyla edinilen kazanımlar ve destekler.

    Sağlık

    09 Şubat- 15 Mart arası, yoğun iş temposu ve işinizle alakalıkonulardaki çalışmalar nedeniyle yorgunluklar meydana gelebilir.Sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. 19 Mayıs- 11 Temmuz süreci bazı gerginlikler söz konusu olabilir. Buyorum bakterim.com sitemizde yayınlanmaktadır. Psikolojik yönden kendiiç dünyanıza çekilme. Elinizde olmayan bazı durumların yarattığıkendinizi ifade etmedeki zorluklar. Sakin düşünmeye çalışmalı, agresifyaklaşımlardan uzak olmanız gerekebilir.

    2010 yılının Siz Balıklar için, yüreğinizin içindeki tüm arzularıngerçekleşmesini diler, güven dolu, huzurlu, mutlu ve sağlıklı günlertemenni ederiz
    6. yaşımız kutlu olsun!!!
    Ögretmen, insan davranislarini ve yeteneklerini gelistiren bir davranis mühendisidir.


    10.Yıl
    Önce Okul Öncesi

    #DİRENKPSS2015

  • #2
    Gülbin HİCRİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.Mayıs.2009
    Nereden
    Şanlıurfa
    Mesajlar
    15,302
    @Gülbin HİCRİ







    teşekkürler canım
    <CENTER><MARQUEE behavior=alternate>ÖNCE OKUL ÖNCESİ 6 YAŞINDA!</MARQUEE>
    <A< font>
    </CENTER>


    İnstagram hesabım : @madamteacherr

  • YORUM BIRAKMAK İÇİN ÜYE OLMALISINIZ !

    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

    Benzer Konular

    1. 2010 Yenğeç Burcu Yorumları
      Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 2
      Son Mesaj : 23.Temmuz.2010, 13:02
    2. 2010 İkizler Burcu Yorumları
      Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 1
      Son Mesaj : 13.Temmuz.2010, 22:52
    3. 2010 Yay Burcu Yorumları
      Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 13.Temmuz.2010, 22:14
    4. 2010 Boğa Burcu Yorumları
      Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 13.Temmuz.2010, 22:07
    5. 2010 Koç Burcu Yorumları
      Konu Sahibi Gülşah MUTLU Forum ASTROLOJİ - BURÇ - FAL
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 13.Temmuz.2010, 22:05

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •  

    Giriş

    Facebook ile Baglan Giriş