Televizyona Benden Fazla Bakıyorsun!

Eski günleri özlüyor musunuz? İlişkinin bütün keyfi ve heyecanı bitti mi? Sevgiliniz televizyonla sizden fazla mı vakit geçiriyor?


İlişkilerin ilk zamanları ne güzeldir değil mi? Hepimiz kendimize daha fazla özen gösterir, kalp atışlarımızın hızına engel olamayız. Sonra nedense devran döner!

İlk günler herkes iki dirhem bir çekirdek dolaşır. Saçların boyası, manikür, pedikür yaptırılır. Makyajsız dışarı çıkılmaz. Erkekler mis gibi deodorant kokar, yüzleri tıraşlıdır. Adamı her gördüğünüzde üstünde takım elbisesi vardır. Zannedersin ki kravatıyla uyuyor.

Cicim aylarının sonuna doğru kıyafetler önce spora döner. Saçlar kuaför yerine evde yapılmaya başlanır. Aslında her iki taraf da ufak ufak birbirinin itici taraflarını öğrenmeye başlamıştır.

Aşk öyle ulvi bir duygudur ki, her insanın kusuru vardır düşüncesini aklımıza yerleştirir. Ne olmuş canım çorba içerken ağzını şapırdatıyorsa, zamanla düzeltirisiniz siz onu, değil mi?

Kahverengi ceketin altına yeşil kareli pantolon giyilmez ama erkek işte, anlamaz. Siz onun hayatına girdiğinizde, oraya da bir el atarsınız.

Topluluk içinde çok yüksek sesle mi konuşuyor? Telefon hiç elinden düşmüyor mu? Size çiçek almış ama parasına kıyıp çiçekçiden alamamış mı? Olsun canım, Çingeneler de para kazansın, zaten önemli olan düşünmesi değil mi?

Sevişirken bir takım sıkıntılar yaşadınız. Olabilir, her erkeğin başına geliyor. Uzun süreli bir ilişkiye başladığında, bunlar da yoluna girecektir. Adamın sizin gibi bir sevgilisi hiç olmamış ki, ön sevişmeden haberi olsun, değil mi?

Şunu hiç aklınızdan çıkarmayın; birlikte olduğunuz erkek değişmeyecektir. Sizi kırmamak için birkaç huyunu değiştirse de, bir müddet sonra aslına rücu edecektir. Üstelik istediğiniz gibi davranmak için, kendini çok zorlayacağından, bir gün zincirlerinden koparak, şimdi olduğu halinden daha kötü bir hal alacaktır.

Sizden önce de onu değiştirmeye çalışanlar olmuştur. Kendinizi sihirli zannetmeyin. Kimseyi değiştiremezsiniz. Bunu becerebiliyorsanız kendinizden başlayın!

Her insanın, başkasına batacak huyları, alışkanlıkları vardır. Aynı evin içine girip yaşamaya başladıktan sonra, bunların ne kadar önemli olduğu anlaşılır. Diş macununu ortadan sıktığı için kavga edip boşanan çiftler, şehir efsanesi değildir. Karşınızdaki insanı doğru gözlemleyin. Gerçekten onu her haliyle kabullenip, bir ömür sürmeyi becerebilecek misiniz? Unutmayın ki, şimdi ne kadar sohbeti güzel ve centilmen olursa olsun, sonunda eli, sizden daha fazla televizyon kumandasına dokunacaktır. Ve bu, ilişkilerin gerçeğidir….


.ALINTIDIR.